Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode Janaf u nebo…

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

kaj je to handa?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

(17.04.2009)
Prodaja Burze sigurna, sve ostalo još je upitno

Predstavnici vlasnika 55 posto dionica Zagrebačke burze dogovorili su njezinu prodaju na sastanku u zagrebačkom hotelu Sheraton koji je organizirao Marijan Palić, član Uprave brokerske kuće Auctor. To je jedina odluka donesena na sastanku, a sva druga pitanja ostala su otvorena, među kojima je svakako najzanimljivije sudbina predsjednika uprave Roberta Motušića od kojega je Palić nedavno u žestokom pismu u ime većine dioničara zatražio podnošenje ostavke.

Za kupnju Zagrebačke burze već su otprije zainteresirane Varšavska i Bečka burza, švedsko-američki Nasdaq OMX, a odnedavno se spominje i Atenska burza. No, do sada nitko iz zainteresiranih burzi nije poslao pismo namjere vlasnicima, jer Palić koji zastupa interese dioničara, koji već dulje žele prodati Burzu, od uprave još nije dobio sve potrebne dokumente i informacije neophodne da se sastavi memorandum o prodaji.

Da bi poslovanje Burze uskladili sa Zakonom o tržištu kapitala, koji na snagu stupa 1. lipnja ove godine i propisuje drugačiji ustroj nadzornog odbora, svi članovi NO sa Zoranom Košćakom na čelu pristali su podnijeti ostavke na idućoj skupštini Burze, 18. svibnja.

Izvor: http://www.limun.hr

who dares, wins

HANDA-hrvatska agencija za za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata…
jos ako se i kakav rus tu upetlja moglo bi ici i po vise od ovog..no to su sad spekulacije..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

kaj je to handa?

U odgovoru se navodi da je Janaf 15. travnja primio pismo namjere od Hrvatske agencije za obvezne zalihe nafte i naftnih derivata (HANDA)

who dares, wins

EU u + a mi – [sad]

Europa u debelom plusu,a mi ????????.Dobro,uglavnom zbog ht–a i građevinara ,ali ljudi moji zaboravili ste da je danas petak,odnosno već sada tradicionalno petkom idemo dolje bez obzira ne Europu i SAD.

hvala na odgovorima. čovječe koliko mi agencija imamo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovo sa Janaf-om je smijesno ako znamo sto se desilo prosli put kada se pustila ista ta namjera u medije 🙂

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

HANDA-hrvatska agencija za za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata…
jos ako se i kakav rus tu upetlja moglo bi ici i po vise od ovog..no to su sad spekulacije..

nemos vjerovat! imamo posebnu "agenciju" za obavezne rezerve nafte i derivata ?

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

ovo sa Janaf-om je smijesno ako znamo sto se desilo prosli put kada se pustila ista ta namjera u medije 🙂

ali nakon toga je receno da ce dokap ici kroz par mjeseci,par mjeseci je proslo…neki su skuzili da u medjuvremenu mogu uzeti na drugima vise, npr IGH isao preko 100% ali,vrijeme dokapa se priblizilo,mislim da ce ostati stabilna,opet mozda i grijesim…ja sam ipak uzeo prije 3 dana..vidjet cemo sto ce se desiti u medjuvremenu ali ja cekam dokap..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

hvala na odgovorima. čovječe koliko mi agencija imamo..

Meni naj draža je ona za Istraživanje ruda i gubljenje vremena iz Alan Forda. [thumbsup]

who dares, wins

New Report

Close