Jedva čekam da vidim kupnju i prodaju na likvidnijim dionicama tipa HT, ATPL, IGH, DLKV i slično sad kad neće biti skrivenih naloga… [lol]
ma ista stvar, samo će brokeri morati biti malo ažurniji i više tipkati, a manje šmrkati i piti.
izgleda da se sad rast seli u dionice koje su stagnirale dok su te rasle
Hm nebi bio tako siguran,ipak mislim da se na ovim razinama skuplja kao što se ATPL skupljala na 630-650.
IGH 3000-3150 DLKV 330-345 i sutra lagano a drugi tjedan kada se više nebumo igrali skrivača,…
IGH tipujem cca 5000 dlkv 480
[tongue]
Jedva čekam da vidim kupnju i prodaju na likvidnijim dionicama tipa HT, ATPL, IGH, DLKV i slično sad kad neće biti skrivenih naloga… [lol]
takodjer.
Iako nisu majstori bas tako naivni pa ce se potuc na bidu. To se rijesi sa par telefonskih poziva.
Sljedeci tjedan ocekujem vakuum na bidu na pocetku da navuku ask na dolje a onda….. [wink]
Promet solidan,situacija se popravlja iz dana u dan! [wink]
Astasamjavamadrugovigovorio!! a?!
Kina je majka. [lol]
I Atenska burza zainteresirana za preuzimanje ZSE
…Za kupnju Zagrebačke burze već su otprije zainteresirane Varšavska i Bečka burza, švedsko-američki Nasdaq OMX, a odnedavno se spominje i Atenska burza. No, do sada nitko iz zainteresiranih burzi nije poslao pismo namjere vlasnicima, jer Palić koji zastupa interese dioničara, koji već dulje žele prodati Burzu, od uprave još nije dobio sve potrebne dokumente i informacije neophodne da se sastavi memorandum o prodaji…
http://www.seebiz.eu/hr/burze/i-atenska-burza-zainteresirana-za-preuzimanje-zse,42976.html
Jel itko ikada poslao upit na ZSE ili u Hanfu zašto ne rade prilagodbu indeksa nakon zadnjeg dana za dividendu, kao što rade druge civilizirane zemlje?
Ovo je stvarno sprdačina sa indeksom i ne daju realnu sliku Crobexa. [angry]
Jel itko ikada poslao upit na ZSE ili u Hanfu zašto ne rade prilagodbu indeksa nakon zadnjeg dana za dividendu, kao što rade druge civilizirane zemlje?
Ovo je stvarno sprdačina sa indeksom i ne daju realnu sliku Crobexa. [angry]
Sta zna dijete sta je to prilagodba !?! [lol]
ja se više ne sjećam kad je zadnji put bila neka pozitivna blokada???? cijeli ovaj rast je odrađivan laganini, tako da pravi bull još nije ni počeo, nadam se samo da korekcija koja nam očito uskoro sljedi neće bit prežestoka.?
evo sad mi ode lplh sa 3 dionice u blokadu, ok to je dosta rano, tako da do kraja dana možemo odraditi 50%
ja se više ne sjećam kad je zadnji put bila neka pozitivna blokada???? cijeli ovaj rast je odrađivan laganini, tako da pravi bull još nije ni počeo, nadam se samo da korekcija koja nam očito uskoro sljedi neće bit prežestoka.?
evo sad mi ode lplh sa 3 dionice u blokadu, ok to je dosta rano, tako da do kraja dana možemo odraditi 50%
Kolega svaki dan su nekakve pozitivne blokade na nelikvidušama.