Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

12 milja prometa u sat vremena a burza raste ( crobex preko 3 posto u plusu ). Da li to znači da su prošla vremena kad smo padali na većem prometu a rasli na malom?

Ima li netko ideju? [rolleyes]

…REALNO…i nije nam neki promet…s obzirom koliko rastemo…OPREZNO…
[/quote]
Do prve korekcije ide to još 10%, e moj Matija ulazi inače će ti te kunice svaki dan manje vrjediti.

MANJE OPREZA!!!!!!!!!!!
[/quote]

eheeej sampica, ti misliš da je on ja, kao što misliš da sam ja sančo????????

Nažalost varaš se, al evo pošto prozvaše junaci matiju, matija če da ti reče, na računu imam 194,24 kunice slobodne love, čekam da odradimo kak to vele tehničari, 4 val i poslije izbora – potop.
Ak ne bum u pravu bum kupovao skuplje, ak budem, budem kupovao jeftinije i to je sva mudrost.
Uz tu i tam koje trejdanje. Sve u svemu dobar tjedan.

Ps ja kupio onaj ht od vas i ja digel 32k kuna hehe, iđemo dalje ne?

[/quote]
Pa koliko se ja sjećam ti si rekao da je tih 218 vrh i da to ne ide više gore a ja sam ti rekao da to ide gore još 5-6 kuna kao što vidiš i otišlo je ali ja sam izašao jer sam prešao u INGR koja će ovaj rast odraditi puno jače kao što vidiš hehehehe, iđemo dalje kad INGRA odradi svoje ide pretovar u ADRIS a i to ćeš viditi zašto, ovako javno objavi a ne kad poraste ti kažeš i ja kupio a svi znamo da nisi hehehehe hahaha hehehe hahahah

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kad malo pogledas na sta otpada taj promet i odbijes HT i IGH vidis da je rast vecine dionica temeljen na cca 100.000,00 kn prometa, evo vam KOEI ogledan primjerak..

To samo znači da na ovim razinama nema puno dionica na prodaju. Za veće svote će se morati znatnije dizati razina.
[/quote]
malo po malo ,sve se vise love ubacuje na tk…..gace su jos pune….i to ce potrajati….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa koliko se ja sjećam ti si rekao da je tih 218 vrh i da to ne ide više gore a ja sam ti rekao da to ide gore još 5-6 kuna kao što vidiš i otišlo je ali ja sam izašao jer sam prešao u INGR koja će ovaj rast odraditi puno jače kao što vidiš hehehehe, iđemo dalje kad INGRA odradi svoje ide pretovar u ADRIS a i to ćeš viditi zašto, ovako javno objavi a ne kad poraste ti kažeš i ja kupio a svi znamo da nisi hehehehe hahaha hehehe hahahah

Hehe, isto ko ti kažeš prodao i pretovarivao, a svi znaju da nisi
jer znamo bi impliciralo da ti sve korisnike tu znaš, a u to sumnjam.

A kaj se tiče tvojih kupnji i prodaja, samo ću reći…pih
Ti si jahač valova i to najbolji tu, taman izađeš i uđeš kad treba.
Neznam samo kak to uspiješ uz posao.
Aha ne radiš, studoš si i na virualnoj je sve lako.

Kissi kissi [kiss]

Dali je ovo možda početak zimskog sna,ili medo još ne spava? [pray] [huh]

M[color=blue][/color]

Ipak malo bolje pogledajte izvješća pojedinih firmi, rasla je dobit, ali su drastično porasli i troškovi, a treba pogledati i kreditnu zaduženost pojedinih kompanija. Sve je to raslo, a prometi polako počinju padati, tako da treba voditi računa ko je zaista likvidan, ali ne po dnevnom prometu, nego po stanju keša na računu.

sutra je novi dan.

Što reći, došla su oba ADRS na istu cijenu?

Kad malo pogledas na sta otpada taj promet i odbijes HT i IGH vidis da je rast vecine dionica temeljen na cca 100.000,00 kn prometa, evo vam KOEI ogledan primjerak..

To samo znači da na ovim razinama nema puno dionica na prodaju. Za veće svote će se morati znatnije dizati razina.
[/quote]
malo po malo ,sve se vise love ubacuje na tk…..gace su jos pune….i to ce potrajati….
[/quote]

Lijepo je vidjeti ovakav sentiment sa TK. Kriza je gotova !!!
Dno je iza nas.[thumbsup]

Što reći, došla su oba ADRS na istu cijenu?

Ova transakcija jutros na ADRS-R-A bi svako trebala biti pod povećalom HANFE jer nemoguće je kad sve raste da netko ovdje prodaje po 160 a sada kupnja na 174 ima 1129 komada ovakve transakcije da je HANFA prava bi trebala ispitati i viditi tko to tako prodaje i tko je kupac tih dionica, mislim da je ovdje kumstvo na djelu. [yawn]

Evo čim sam ovo napisao netko pomete sve do 180 dali iz straha ne znam [lol]

Trenutno je udio hrvatskog bankarskog sektora u BDP-u RH 15 posto što je solidno, ocijenio je Prka. Dodaje i kako kamatne stope ovise o baznoj kamatnoj stopi koju regulira HNB. No, dok je u Eurozoni prva reakcija na recesiju bilo smanjivanje kamatne stope (s 4,25 posto na 1,50 posto) u Hrvatskoj je to, tvrdi Prka, nemoguće.

„Kod nas postoji takozvana repo kamatna stopa dakle, neka vrsta sekundarne likvidnosti na bazi zaloga kratkoročnih vrijednosnih papira na jednu godinu. U svijetu je to 30 godina. Kod nas ta kamatna stopa iznosi šest posto i najvjerojatnije neće ići dolje. Zašto? Zato jer HNB, s čim se ja slažem, drži politiku čvrstog tečaja a to ne ide zajedno s politikom niskih kamatnih stopa. Olakšanje recesije dakle ne može ići kroz monetarnu sferu. Što može industrijska i fiskalna politika? Može mnogo. Mi godinama trošimo jako puno za subvencije sektorima koji generiraju jako velike gubitke umjesto da potpomažemo one koji su na rubu da povećaju likvidnost. Mi ćemo u PBZ-u stoga promijeniti ponudu kredita što znači da ćemo smanjiti kreditiranje stanovništva a povećati kreditiranja malog i srednjeg poduzetništva koji mogu doprinijeti rastu BDP-a“ dovršio je prvi čovjek PBZ-a (ZSE:PBZ-R-A).

http://www.seebiz.eu/hr/banke/prka-banke-nisu-pretjerano-rasle%2c-hnb-mora-braniti-tecaj-kune,41764.html

…što je ovo…dali se uopće više trguje…???…kao da je sve stalo… ŠTO SE DOGAĐA…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

dlkv 1338 kom na kupnji nisko slijedi istresanje cuvajte novce ,mene su 4 puta nasanjkali kad sam se prerano radovao

New Report

Close