Ispričavam se svima forumašima što ne odgovaram na privatne poruke. Nemam vremena a nisam još ni proučio kako šljaka taj zahtjev za prijateljstvom.
Pozdrav i sutra idemo u nove pobjede! [thumbsup]
nema problema.
necemo zamjeriti.
[thumbsup]
Hheheejj mr. Blue pa tek sam sad vidio vratili ste se???
A, ak nije nepristojno pitati di Vam je onaj potpis:
Ingra…može li bolje?
Kaj sad ne stavite, pošto ga kupujete i želite prodat kai i ingru nekad ;-))
Pbz…može li bolje?
PODR EV/EBITDA 9.7 (tu negdje).
Relativno ok, sa mogucnoscu poboljsanja
Očekuje li se veliki rast BDI-a pa ovako skače ATPL?
Ne, zadnje pumpanje cijena ti je to kompa.
To se već dogodilo jednom kad je atpl bio na 8xx, a crobi na ne sjećam se 1600 il 1800 ima tome ne tako davno.
Znate kaj se dogodilo, plakali smo svi 2 mjeseca ko životinje, neki su dizali golfiće, vele ka zaradu, ja mislim u zrak.
I sad su ti najglasniji da je oporavak tu???
Pa vjerujmo im na riječ, kao i onda…
Još mjesec dana i 1 dan, a onda dugo sparno ljeto.
RAST
U veljači izdano 7,6% više odobrenja za građenje
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Tijekom veljače u Hrvatskoj je izdano 868 odobrenja za građenje što je 7,6 posto više nego u veljači 2008. godine, a 0,7 posto više nego u siječnju ove godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/u-veljaci-izdano-7%2c6%25-vise-odobrenja-za-gradenje,42882.html
MIROVINSKI FONDOVI
Drugi stup od osnutka kapitalizirao 219,53 milijuna kuna
Autor/izvor: Tomislav Petrov, tomislav.petrov@seebiz.eu
ZAGREB – Obvezni mirovinski fondovi od osnutka su kapitalizirali 0,94 posto proslijeđenih im neto mirovinskih doprinosa, odnosno, svojim članovima upravitelji obveznih mirovinskih fondova privremeno su kapitalizirali 219.529.835,45 kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/drugi-stup-od-osnutka-kapitalizirao-219%2c53-milijuna-kuna,42856.html
Končar kao da nema sutra, Dalekovod i IGH dostigle plafon u ovom rastu. Distribucija na djelu.
cini se da je energetski sektor vise nego pozeljen u portfelju fondova… [thumbsup]
DA…tak je to…nema više PBZ-a po 400, prvi ask na 447,90 [smiley]
I promet 0 kn.