@danir
ja nisam tako jada da postam inine gubitke od prije mjesec dana,ponavljam neke dionice ce rasti u ponedjeljak na otvaranju,nece tebe biti medju njima iskreno,meni te zao,ti si igrac koji je ispao iz igre…
@julio
neda mi se objasnjavati,vidjet cemo sve sljedeci tjedan…
da kolega danir vi imate jako dobre argumente za pad vama malo kasne informacije,zato vadite iz naftalina rezultate,npr ina koja je izasla s ovim podatcima na pocetku mjeseca vi ih sad postate,cak i da krene dolje ja sam ok jer sam vec jako dobar na ovom valu,uopce me ne zanima,sta ti o tom mislis,nisi ti za ovaj sport jer nemas,j.j.,mozes pisati do sutra kao sto si nagovjestavao padanje zadnja tri tjedna,ali i dalje igraci igraju,jadnici kukaju nad njima pa tako i dalje puno srece u trgovini ako imas cim trgovati……..
da kolega danir,ne ostajem cijelo vrijeme tu da ti repliciram jer nemas sta za reci postas vijesti od prije mjesec dana,malo mi te zao ali imam privatni zivo pa ti nemogu posvetiti toliku vaznost koja ti ocito treba ,jako mi te zao….niti kupujes niti prodajes,mislim da si bas ti jedan od igraca koji su ispali iz igre,tak da me ne zanimaju previse tvoji postovi…..
Polako kolega, bez nervoze. Sve će doći na svoje, pa tako i jefitni dokup. [thumbsup]
bio je jeftin dokup prije tri tjedna,vidim kako si se dokupio kolega,vidim koliko si zaradio kolega,sad ide jahanje valova,tu se igraci poznajuti moj dragi kolega ,za tebe ce biti jeftim dokup krajem godine kad crob bude na 3000…polako samo ti cekaj,dok drugi lovu uzimaju…
Zbog velikog prometa prošlih dana ,a i najave oporavka, ušao je u dionice dio investitora koji očekuju oporavak tržišta kapitala. Jedan dobar dio njih , neće reagirati prodajom dionica , iako bi ih vijesti iz Amerike mogle upućivati na to, jer čejau više cijene.
Ostaje uvijek jedan manji dio investitora koji svojim manjih portfeljima drmaju našom burzom,
prodaju na malim prometima bešćutno dionice za pivo i ćevape, pa se zbog njih može očekivati
korekcija na malim prometima na koje smo već navikli.
IPak, sada bi market makeri mogli odigrati bitnu psihološku ulogu, ako to žele, zbog Uskrsa.
Stoga vjerujem da će prodaja zbog osobnih potreba investitora / a tu mislim i manja prodaja udjela/
biti amortizirana iz zaliha gotovine fondova, a i onaj tko je bio normalan i pošten , već je
sebi prodao toliko koliko mu treba za nadolazeće dane…. vrijeme rušenja tržišta je iza nas,
a ostali su invetstitori koji razumiju kretanja i pažljivo biraju trenutke prodaje i kupnje.
A što se tiče objave izvješća, znamo da na njih nećemo reagirati negativno..već samo pozitivno 1
Velik dio njih se zna unaprijed, a manji dio nije toliko snažan za općenita kretanja na našoj burzi,
bilo negativno ili pozitivno.
bio je jeftin dokup prije tri tjedna,vidim kako si se dokupio kolega,vidim koliko si zaradio kolega,sad ide jahanje valova,tu se igraci poznajuti moj dragi kolega ,za tebe ce biti jeftim dokup krajem godine kad crob bude na 3000…polako samo ti cekaj,dok drugi lovu uzimaju…
Kad Crobex bude na 3000 bodova, proći će najmanje 2-3 godine, jesi li ti toga svjestan.
A do tad će biti valova, valića, podvalova, podvalića, i svaki nosi svoju zaradu.
A pošto ulažem jako puno u znanje, a ne u emocije (dodjoh), svaki put mi donosi dobru zaradu, ali
pohlepan nisam, da se razumijemo.
Kad Crobex bude na 3000 bodova, proći će najmanje 2-3 godine, jesi li ti toga svjestan.
A do tad će biti valova, valića, podvalova, podvalića, i svaki nosi svoju zaradu.
A pošto ulažem jako puno u znanje, a ne u emocije (dodjoh), svaki put mi donosi dobru zaradu, ali
[/quote]
kolega,izgleda da jako malo upijate od tog silnog ucenja,svejedo zelim vam puno srece udaljnjoj trgovini,vec vidim po vasoj prognozi da cete propustiti i 3000…u svako slucaju sretno,nema potrebe da spamamo forum…
[/quote]
kolega,izgleda da jako malo upijate od tog silnog ucenja,svejedo zelim vam puno srece udaljnjoj trgovini,vec vidim po vasoj prognozi da cete propustiti i 3000…u svako slucaju sretno,nema potrebe da spamamo forum…
[/quote]
I da uđem na 3000 bodova, mislim da sam u prednosti 2000 bodova jer sam izašao na 5000 bodova.
Uostalom i ako uđem na 3000 bodova , ući ću jer mislim da će biti zdravi bull trend.
Ali do tada će puno vode proteći ispod Savskog mosta.
Indexi sjetskih burzi rastu treći tjedan zaredom….. da li je dno doista iza nas ? Odlično, bez obzira
na male korekcije, koje su čak i poželjne…
Indexi sjetskih burzi rastu treći tjedan zaredom….. da li je dno doista iza nas ? Odlično, bez obzira
na male korekcije, koje su čak i poželjne…
Šta ćemo opet raspravljati o dnu??? I to na svakoj nižoj razini.
Danir54, ja želim vidjeti da crta Crobexa raste uz male korekcije..ne zanima me više što je
bilo- bilo je…. daj Bože, da se ne ponovi idućih 10 godina …a onda ću valjda i ja moći predviđati neka svjetska kretanja pravilnije, a ne ovako, čitala sam svaku budalu koja sebe ove analitičar,hebali se svi analitičari skupa kakve su gluposti pisali, a danas govore…tko je to mogao znati ili tko je to mogao predvidjeti ??? Moglo se, i ja sam ispravno učlinila u 11-2007.g. kada sam cijeli portfelj prodala i novac oročila, ali onda je počela priča……stručnjaci su se raskokodakali uoči 2008 , i sad sam tu gdje jesam skupa s većinom….nikoga ne slušam više nikad!
Danir54, raspravljamo o dnu, jer veliki dio investitora želi kupiti dionice i ponovno uložiti..trajnije..
Što ti misliš o takvom ulaganju sada ? Da li bi svom dobrom prijatelju rekao: dno je iza nas, uloži.
Ja bih to rekla svom prijatelju. O tome ti govorim. A ti , što bi mu ti rekao, obzirom na svoje iskustvo -znanje ?