Meni su rekli da ide korekcijica od 40% i da nije to tako strašno ja sam jučer kupio dal da prodam?
Jel istina da gubitak od 40% nije nešto?
Hvala!
Meni su rekli da ide korekcijica od 40% i da nije to tako strašno ja sam jučer kupio dal da prodam?
Jel istina da gubitak od 40% nije nešto?
Hvala!
Je gospon jure, dobro su vam rekli ko god da vam je rekel.Niš se vi ne brinite
Koliko vidim, na naglo su se utišali bukači koji su danima vikali idemo ap ap i spominjali neke targete crobexa 1700 1800 i slično. Pa kako to?
Koliko vidim, na naglo su se utišali bukači koji su danima vikali idemo ap ap i spominjali neke targete crobexa 1700 1800 i slično. Pa kako to?
…sutra bi mogao biti dan-pokazatelj smjera za daljnjih nekoliko dana a možda i tjedana… ako idemo ispod -2% odosmo dole, ako idemo preko +2% idemo gore, a sve između-biće li-la-ni sim ni tam….
Ma neeeee, koji su to? Pa nitko to tu nije govorio!
Merlin, sampica i slični su govorili da smo u buuuuuuuuuuuuulllluuu i da samo propustili 100% na igh, ko da sa svi kupovali na dnu.
Al tak tu to ide, "pravi" investitori kupuju na dnu i onda vade mast nama ostalima koji to nismo uradili. To sve govori o njima. Tko se tuđoj nesreći veseli vrati ga na crobi 1300.
Daj bože da su u pravu, al mislim da nemaju oni puno veze kaj se događa, oni ionak samo kupuju!!!!
još nisam vidio zemlju koja je kao vlak jurila prema bankrota a da je istovremeno burza cvijetala.zato oprez.
p.s. deset godina smo tonuli u dužničko ropstvo uz 2 miliona ljudi direktno vezanih na proračun ,ako netko misli da se možemo oporaviti za 6 mjeseci taj je naivan.
tko je jučer prodavao danas će jeftino kupovati, dolaze minusi sa svih strana
http://www.seebiz.eu/hr/analize/azijske-dionice-%e2%80%9cnajskuplje%e2%80%9d-od-studenog-2007.,42136.html
http://www.seebiz.eu/hr/analize/wall-street-dionice-skliznule-zbog-straha-za-banke,42131.html
A gdje ti to vidiš tolike minuse mudri čovječe? [lol]
[/quote]
pa nisam jučer vidio previše pluseva, a vizije za danas su mi pomalo katastrofične
PONOVO OŠTAR PAD
Wall Street: Dobrodošli u zonu sumraka
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
ZAGREB – Američke dionice skliznule su drugi uzastopni dan nakon što su investitori od George Sorosa do Marc Fabera predvidjeli da će uzlet cijena dionica završiti te da će neto dobit koju poduzeća ostvaruju nastaviti padati i sedmi uzastopni kvartal. Dolar je uzletio, a cijena sirove nafte pala
– S&P -2,02
http://www.seebiz.eu/hr/analize/wall-street-dobrodosli-u-zonu-sumraka,42243.html
AZIJSKA TRŽIŠTA
Azija: Dionice oštro zaronile
ZAGREB – Azijske dionice padaju drugi uzastopni dan, predvođene dionicama rudarskih i financijskih poduzeća, nakon što su gubitci Alcoa Inc. i Daiwa Securities Group Inc. obnovili strahove da će globalna recesija povrijediti neto dobit poduzeća.
– MSCI Asia Pacific -2,7%
http://www.seebiz.eu/hr/analize/azija-dionice-ostro-zaronile,42252.html
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta pada četvrti uzastopni dan
ZAGREB – Cijena barela sirove nafte u terminskom kupoprodajnom futures ugovoru s isporukom u mjesecu svibnju na robnoj burzi u New Yorku u srijedu pada četvrti uzastopni dan, a tijekom tog razdoblja na vrijednosti je izgubila 8,42 posto.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/nafta-pada-cetvrti-uzastopni-dan,42245.html
i još dolar konstantno raste
…bit će danas još iskrcavanja po diskontnim cijenama
Merlin, sampica i slični su govorili da smo u buuuuuuuuuuuuulllluuu i da samo propustili 100% na igh, ko da sa svi kupovali na dnu.
Al tak tu to ide, "pravi" investitori kupuju na dnu i onda vade mast nama ostalima koji to nismo uradili. To sve govori o njima. Tko se tuđoj nesreći veseli vrati ga na crobi 1300.
Daj bože da su u pravu, al mislim da nemaju oni puno veze kaj se događa, oni ionak samo kupuju!!!!
[/quote]
Kada čovjek počne sam sa sobom komunicirati u nas u Dalmaciji kažu da je iša na kvasinu a vidim da vi to radite, malo su vam ova gore 4 nicka morate još koji uključiti da bi dojam bio što bolji….
hihihi
[/quote]
Kada čovjek počne sam sa sobom komunicirati u nas u Dalmaciji kažu da je iša na kvasinu a vidim da vi to radite, malo su vam ova gore 4 nicka morate još koji uključiti da bi dojam bio što bolji….
hihihi
[/quote]
Ovo oko nikova mi se neda više ponavljati, ako vam je to jedini protuargument, kaj se uopće javljate.
No da se vratimo na meritum stvari. Zašto ste se našli pogođenim? Pa bilo vam je jasno da je ovo kratka utrka di treba zgrabit što više, a vi pričali bajke o oporavku.
Vjerodostojnost prika, vjerodostojnost. Vidiš da i gubi trejda, ne vjeruje u oporavak, al sad je popis drukera već poduži, ustvari tu većina druka i jedni drugima govore drukeru!!! ne drukaš dobro???
Da niste investitori?! smijao bi se, al kad kažete da jeste!? plačem.
No sve to ok, ljudi bu sutra/za tjedan/za godinu kad krene gore zaboravili kaj ste pisali, a vi bute bili uvjereni kak ste super lik, al mi nije jasno kaj vam onda treba da tu pišete takve pričice, ak ste tako super lik i ulagač. A vidi se da jeste [thumbsup]