Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a mi danas bome letimo drugom kozmičkom [cool]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakva-slucajnost-igh-i-famozni-emac-fond-se-znaju-otprije/427905.aspx

nekak mi se cini da se bude skupljalo po privatnim racunima
HT, ATPL, ne dopustaju rast, treba natovarit punicu pa tek onda rast, opravdanje imaju sad smo ipak u natu…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

a koji bi to trebali letiti??

sutra je novi dan.

leti, leti, leti, leti….. [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

jesam li ja što propustio? 6 mil kuna za 20 min i većina u zeleno?

jesam li ja što propustio? 6 mil kuna za 20 min i većina u zeleno?

u 45 min 10,5 milja

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

DDJH-R-A neko si prebacuje na privatni racun

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Pogodiše (bar za sada)…

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-moze-li-crobex-vec-danas-do-1.500%3f,41730.html

12 milja prometa u sat vremena a burza raste ( crobex preko 3 posto u plusu ). Da li to znači da su prošla vremena kad smo padali na većem prometu a rasli na malom?

Ima li netko ideju? [rolleyes]

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

na HT-u nema naloga veceg od 200 kom na prodaji, valjda su se svi natrpali

Ovih par zrelih blokada odgođene do otvaranja USA ….

smanjuje se minus.......

New Report

Close