Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oni misle da ja lažem ja sam danas stajao da 15 dionica i uspio nadokupiti samo malo LKPC, malo PODR i nešto sitno INGRE.

Stjerat će me broker u tri materine sto naloga a prometa ništa zato sada radim preko 3 brokerske kuće jer će misliti da ih zekim ali stvarno nitko ništa ne da po bidu.

A zašto se malo ne staneš na bid na PTKM, KOEI i KORF? Iz tih dionica se dulje vrijeme iskrcava KD Investments i to vrlo brutalno. A sve imaju lude fundamente..

Možda je već netko to i postavio ili objasnio, ako je, ispričavam se, ne da mi se čitati postove prije…

jel istina da se od slijedećeg tjedan ukidaju skriveni nalozi?

Dali sutra radi burza?
Vidim da na ZSE su dnevni limiti za 14.04.2009.?

ODLUKA O UKIDANJU ODLUKE O DAVANJU PONUDA SA SKRIVENOM KOLIČINOM VRIJEDNOSNIH PAPIRA

1. Ovom Odlukom ukida se Odluka o davanju ponuda sa skrivenom količinom vrijednosnih papira.
2. Trgovinski sustav Zagrebačke burze biti će moguće unositi/mijenjati Ponude sa skrivenom količinom do završetka trgovine u petak, 17. travnja 2009.
3. Prije početka trgovine u ponedjeljak, 20. travnja 2009, sve Ponude sa skrivenom količinom koje su ostale u Knjizi ponuda Trgovinskog sustava Zagrebačke burze biti će izbrisane od strne Burze i od početka trgovine tog dana više neće biti moguće unositi Ponude sa skrivenom količinom.
4. Ova odluka stupa na snagu 17. travnja 2009.
5. Ova Odluka dostaviti će se svim Članovima putem elektronske pošte i kao preporučena pismovna pošiljka i objaviti putem stranicaZagrebačke burze na Internetu.

U Zagrebu, 9. travnja 2009.
Roberto Motušić
Predsjednik uprave

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Tooooooooooooooooooooo! Konačno ukidaju hebene skrivene naloge! [thumbsup]

Valjda će sad konačno biti manje liparenja…

ODLUKA O UKIDANJU ODLUKE O DAVANJU PONUDA SA SKRIVENOM KOLIČINOM VRIJEDNOSNIH PAPIRA

1. Ovom Odlukom ukida se Odluka o davanju ponuda sa skrivenom količinom vrijednosnih papira.
2. Trgovinski sustav Zagrebačke burze biti će moguće unositi/mijenjati Ponude sa skrivenom količinom do završetka trgovine u petak, 17. travnja 2009.
3. Prije početka trgovine u ponedjeljak, 20. travnja 2009, sve Ponude sa skrivenom količinom koje su ostale u Knjizi ponuda Trgovinskog sustava Zagrebačke burze biti će izbrisane od strne Burze i od početka trgovine tog dana više neće biti moguće unositi Ponude sa skrivenom količinom.
5. Ova Odluka dostaviti će se svim Članovima putem elektronske pošte i kao preporučena pismovna pošiljka i objaviti putem stranicaZagrebačke burze na Internetu.

Roberto Motušić
Predsjednik uprave

TO TE JA PITAM….jos kad bi skinuli blokade, pa da vidis prometa….UGODNI BLAGDANI SVIMA [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Roberto Motušić
Predsjednik uprave

Znači iza 17. travnja 2009. ako hočeš kupiti ili prodati veću količinu moraš raspaliti, nema više čućanja u grmlju [thumbsup]
Fondovi , menađerčići i njihovi brokeri su zasigurno presretni [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

a sistem blokada je nešto najdebilnije što je svijet financija vidio, samim time što postoji priznaju da postoji manipulacija na našem TK.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

a kak će se Ledo onda trgovat bez skrivača? [cry]

I'LL BE BACK

Roberto Motušić
Predsjednik uprave

Prisjetite se kako je samo potajno bila donesena!
Sada je jasno sa kojim ciljem: Da se od Hr. naroda pokupi sto vise dionica po sto nizoj cijeni, i to kada: Nakon sto se omogucio izlaz "SVOJIMA" po dogovorenim cijenama i paketima koji se nisu skrivali. A OMF-ovi oformljeni u stranim bankama sve su to omogucili Kn Hr. radnika uplacenim za penzije.
Ukida se samo jedan Alat velikog sistema koji sluzi za ……….
Dok se ne prekine rad tog sustava nema nam boljitka!!!
OMF-ove treba oduzeti stranim bankama, jer je nemoguce ikakvim zakonima sprijeciti strance da se okoriste insajderskim informacijama. (po americkom zakonu o TK svi bi zavrsili u zatvorima)
Oni ce opljackat i unistit Hr. ekonomiju kroz TK.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

a sistem blokada je nešto najdebilnije što je svijet financija vidio, samim time što postoji priznaju da postoji manipulacija na našem TK.

to je bila doslovce ozakonjena manipulacija tržištem… strašno, da mi je samo znati tko se toga sjetio, svaka mu čast, za neke je to bila vrhunska ideja

…DANAS JE CVJETALO ISTRESANJE PO SKRIVAČU…ko zna što će biti posle 17.4.?????????????????????……..

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close