Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

12 milja prometa u sat vremena a burza raste ( crobex preko 3 posto u plusu ). Da li to znači da su prošla vremena kad smo padali na većem prometu a rasli na malom?

Ima li netko ideju? [rolleyes]

…REALNO…i nije nam neki promet…s obzirom koliko rastemo…OPREZNO…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovo naše tržište svakim danom postaje zanimljivije.
Trenutno Crobex raste oko 1.84 %, dax ( + 1.45 % ), a prema svim vidljivim podacima nije isključeno da i ameri danas krenu na zelena polja.

U tim uvjetima na našem i svjetskim tržištima izgleda da se opet ponavlja ona priča iz prošlog tjedna kad su mnogi čekali potvrdu rasta, odnosno rast crobex-a nekoliko dana zaredom pa se nisu uspjeli ukrcati na vrijeme, već su kupovali u petak.

Takvi će možda ponovo čekati potvrdu rasta, pa kad je konačno dočekaju mogli bi ponovo plaćati dionice po mnogo višim cijenama od ovih današnjih

Utorak 10:33 [cool]

Periculum in mora.

12 milja prometa u sat vremena a burza raste ( crobex preko 3 posto u plusu ). Da li to znači da su prošla vremena kad smo padali na većem prometu a rasli na malom?

Kad malo pogledas na sta otpada taj promet i odbijes HT i IGH vidis da je rast vecine dionica temeljen na cca 100.000,00 kn prometa, evo vam KOEI ogledan primjerak..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Ovo naše tržište svakim danom postaje zanimljivije.
Trenutno Crobex raste oko 1.84 %, dax ( + 1.45 % ), a prema svim vidljivim podacima nije isključeno da i ameri danas krenu na zelena polja.

U tim uvjetima na našem i svjetskim tržištima izgleda da se opet ponavlja ona priča iz prošlog tjedna kad su mnogi čekali potvrdu rasta, odnosno rast crobex-a nekoliko dana zaredom pa se nisu uspjeli ukrcati na vrijeme, već su kupovali u petak.

Takvi će možda ponovo čekati potvrdu rasta, pa kad je konačno dočekaju mogli bi ponovo plaćati dionice po mnogo višim cijenama od ovih današnjih

Utorak 10:33 [cool]
[/quote]
mnogo dionica je na minimumu i ceka gorivo,samo nekoliko ih se pokrenulo.sa svakim malim plusom lovi vas euforija.oprez…

[/quote]
Do prve korekcije ide to još 10%, e moj Matija ulazi inače će ti te kunice svaki dan manje vrjediti.

MANJE OPREZA!!!!!!!!!!!

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

[/quote]
Do prve korekcije ide to još 10%, e moj Matija ulazi inače će ti te kunice svaki dan manje vrjediti.

MANJE OPREZA!!!!!!!!!!!
[/quote]

eheeej sampica, ti misliš da je on ja, kao što misliš da sam ja sančo????????

Nažalost varaš se, al evo pošto prozvaše junaci matiju, matija če da ti reče, na računu imam 194,24 kunice slobodne love, čekam da odradimo kak to vele tehničari, 4 val i poslije izbora – potop.
Ak ne bum u pravu bum kupovao skuplje, ak budem, budem kupovao jeftinije i to je sva mudrost.
Uz tu i tam koje trejdanje. Sve u svemu dobar tjedan.

Ps ja kupio onaj ht od vas i ja digel 32k kuna hehe, iđemo dalje ne?

Kad malo pogledas na sta otpada taj promet i odbijes HT i IGH vidis da je rast vecine dionica temeljen na cca 100.000,00 kn prometa, evo vam KOEI ogledan primjerak..

To samo znači da na ovim razinama nema puno dionica na prodaju. Za veće svote će se morati znatnije dizati razina.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

[/quote]

Kolega vi govorite o pojedinačnim cijenama nekih dionica a ja govorim o trendu. Gdje imamo slučaj, da sada crobex raste što je veći promet, a to nije bio slučaj do prije nekih dva mjeseca.

Nije li to ona promjena trenda koju svi očekujemo ( osim onih par kešolovaca koji se žele uvjeriti da sigurno više nećemo padati i nije im žao kupovati dvadeset – trideset posto skuplje )??

Pozdrav

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

^GDAXI DAX 4,329.34 5:58AM ET Up 198.27 (4.80%)
^GDAXI DAX 4,330.01 6:01AM ET Up 198.94 (4.82%)

Očekuje nas danas još bar +1,5……rasta

smanjuje se minus.......

ocekuje se mozda otvaranje USA ?? [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

[/quote]

MANJE OPREZA!!!!!!!!!!!
[/quote]
—ti kolega nikako da shvatiš da ja nisam nikakav Matija…kao drugo ja jesam u dionicama… od nekadašnjih 2500-1700-sam kupovao a nešto sitno na 1300, tak da ne misliš da drukam…opreza nikad dosta…zar nismo naučili kako to ide…vi samo kupujte…I JA POMALO TO RADIM ALI OPREZNO…SRETNO…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

1. ZABORAVI Zelje gledaj trziste sta radi!
2. NE vjeruj slijepo mojim preporukama 90% pogrijesim
3. VELIKI L. mjenjaju taktiku sisanja malih

Malih skoro da i nema na prodaji pa LOPOVI (ne vicem nego hocu reci veliki,ne vi mali) dignuli Crobex za 4% sa 1 milion kn.
Na otvaranju vec namjeste izlaze jedni drugima prema potrebi (prvo se namiruju stranci). Vlast i regulatori nesmiju ni A, jer su im ga zabili do grla pa nemogu ni vratom micat, a osim toga treba i BF-u pomoc za visi izlaz, jer za Uskrs braniteljima nesmije stekat isplata. To se radi sad jer sljedeci tjedan kad navali raja ko ce sve namiriti.
Najbolje se vidi lopovluk na HT-r-a, prekjucer kada su dogovorene transakcije vec postale toliko ocite (male koji se ukljuce nitko ne ferma a dogovorene transakcije se provedu da ih ni pazljivi promatrac ne zamijeti TO se vidi kad niti KUPCA na kupnji niti PRODAVACA na prodaji a trgovina se odvija) , prekinuli su rad burze, kako bi na ponovnom otvaranju proveli transakcije koje su dogovorili iza zavjese.
HT je jos i zasticen politicki ali ADRIS je prica za sebe.
Na Adrisu stranci rade sto zele -igre bez granica. Tu je "cista slobodna trgovina". Digici (iz banaka) i Istrijani (vlasnici) strikaju vunu koju sisaju sa Hrvatskih ovaca (pokupovali silom sto se neda milom). Vlast i regulator sve dozvoljavaju samo da neka buduca vremena donesu siguran prihod OMF-ovima (penzijama), a kako bude vidjet ce mo ako ne oslijepimo.

Hej dragi moji sugradjani sta cekate, prodavajte HT dionice dok im dizu cijenu (politickom odlukom) nece to dugo trajati (do cijene 233,33 ako vas ne bude previse mozda uspije) promijenit ce taktiku.
—Tko spava kad je zetva nadje poslije poleglo i trulo zito!!!—

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

New Report

Close