…što je ovo…dali se uopće više trguje…???…kao da je sve stalo… ŠTO SE DOGAĐA…
Gotovo je treba brzo prodati po bidu hehehe hihihih
Ja čekam na
LKPC
ADRS
INGR
ATPL
KOEI
JDPL
Uvalite meni te skupe dionice
hehehehehe
Ja čekam na
LKPC
ADRS
INGR
ATPL
KOEI
JDPL
hehehehehe
[/quote]
zar ne kupujuš još od jučer?
koliko se sjećam jučer je ask bio niži nego danas bid
To se događa kad mi je jučer bilo skupo a danas mi jeftino a još skuplje a sutra će biti još skuplje.
Ja čekam na
LKPC
ADRS
INGR
ATPL
KOEI
JDPL
hehehehehe
[/quote]
Evo ja imam par milja kuna ovih dionica koje navodite. Veliki sam ulagač.
Uskoro bih mogao vam uvaliti po bidu, samo se nemojte micati. Molim vas. [thumbsup]
Dije onaj baja što je jutros ADRS istresao čekam ga cjelo juro a njega nigdi
Ja čekam na
LKPC
ADRS
INGR
ATPL
KOEI
JDPL
hehehehehe
[/quote]
…NEMOJTE ČEKATI KOLEGA…KUPITE JER SUTRA ĆE BITI 10% SKUPLJE…INAČE MI JE DRAGO DA SI VESEO U OVOM TMURNOM DANU-KIŠI CILI DAN…
Redovni promet je svakim danom sve veći a tek kad se ljudi oslobode ovoga straha biti će to prava tarapana.
Redovni promet je svakim danom sve veći a tek kad se ljudi oslobode ovoga straha biti će to prava tarapana.
Istina, veći ja za 2 miliona od prethodnog dana.
Galinec: Najgore tek dolazi jer nema likvidnosti
Velik problem u Hrvatskoj je pad burzovnog trgovanja. Događa se da sve više izdavatelja ne želi biti prisutno na burzi, jer ne želi da se njihovim dionicama trguje po bilo kojoj cijeni. S druge strane, tu i banke imaju veliku ulogu, jer vrijednost kompanije procjenjuju po trenutnom stanju dionice na burzi, što nikako ne može biti točan pokazatelj. Galinec tvrdi da je najopasniji gubitak investitora i kako je pitanje dana kada će ZSE morati priznati pad trgovanja veći od 75 posto.
„Dugoročno ulaganje u dionice jedino je održivo, pa se može očekivati neki prosječan rast od deset posto godišnje. Ne smijemo zaboraviti ni kako je imovina fondova bitno smanjena – više nego prepolovljena. Od 23 milijarde kuna u fondovima došli smo na osam milijardi kuna u godinu dana. ..
http://www.seebiz.eu/hr/burze/galinec-najgore-tek-dolazi-jer-nema-likvidnosti,41799.html