Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa je li moguće, sve vi crne vrane, da netko nešto i kupuje na ZSE? Pa jesu li ti ljudi normalni? Pa šta se ovo događa? Zar nismo sve trebali prodati i čekati potop svijeta?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Odblokiralo DLKV za samo 45 min, što je sa onim da se trgovanje zaustavlja na 2 sata
krajnje je vrijeme da se ukine to pravilo jer samo unosu pomutnju na tržište

Pa glavni udar je proša.Sada ćemo malo gori i smanjiti minus.Šoping je bio odličan.
Koei,DLKV,IGH,INGRA,THNK,VIRO ..tko je kupio dobro je proša naročito oni na kojima je pala
blokada.

LURA i DKVS potvrđuju da je 2008.bila bolja od 2007.
Ako se po jutru dan poznaje LURA bi mogla i 2009 imati bolju nego 2008, jer je četvrti kvrtal 2008.
bolji "samo"

75% veća dobit od prošnogodišnje u tom razdoblju
Odlično.

Je, kad se treba rušiti dalje onda se odma odblokira,a kad treba rasti onda im treba tri sata da odblokiraju,bik mamicu
[/quote]

pa naravno da ruše..kada su baron i družba cijeli vikend visjeli nad kompom i drukali i mali se lagano usr…. pa prodali pošto poto

naravno da ćemo danas pasti i kaj sada?

a ovo za USA ćemo saznati tek u 11 po njihovom vremenu.
A poslije toga ili ameri idu u plus ili imamo novi teški crni ponedjeljak, ali do 11 niš konkretno neznamo

čekajmo i vidjet ćemo.

btw dlkv već na 320..baš su se usrečili koji su prodali po 306..svaka čast idemo dalje

Vi kolega stvarno mislite da mali mogu srušiti Crobex -4%, zato što je Baron drukao za vikend???

Da li ste pogledali TA?

Skriveni na DLKV na 320kn, ima šleper dionica.

Mislim da su fondovi napumpali DLKV, jer se žele iskrcavati iznad 300kn.

u pravu si..aj bok [cool]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pazi razliku ask-bid na IGH

TOP ASK
CIJENA KOLIČINA
2.718,00 7

TOP BID
CIJENA KOLIČINA
2.556,00 5

pa naravno da ruše..kada su baron i družba cijeli vikend visjeli nad kompom i drukali i mali se lagano usr…. pa prodali pošto poto

naravno da ćemo danas pasti i kaj sada?

a ovo za USA ćemo saznati tek u 11 po njihovom vremenu.
A poslije toga ili ameri idu u plus ili imamo novi teški crni ponedjeljak, ali do 11 niš konkretno neznamo

čekajmo i vidjet ćemo.

btw dlkv već na 320..baš su se usrečili koji su prodali po 306..svaka čast idemo dalje

…nažalost kolega ameri se već vide…futur je oko -2-3%… a aziju i EU vidimo i sami…nadam se da nije CRNI PONEDJELJAK ALI…no to da mali panično prodaju radi barona i ostalih…???pa vide i oni svjetske burze kako se crvene…REALNOST JE REALNOST…NAŽALOST TAKO JE…i ja sam u par navrata bio nerealan pa sam izgubio ali sam se opametio i sada OPREZNO…I čuvajte svoje zdravlje…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Evo počela kapati izvješća, Lura povećala dobit 24%… neloše.

nije sve tako crno lupa se po asku [wink]

Pazi razliku ask-bid na IGH

TOP ASK
CIJENA KOLIČINA
2.718,00 7

TOP BID
CIJENA KOLIČINA
2.556,00 5

kolega bid raste na igh sad je 2718

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

dodjoh

pusti ga na miru
lik se sam sa sobom razgovara..nije normalan..

imaš temu pa pogledaj…sam sebi zahvaljuje kaj je sam sebi rekao da proda, alik nije niš niti kupio…

onda ti je sve jasno.
i am out.
pišemo si navečer kada ameri zatvore [cool]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nije sve tako crno lupa se po asku [wink]

A na asku se skupilo ekipe, i dolaze stalno.

Šta misliš taktika pumpanja na malim prometima do 100% u 3 tjedna, i onda prodavanja malima,

nakon inceniranog pada. Razmišljaj bolje od FM-a i zaraditi ćeš.

Evo počela kapati izvješća, Lura povećala dobit 24%… neloše.

srećom da ju je Rajić prodo na vrijeme da je sad ovo naše drek tržište ne obezvrijedi…..
zaboravite luru ona za nas više ne postoji….

New Report

Close