Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U današnjem jutarnjem ima intervju sa samodolom. osim što govori o ukidanju skrivenih naloga, on govori i o ukidanju online trgovine jer su neki time u prednosti ???????????????????

vjerujem da je novinar nešto krivo napisao jer mi to izgleda nevjerojatno

On line trgovanje se neće ukinuti, ne vidim razlog, tehnologija napreduje, a novine treba netko i čitati pa se svašta piše.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Eh, da nam je sada jedna mala financijska injekcija kapitala, burza bi procvala i mi bi bili spašeni …

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Eh, da nam je sada jedna mala financijska injekcija kapitala, burza bi procvala i mi bi bili spašeni …

cini se da su fondovi poceli kupovati,doduse jos stidljivo,ide na bolje u svakom slucaju…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

i da puno lijepih pozdrava svima preko vikenda,i sretni blagdani…

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2009,4,10,samodol_brokeri,159039.jl

Hanfa ukida skrivene naloge i on-line trgovanje.

oism zagrebačke, čini mi se da danas ne rade ni evropske burze

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2009,4,10,samodol_brokeri,159039.jl

Hanfa ukida skrivene naloge i on-line trgovanje.

mislim da je novinar pobrkao lončiće u vezi online trgovanja. pa to bi bilo katastrofa.

ovo o konkurentnoj prednosti je bullshit (pa što je cilj nego biti konkurentniji na tržištu) , ako to prođe, radi se o isključivo želji da se plaćaju veće naknade jer brokeraji nemaju posla.

nevjerujem da ce se ukinuti on line trgovina,to bi burzu samo unazadilo,tehnologija napreduje a mi da se vratimo u proslo stoljece,malo mi smijesno zvuci…

nevjerujem da ce se ukinuti on line trgovina,to bi burzu samo unazadilo,tehnologija napreduje a mi da se vratimo u proslo stoljece,malo mi smijesno zvuci…

Naravno da neće, osim ako ne žele da se izjednačimo sa Srbijom, koliko znam tamo toga nema.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobra stvar je što će ukinuti skrivene naloge.

Sigurno se očekuje skok gore, i ovo je sa on-line trgovanjem samo stvaranje panike za jeftin dokup.

New Report

Close