Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolika je šteta?
Kod mene havarija, -2,22%.
Ni šangajac me nije toliko rušio kao Grgić. [smiley1]

A sutra je moguce ocekivati reprizu ovoga sa NEXE

Kolika je šteta?
Kod mene havarija, -2,22%.
Ni šangajac me nije toliko rušio kao Grgić. [smiley1]

Kod mene skoro -2,50%

Hehehe… Još ako sutra okrene tobogan nizbrdo bit će veselja 🙂

paaa daytraderima ce bit veselo a nama koji ulazemo na malo duzi rok je to samo lijepa prilika za dokup po diskontnim cijenama!

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Definitivno korekcija…

Mogli bi tjedan dana uletiti u “crvenilo” pa onda buđenje pred kvartalna izvješća!

Novac je kisik burze!

A sutra je moguce ocekivati reprizu ovoga sa NEXE ivanr: ” Kolika je šteta? Kod mene havarija, -2,22%. Ni šangajac me nije toliko rušio kao Grgić. [smiley1] ” Kod mene skoro -2,50%
I kod mene slična situacija,slikovito bi rekao bi da mi je portf.lagano ranjen ali spreman za sutrašni dan ma što on donosio[smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Nisam neki iskusan mačak, ali zašto nitko ne povezuje ove padove sa JDOS-om?
Zar je moguće da se onoliki promet ne osjeti na ostalim dionicama?

Mogli bi tjedan dana uletiti u “crvenilo” pa onda buđenje pred kvartalna izvješća!

Ovo mi se čini izgledno jer je očigledno da je današnji pad prouzročilo Jadransko… Sutra je novi dan i bitno je ostat hladne glave…

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

pliz. trebam misljenje. vlasnik sam sitnog broja atlasovih dionica. dobio sam postom pounudu za otkup od strane adriatica.net. oni nude cijenu koja meni ne odgovara. po vasem misljenju, sto ce se sada desavati s tim dionicama? mislite da ce nakon preuzimanja/otkupa i svega toga cijena rasti ili padati?
hvala[smiley8]

Kako ne povezuje?
Ja sam krivca nazvao “Grgić”, a to je gazda Jadranskog.

s_josko:

Kako ne povezuje?
Ja sam krivca nazvao “Grgić”, a to je gazda Jadranskog.

A ja sam se nadovezao

Ja sam na -1.5%.
Ali najveci pad mi je ucinio ADRS i nesto manje DKVS jer se VART nedaje a ostatak mi je jos u TNPL i ostalim mirnim lukama…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nisam neki iskusan mačak, ali zašto nitko ne povezuje ove padove sa JDOS-om? Zar je moguće da se onoliki promet ne osjeti na ostalim dionicama?

Naravno da je JDOS povukao pad većeg broja dionica jer su ulagači koji su 100% u dionicama prodavali dio dionica da skupe keš za JDOS (ipak ga je pokupovano danas za velikih skoro 70 mil.kn). Ali to je bila i prilika da se danas jeftinije dokupe brojne dionice

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close