Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po nalozima u pretrgovanju nebi se reklo da ćemo zaroniti kao što neki to prizivaju.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Po nalozima u pretrgovanju nebi se reklo da ćemo zaroniti kao što neki to prizivaju.

Ja neznam što su neki prizivali, al -2,15 kolko vidim nije loš zaron, s obzirom da su plućica već slabašna i istrošena, da se izražavam ka Vi.

No dobro Vi ste i dalje u pravu, samo ništa ne govorite da onaj ko je kupio igh na najvišoj u ova dva tjedna je 20% u minusu.
I to ljude zanima ne samo +100%, jer kako je jedan uvaženi kolega rekao, kad je bul svi znaju ulagati, kad nije…što onda i kako dalje?

Ali kao da smo dobili neke informacije koje i sami nismo znali prije. Korekcije pozeljna trenutacno ali ja ne vidim neke novosti koje bi nam rusile burzu. Za pad BDP-a se znalo i prije jucerasnjeg dana. A IGH ruse kao da je on kriv za pad BDP!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

U cjeloj priči dobro je i to što se nedaju više ni naši papirići baš badava …..[thumbsup]
DLKV – 320 kn ,IGH – 3050 , LEDO – 3850 iako u stvari padamo treći dan …..

I to nešto govori , jer još do neki dan padali bi ko kruške u blokade …..

smanjuje se minus.......

Koliko vidim, na naglo su se utišali bukači koji su danima vikali idemo ap ap i spominjali neke targete crobexa 1700 1800 i slično. Pa kako to?

Ma neeeee, koji su to? Pa nitko to tu nije govorio!

Merlin, sampica i slični su govorili da smo u buuuuuuuuuuuuulllluuu i da samo propustili 100% na igh, ko da sa svi kupovali na dnu.

Al tak tu to ide, "pravi" investitori kupuju na dnu i onda vade mast nama ostalima koji to nismo uradili. To sve govori o njima. Tko se tuđoj nesreći veseli vrati ga na crobi 1300.
Daj bože da su u pravu, al mislim da nemaju oni puno veze kaj se događa, oni ionak samo kupuju!!!!
[/quote]
Kada čovjek počne sam sa sobom komunicirati u nas u Dalmaciji kažu da je iša na kvasinu a vidim da vi to radite, malo su vam ova gore 4 nicka morate još koji uključiti da bi dojam bio što bolji….

hihihi
[/quote]

U Zagrebu bi rekli ostavite se mirogojčeka jer primjećujem da u svakome vidite više nickova u jednoj osobi. Ja veze nemam s MatijLalicem za Vašu informaciju.

Resistance is futile! You will be assimilated!

Za padati kao ruške potrebno je puno više toga. Sve ovisi o Americi što god mi mislili.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja neznam što su neki prizivali, al -2,15 kolko vidim nije loš zaron, s obzirom da su plućica već slabašna i istrošena, da se izražavam ka Vi.

No dobro Vi ste i dalje u pravu, samo ništa ne govorite da onaj ko je kupio igh na najvišoj u ova dva tjedna je 20% u minusu.
I to ljude zanima ne samo +100%, jer kako je jedan uvaženi kolega rekao, kad je bul svi znaju ulagati, kad nije…što onda i kako dalje?
[/quote]

Pokušao sam (nedavno) kupiti IGH na 2150 ali me je broker blokirao jer je bilo van limita 10%. Nakon toga sam odustao jer mi se ne da cijeli dan ćumiti za monitorom i nadgledati da li će me tko oženiti ili ne će pa sam uzeo neke druge gdje ni je strka svaki dan.
Iz te perspektive današnja cijena je još uvijek mila majka, zar ne?
Probaj onako od oka lupiti cijenu IGH na kraju ove godine. Po meni ovo je još uvijek bagatela.

who dares, wins

Ali kao da smo dobili neke informacije koje i sami nismo znali prije. Korekcije pozeljna trenutacno ali ja ne vidim neke novosti koje bi nam rusile burzu. Za pad BDP-a se znalo i prije jucerasnjeg dana. A IGH ruse kao da je on kriv za pad BDP!

Pa ne čem je IGH uopće narastao 110% zadnjih mjesec dana? Na infou o dobivenom natječaju za autocestru koja će se graditi 10 godina kreditom naših izvođača! Najte biti smiješni ljudi, balon se napuhao 110% i sad se mora ispuvati minimum 50% jer je precjenjen!

jedva te čekam sresti

Za padati kao ruške potrebno je puno više toga. Sve ovisi o Americi što god mi mislili.

To je prava istina kolega ako Ameri krenu gore idemo i mi i obrnuto a sve drugo je pih.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Na ZSE objavili da je INGRA dobila uporabnu dozvolu za Arenu, mislim da su oni zadnji koji su to objavili, umjesto da budu prvi.

sutra je novi dan.

[/quote]
Ajde Matija ne budi naivan… ti stvarno mislis da je to NETKO kupio? To je kupio isti onaj koji je i prodavao – navlaceci nove zrtve na bid. Bas me zanima koliko uspjeha je imao ovaj put

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Gledam najbitnije volumene … evo HT pada vec par dana a pada mu i volumen.
Izgleda optimisticno (?) [undecid]
Zbilja je cudno da nema rallyija na HTu … ajmo sta se ceka?

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

New Report

Close