…a da mi isto radimo od 10-16 h, a kao posle rade…da,da radi raja za sitnu lovu…i ja kažem da je ovo dno, ali mi smo balkanci…zašto nebi i treći put zaronili pa da nas opet ošišaju…no ovaj put sam spreman na sve…čovjek se uči na vlastitim greškama…imam plan za sve sulucije…samo da ne nađu neku novu… [angry]
danas…bezveze…ništa…sutra može biti svašta…i ništa…OPREZ…I ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE…
banka austrijskih seljaka
Unatoč lošem zadnjem kvartalu, RBA lani povećala neto dobit 29,2%
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Raiffeisenbank Austria Zagreb (RBA) objavila je danas u financijskom izvještaju da je u 2008. godini ostvarila dobit nakon oporezivanja od 500,8 milijuna kuna, što je za 29,2 posto više nego 2007. godine.
http://www.seebiz.eu/hr/banke/unatoc-losem-zadnjem-kvartalu%2c-rba-lani-povecala-neto-dobit-29%2c2%25,41703.html
Podrav ekipa,
eto i mene.
Cijeli dan nisam niti vidio komp ajoš manje net.
Jedino sam ujutro vidio futurse na -1.6% i mislio da će biti potopa, ali eto ništa od potopa, a kaj je najbolje nisam čitao barona i njegovu družinu i moram rči osječam se odlično.
Sve manje i manje ćete čitati moje postove jer mi ovaj forum ide n neku stvar.
USA u plusu, eu isto stoga očekujem sutra još bolji rast i naravno odmor od drukera.
Moj savjet svima, klonite se foruma i osječat ćete se bolje
Dionice su dotkle dno pa čak prošlo i ispod dna tako svatko tko ima love nema se šta misliti nemože to dole više jer one što su bile u drhtavim ručicama su spremljene na sigurno.
Dionice su dotkle dno pa čak prošlo i ispod dna tako svatko tko ima love nema se šta misliti nemože to dole više jer one što su bile u drhtavim ručicama su spremljene na sigurno.
[thumbsup]
Odličan post [thumbsup]
Nisam ekspert, ali gledajući 10-godišnji graf DJI postoji velika mogućnost dužeg i jačeg rasta kod Amera.
MACD i TRIX daju naznake rasta kao i ROC.
Kaj bi rekli naši stari, bumo videli.
Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??
[/quote]
Djelite jedinice …hehe
I posle se pitate zasto ljudi nestaju sa foruma ili ne djele analize
PS ne vjerujem da je mnogo vas uslo na razini 1250 (crobex)
hasta la vista
[/quote]
Kao da je bitno jesmo ušli na 1250 ili na 1300 ili na 1400. Evo ja sam dokupio i na 1250 i na 1300, ali i na 2500. Reci nam proroče što slijedi kad sve znaš, evo nek ti razina točnosti bude +- 70 bodova btw. evo ti tri 100-tke kad ti toliko znače.
Ma ne kazem ja tebi nista …sampras..oni sto su culi su culi odavno.
Ali odgovori…si usao u dionice na razini crobexa 1250 ??
[/quote]
Djelite jedinice …hehe
I posle se pitate zasto ljudi nestaju sa foruma ili ne djele analize
PS ne vjerujem da je mnogo vas uslo na razini 1250 (crobex)
hasta la vista
[/quote]
Ja sam ušao jednim dijelom oko 1250 a skupa sa mnom na kupnji su bili kol. inverter i Alien
09.03.09. | 16:46 Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala CROBEX 1.262,58-1,63 %
Da li mi je netko sa foruma cimer na DLKV na 222,30?
je….
Bio sam ti ja i jos jedan forumas
[wink]
Dobar ulaz je uvijek, bio Crobex na 1400 ili na 2000 bodova, samo nije isto za svaku dionicu. [lol]
Btw, što vam se čini što je sve na “dnu” ? Neke su dionice ove dane odlijepile i po 7-8 % , a neke se nisu ni pomakle, ima tu i klinički mrtvih, kojima će trebati elektro šokovi. [lol]
Podrav ekipa,
eto i mene.
Cijeli dan nisam niti vidio komp ajoš manje net.
Jedino sam ujutro vidio futurse na -1.6% i mislio da će biti potopa, ali eto ništa od potopa, a kaj je najbolje nisam čitao barona i njegovu družinu i moram rči osječam se odlično.
Sve manje i manje ćete čitati moje postove jer mi ovaj forum ide n neku stvar.
USA u plusu, eu isto stoga očekujem sutra još bolji rast i naravno odmor od drukera.
Moj savjet svima, klonite se foruma i osječat ćete se bolje
[thumbsup]