Hvalićko ekipa .Ugodne blagdane i pripremite lovu za slijedeći tjedan i onaj iza.
Nema više sniženja za danas, ono što je bilo na akciji se prodalo sada treba malo dublje poseći u džep ebiga tako je to u životu.
ne piše se – jer valjda, kupuje se ! [thumbsup]
neka, neka, samo da se zeleni što više… pa da svima bude još sretniji USKRS !
Stavio jutros nalog na ADRS-R-A i još me nitko nije preskočio a nalog stoji na 172,02 kune, malo čudno da je ovakav interes za ovu dionicu.
Ni sutra ni u ponedeljak
Ako nekog zanima, Erste Plavi mirovinski ozbiljno trpa KOEI. provjerite na top 10 na stranicama SDA. U zadnja 3 vidljiva dana kupili 4 000 komada. To je jako dobro jer je dionica podcijenjena ionako, a sad ima i velikog kupca. Pa ko voli nek izvoli…
Ako nekog zanima, Erste Plavi mirovinski ozbiljno trpa KOEI. provjerite na top 10 na stranicama SDA. U zadnja 3 vidljiva dana kupili 4 000 komada. To je jako dobro jer je dionica podcijenjena ionako, a sad ima i velikog kupca. Pa ko voli nek izvoli…
najbitnije je da su poceli kupovinu,puno bitnije da ne rasprodaju kao sto su neki najavljivali na forumu…
Dobro je Sampi neki dan rekao , ja već dva dana na bidu VIRO,LEDO,ZVZD,JDPL,LKRI
namožeš na bidu skoro ništa ….mreže uhvatile malo LKRI jučer po 114 …..
Niti ADPL nitko neda …
Danas ništa ….
Oni misle da ja lažem ja sam danas stajao da 15 dionica i uspio nadokupiti samo malo LKPC, malo PODR i nešto sitno INGRE.
Stjerat će me broker u tri materine sto naloga a prometa ništa zato sada radim preko 3 brokerske kuće jer će misliti da ih zekim ali stvarno nitko ništa ne da po bidu.
Ja stavljam uvijek da budem prvi na bidu al ništa nitko neda ….
Još me samo preskaču nekim smiješnim nalozima sa lipom više pa i ja
pojačavam svako malo ….
Kažem dva dana samo 90kom LKRI …..114kn…..
Niti TIsak nitko neda …probao jučer popodne i BLJE – ništa ….
Nadam se da se brokeraj ne ljuti ….