Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Početak idućeg tjedna će obilježiti rast a tame negdje u četvrtak ili petak kapitalizacija ostvarenog dobitka pa će crobex te dane završiti u minusu.

Dijele ti jedinice.Pokušavam ti podići prosijek ali ispuca sam kvotu.
Svako pozitivno pisanje donosi jedinice.
Kešoljupci se boje rasta,a i trebaju se bojati jer će nas zapljusniti val dobrih izvješća,a kao što smo do sada vidjeli uglavnom su izvrsna i bolja nego lani,a cijene na 20 % od lani.
Biti će još povoljnih prilika za kupnju,ali ne mogu razumijeti da se nisu odlućili u toku ove zadnje
sedmice za kupnju svojih favorita.Tako se ne zarađuje na burzi.Tko sada na ovim cijenama nema
hrabrosti za kupnju i druka za dolje nema što tražiti u ovom poslu.Gubi vrijeme.

Izvješća će donijeti šarolikost.U slućaju rasta bolje izvješče veći rast,a u slućaju pada manji pad.
Ali da će tako biti u svim dionicama negi se zakleja.Biti će i rijetkih iznimaka ,ali iznimke potvrđuju
pravilo.
.

Početak idućeg tjedna će obilježiti rast a tame negdje u četvrtak ili petak kapitalizacija ostvarenog dobitka pa će crobex te dane završiti u minusu.

Kešoljupci se boje rasta,a i trebaju se bojati jer će nas zapljusniti val dobrih izvješća,a kao što smo do sada vidjeli uglavnom su izvrsna i bolja nego lani,a cijene na 20 % od lani.
Biti će još povoljnih prilika za kupnju,ali ne mogu razumijeti da se nisu odlućili u toku ove zadnje
sedmice za kupnju svojih favorita.Tako se ne zarađuje na burzi.Tko sada na ovim cijenama nema
hrabrosti za kupnju i druka za dolje nema što tražiti u ovom poslu.Gubi vrijeme.

Izvješća će donijeti šarolikost.U slućaju rasta bolje izvješče veći rast,a u slućaju pada manji pad.
Ali da će tako biti u svim dionicama negi se zakleja.Biti će i rijetkih iznimaka ,ali iznimke potvrđuju
pravilo.
.
[/quote]

Evo kolega i ja sam vama dao stotku ali džaba kad su vam oni zabili 5 jedinica.

Svako afirmativno pisanje se kažnjava a od danas izgleda i od strane moderatora jer sam ja danas poslije par afirmativnih i malo optimističnijih postova moderiran, svaka čast moderatorima.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

hrabrosti za kupnju i druka za dolje nema što tražiti u ovom poslu
.Gubi vrijeme.

pravilo.
.
[/quote]

Stiže val dobrih izvješća, pogotovo građevinaraca. Nikad veći zastoj u gradnji u zadnjih 20 godina, ali

će izvješća biti fenomenalna.

Tko na ovim cijenama nema hrabrosti za ulazak, ima pravo. Strah je opravdan. [undecid]

sto se babi htilo to joj se i snilo ,ipak si se vratio petak u dionice? [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sve mi je u HT sada čekam rast HT prije drugog djela dividende, tako da me nije baš briga ako i bude nekog pada HT će to dobro amortizirati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Za ovakve stvari u Americi padaju indexi…….ali kod nas…

RBA o BDP-u: Ove godine dodatni pad i osobne i državne potrošnje
Vaš link

@inverter

Da li ti znaš o čemu uopće pričaš??? Obveznice?

Investitori s@ru u gaće više nego ikada. Kako to objašnjavaš?

takvi kao ti sigurno da….ja samo vidim tebe i jos par katastroficara da ovdje pisu o propasti svjeta,ostali druknu malo ali sve u granicama normale,al ti brate iz krajnosti u krajnost….vidi se da si na rubu zivaca…ostavi se burze ,nije to za svakoga…zivio [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter

Da li ti znaš o čemu uopće pričaš??? Obveznice?

Investitori s@ru u gaće više nego ikada. Kako to objašnjavaš?

takvi kao ti sigurno da….ja samo vidim tebe i jos par katastroficara da ovdje pisu o propasti svjeta,ostali druknu malo ali sve u granicama normale,al ti brate iz krajnosti u krajnost….vidi se da si na rubu zivaca…ostavi se burze ,nije to za svakoga…zivio [proud]
[/quote]

Pitao sam te za obveznice. Objasni, ako imaš imalo pojma?

Ja mislim da nemaš pojma o čemu pričaš. NHF

Spašen business.hr…… [thumbsup]

Sarajlija Mujo Selimović spasitelj Business.hr-a?
Vaš link

INA probila led…slijedeći tjedan će biti jako zanimljiv….

Ina u minusu milijardu kuna

Ina grupa je 2008. godinu završila s 1,09 milijardi kuna gubitka, u usporedbi s 869 milijuna kuna dobiti godinu ranije. Prema financijskom izvješću objavljenom na Zagrebačkoj burzi gubitak plinskog biznisa (prekinutog poslovanja) iznosio je čak 1,45 milijardi kuna i veći je u odnosu na prošlu godinu 1,04 milijardi kuna.
Vaš link

[bye]

Kolega Danire, što to znači? recikliramo stare loše vijesti u nedostatku novih ili ste tek sad vidjeli te rezultate……. [smiley]

INA probila led…slijedeći tjedan će biti jako zanimljiv….

Ina u minusu milijardu kuna

Ina grupa je 2008. godinu završila s 1,09 milijardi kuna gubitka, u usporedbi s 869 milijuna kuna dobiti godinu ranije. Prema financijskom izvješću objavljenom na Zagrebačkoj burzi gubitak plinskog biznisa (prekinutog poslovanja) iznosio je čak 1,45 milijardi kuna i veći je u odnosu na prošlu godinu 1,04 milijardi kuna.
Vaš link

[bye]

stara vijest kojega,vec i zaboravljena…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close