Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako su poslovale tvrtke u većinskom državnom vlasništvu
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/sjaj-i-bijeda-drzavnih-kompanija-protega-i-vojkovic-razocarali,41954.html

Država će morati povlačiti dobit od javnih poduzeća u proračun

Podbace li u ovoj godini porezni prihodi više od plana, Ministarstvo financija bi u državnu blagajnu moglo povući dobit javnih poduzeća, naravno, onih koja posluju s dobitkom. Recept je to koji nude pojedini ekonomisti, a ta zamisao, čini se, nije strana ni ministru financija Ivanu Šukeru, koji je nedavno i sam upozorio na tu mogućnost.

Ipak, stručnjaci upozoravaju da bi država – iako kao vlasnik javnih poduzeća ima pravo na slobodno raspolaganje njihovom dobiti – trebala voditi računa o tome kako bi se povlačenje dobiti odrazilo na poslovanje tih poduzeća. Tako bi se moglo dogoditi da ih država, u slučaju da se odluči za povlačenje dobiti, naknadno mora dotirati novcem poreznih obveznika.
[/quote]
to ti je nekako kao iz šupljeg u prazno..povlaci dobit ,a ako im zatreba onda ih subvencira i to ti tak ide..vise nego bitno je da nitko ne ode u stecaj..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

CASH je zakon [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ovo je konačni oporavak ,a vi samo lajte dok karavani prolaze.Cash je zakon

Da ako želiš biti s zadovoljan kamatom u banci.

@ANRICOM

Kolega komentar je ironija na one što se nisu ukrcali

Ne znam šta se čeka sa ovom Zabom? To mi je zadnja preostala crna rupa u portfelju.
Alo Lukoviću probudi se iz zimskog sna !!!

who dares, wins

@ANRICOM

teško je sada biti u cashu

ZAGREBAČKA BURZA
Trend rasta održiv samo s povratkom likvidnosti
Autor/izvor: SEEBiz / Hina
ZAGREB – Na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak pozitivnog trenda, uglavnom zbog jutrošnjeg rasta azijskih i europskih burzovnih indeksa, no niski prometi pozivaju na oprez glede održivosti rasta cijena dionica.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/trend-rasta-odrziv-samo-s-povratkom-likvidnosti,42042.html

CASH je zakon [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

@ANRICOM

Ne znam na čemu temeljiš taj optimizam, na porastu crobexa od 2% sa samo 5 mil.kn prometa ili na nalozima za kupnju koji izgledaju kao da se ovdije uplačuje loto ? [shocked]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

6 milja prometa u sat vremena i nije malo ako se ovako nastavi do kraja dana !
To bi bilo cca 50 m što i nije zanemarivo.

@ANRICOM

valjda im skupo, mislim cekaju kad analiticari proglase kraj recesije…
e onda ce oni na kupnju jer je sigurnije kad se prometi povecaju.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

7,5 miliona za sat vremena pa ovo postaje prava burza a tek sada kad cjene budu veće promet će ekstremno porasti.

New Report

Close