Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…a da mi isto radimo od 10-16 h, a kao posle rade…da,da radi raja za sitnu lovu…i ja kažem da je ovo dno, ali mi smo balkanci…zašto nebi i treći put zaronili pa da nas opet ošišaju…no ovaj put sam spreman na sve…čovjek se uči na vlastitim greškama…imam plan za sve sulucije…samo da ne nađu neku novu… [angry]
danas…bezveze…ništa…sutra može biti svašta…i ništa…OPREZ…I ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

banka austrijskih seljaka

Unatoč lošem zadnjem kvartalu, RBA lani povećala neto dobit 29,2%
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Raiffeisenbank Austria Zagreb (RBA) objavila je danas u financijskom izvještaju da je u 2008. godini ostvarila dobit nakon oporezivanja od 500,8 milijuna kuna, što je za 29,2 posto više nego 2007. godine.
http://www.seebiz.eu/hr/banke/unatoc-losem-zadnjem-kvartalu%2c-rba-lani-povecala-neto-dobit-29%2c2%25,41703.html

Podrav ekipa,

eto i mene.
Cijeli dan nisam niti vidio komp ajoš manje net.
Jedino sam ujutro vidio futurse na -1.6% i mislio da će biti potopa, ali eto ništa od potopa, a kaj je najbolje nisam čitao barona i njegovu družinu i moram rči osječam se odlično.

Sve manje i manje ćete čitati moje postove jer mi ovaj forum ide n neku stvar.

USA u plusu, eu isto stoga očekujem sutra još bolji rast i naravno odmor od drukera.

Moj savjet svima, klonite se foruma i osječat ćete se bolje

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dionice su dotkle dno pa čak prošlo i ispod dna tako svatko tko ima love nema se šta misliti nemože to dole više jer one što su bile u drhtavim ručicama su spremljene na sigurno.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Dionice su dotkle dno pa čak prošlo i ispod dna tako svatko tko ima love nema se šta misliti nemože to dole više jer one što su bile u drhtavim ručicama su spremljene na sigurno.

[thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Odličan post [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nisam ekspert, ali gledajući 10-godišnji graf DJI postoji velika mogućnost dužeg i jačeg rasta kod Amera.

MACD i TRIX daju naznake rasta kao i ROC.

Kaj bi rekli naši stari, bumo videli.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jesi pametan nema šta puno pričaš a ništa nisi rekao i onda šta se god desi ti ćeš reći eto jesam li vam govorio da vas nešto čeka.

Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??

[/quote]

Djelite jedinice …hehe

I posle se pitate zasto ljudi nestaju sa foruma ili ne djele analize

PS ne vjerujem da je mnogo vas uslo na razini 1250 (crobex)

hasta la vista

[/quote]
Kao da je bitno jesmo ušli na 1250 ili na 1300 ili na 1400. Evo ja sam dokupio i na 1250 i na 1300, ali i na 2500. Reci nam proroče što slijedi kad sve znaš, evo nek ti razina točnosti bude +- 70 bodova btw. evo ti tri 100-tke kad ti toliko znače.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Jesi pametan nema šta puno pričaš a ništa nisi rekao i onda šta se god desi ti ćeš reći eto jesam li vam govorio da vas nešto čeka.

Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??

[/quote]

Djelite jedinice …hehe

I posle se pitate zasto ljudi nestaju sa foruma ili ne djele analize

PS ne vjerujem da je mnogo vas uslo na razini 1250 (crobex)

hasta la vista

[/quote]

Ja sam ušao jednim dijelom oko 1250 a skupa sa mnom na kupnji su bili kol. inverter i Alien

09.03.09. | 16:46 Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala CROBEX 1.262,58-1,63 %

Da li mi je netko sa foruma cimer na DLKV na 222,30?

je….

Bio sam ti ja i jos jedan forumas
[wink]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dobar ulaz je uvijek, bio Crobex na 1400 ili na 2000 bodova, samo nije isto za svaku dionicu. [lol]
Btw, što vam se čini što je sve na “dnu” ? Neke su dionice ove dane odlijepile i po 7-8 % , a neke se nisu ni pomakle, ima tu i klinički mrtvih, kojima će trebati elektro šokovi. [lol]

sutra je novi dan.

Podrav ekipa,

eto i mene.
Cijeli dan nisam niti vidio komp ajoš manje net.
Jedino sam ujutro vidio futurse na -1.6% i mislio da će biti potopa, ali eto ništa od potopa, a kaj je najbolje nisam čitao barona i njegovu družinu i moram rči osječam se odlično.

Sve manje i manje ćete čitati moje postove jer mi ovaj forum ide n neku stvar.

USA u plusu, eu isto stoga očekujem sutra još bolji rast i naravno odmor od drukera.

Moj savjet svima, klonite se foruma i osječat ćete se bolje

[thumbsup]

Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi

New Report

Close