Još malo da se mali diničari istisnu s burze, pa da vidiš kako se ide gore.
Uzima se po ovim cijenama s malo para puno dionica .
12.03.2009. [pray] zato sam kupovao
[/quote]
O tome vam govorim,dokle god se od malih ne pokupuje jeftino ne idemo gore vidljivo iz aviona.
Kad god se krene rast se brutalno stopira.
Mora se sada pokupovati što jeftinije pa za 1-2 u kako ovaj se obogatio, od kud mu xxxx broj dionica neke firme.
volio bi da griješim možda da ali i ovaj današnji rast me podsiječa na rast na kraju 12 mj 2007 god.
ja na skijanje a dionice ko po toboganu dole čitaj : Štela se kvartal,a možda i ne vidjeli bumo već sutra u kojem grmu leži zec.
Ne bojte se pun sam ko čep dionica.
[undecid]
daj bože da vec jednom krenemo u planine
…kao što reče već neko-ovo gore dole po4% nije dobro osim za dnevne prekupce koji -svaka čast-zarade, ali nikako da se pomaknemo sa tih 1400… 50 gore, 50 dole.i tako non stop… bole po 1,5% pa tako 2 tjedna, onda korekcija 2% pa opet pomalo gore ali naravno sa prometima iznad 50M….ovo nije dobro…već idući tjedan može biti tjedan katastrofe…i opet malo gore malo dole…neko nekoga šiša…trejderi-uživajte, ovo je vaše doba…
Intervju Marijan Hanžeković
Isječak:
• U savjetima strancima, spomenuli ste i ulaganje u proizvodnju riba?
– Čisto more je dobitna riječ i kombinacija. Hrvatska je prošle godine izvezla riba u vrijednosti od 160 milijuna američkih dolara. Duboko sam uvjeren da se, s malim pomacima, ovdje može postignuti veliki iskorak u izvozu, mi možemo proizvoditi mnogo više riba i školjkaša za svijet, ne samo tuna. Zvuči egzotično, no mi uopće i ne shvaćamo što to znači imati uistinu čisto more. Nas ima nekoliko milijuna i Hrvatska može izvanredno živjeti od tercijarnih djelatnosti, pružanja usluga u prometu i trgovini. Turizam je, u odnosu na ove grane, niskoisplativ.
Klin stoji prema GORE …….. asocijacije poželjne….
Izvješća su uglavnom prema očekivanjima.
O neugodnim,a nije ih bilo previše ,neću pisati .
Ali o ugodnim svakako.
ADRS,KRAS,DLKV…dobar
ULPL,KNZM,FRNK -vrlo dobro
LEDO,JMNC,KOEI_odličano
TNPL-fenomenalno
Očekujem izvrstan IGH,a INGR ?.
Ali o ugodnim svakako.
ADRS,KRAS,DLKV…dobar
LEDO,JMNC,KOEI_odličano
TNPL-fenomenalno
A LKPC dobit 100% veća.
Ali o ugodnim svakako.
ADRS,KRAS,DLKV…dobar
LEDO,JMNC,KOEI_odličano
TNPL-fenomenalno
Nije mi jasno, gdje si vidio izvješće DLKV? Nema ga na ZSE.
KRAS, po čemu je tako dobro izvješće? Zato jer je zadnji kvartal u minusu ili zato što je ovo najmanja godišnja dobit u 6 godina?
ULPL me ugodno iznenadio.
KNZM iznenađujuće dobro, kao i LEDO i JMNC, očito TODEX zna što radi.
KOEI očekivano dobro ali me malo brine ova godina.
TNPL neobično velika dobit u zadnjem kvartalu. Jesu li prodali neki brod? Ako nisu onda svaka čast.
FRNK što bi se reklo "ni vrit ni mimo"
Zanimaju me izvješća THNK i INDG čak i više nego IGH i INGR, za njih očekujem nastavak dobre godine.
Čekam i DIOK, baš me zanima zadnji kvartal te da li će se vidjeti efekt slabije kune.
Ali o ugodnim svakako.
ADRS,KRAS,DLKV…dobar
LEDO,JMNC,KOEI_odličano
TNPL-fenomenalno
ja isto očekujem izvrstan igh, ali i dalekovod
…
Zanimaju me izvješća THNK i INDG čak i više nego IGH i INGR, za njih očekujem nastavak dobre godine.
Čekam i DIOK, baš me zanima zadnji kvartal te da li će se vidjeti efekt slabije kune.
nekonsolidirano:
http://www.tehnika.hr/O_NAMA/IZVJESCA_O_POSLOVANJU/GFI-POD_2008.pdf