Ja sam na velikom odbijancu uštedio 80% pada jer sam izašao na 5000 bodova.
To ti je 500% zarade kad krene gore. [thumbsup]
dugorocno gledano,sve su dionice podcjenjene,osim onih koje bi mogle u stecaj,e te su preskupe…zbog toga su fundamenti i vise nego bitni…
Dugoročno gledano, jučer si prodao.
Dugoročno gledano, ušao si na 2000 bodova, pa je sve fino i krasno i krize više nema. [tongue]
[/quote]
E moj Barone.
Dugoročno si u banani sa takvim pristupom.
Od 1.12 .2008.do danas sam sa likvidnim sredstvima na valovima ušićario preko 50%.A da sam
bio u crobeksnom fondu spušila bi nekoliko postotaka.
Ne kupujemo i prodajemo crobex,nego pojedine dionice.
Što crobex bude niži više ću kupiti papira,koji će dobiti na vrijednosti.Naravno ako fundamentalno pravilno odaberem.
Ostaviti se TA na ovoj bari od burze,ne gubiti na to vrijme već vrebati povoljne prilike u fundamentalno jakim dionicama.To je pravilan pristup ovog trenutka.
Nek mi netko upućen objasni kako je moguće da netko recimo poklopi nekog na 330 i već iduće sekunde se postavi na više.
Tu mi ni knjiga u ruke ne bi pomogla.
Ja sam na velikom odbijancu uštedio 80% pada jer sam izašao na 5000 bodova.
To ti je 500% zarade kad krene gore. [thumbsup]
Dobro uredu shvatili smo. Ti si najbolji.
Dugoročno gledano, ušao si na 2000 bodova, pa je sve fino i krasno i krize više nema. [tongue]
[/quote]
E moj Barone.
Od 1.12 .2008.do danas sam sa likvidnim sredstvima na valovima ušićario preko 50%.A da sam
Što crobex bude niži više ću kupiti papira,koji će dobiti na vrijednosti.Naravno ako fundamentalno pravilno odaberem.
Ostaviti se TA na ovoj bari od burze,ne gubiti na to vrijme već vrebati povoljne prilike u fundamentalno jakim dionicama.To je pravilan pristup ovog trenutka.
[/quote]
Naravno da si zaradio, vjerujem ti. Ja isto.
Kako stvari stoje, ja sam 142% u plusu naspram 2007. godine, sveukupne negdje oko 200%
zarade u 5 godina, i još zarađujem. [wink]
[/quote]
E moj Barone.
[/quote]
bravo…odlicno receno,prosli tjedan je crobex rastao ali sto to vrijedi nekomu tko je u dionici koja je izgubila na cijeni u odnosu na prosli petak.i obrnuto
[/quote]
E moj Barone.
[/quote]
Naravno da si zaradio, vjerujem ti. Ja isto.
Kako stvari stoje, ja sam 142% u plusu naspram 2007. godine, sveukupne negdje oko 200%
zarade u 5 godina, i još zarađujem. [wink]
[/quote]
necu komentirati ,ne zelim vrijedjati,ali analizom tvojih postova se da zakljuciti koliko si zaradio…i bijesom kojim ih pises i kad znas da nisi u pravu..
Gdje vi kolega vidite bijes? Ja sam opušten, trošim parice od zarade i učim market i TA.
[tongue]
kolega ako je tako svaka cast,samo nastavi uzivati i zaradjivati…i treba uciti to je pohvalno,samo moras povremeno i odmoriti,nije dobro uciti previse…
izasao sam djelomicno iz ingre,uzeo sam je prosli cetvrtak po 42-42,5.juce djelomicno izasao,normalno je ponekad kapitalizirati dobitak,da juce sam izasao na 55 i opet dijelom usao na 52,kolega sta si ti cijelo vrijeme radio,gledao i plakao dok su se igraci igrali..ovaj sport nije za tebe jer nemas petlje…
***obrisano***
[/quote]
Molim ako možete dati još neki savjet (na pm), za uštedu ili zaradu dajem 50 %.
Početak idućeg tjedna će obilježiti rast a tame negdje u četvrtak ili petak kapitalizacija ostvarenog dobitka pa će crobex te dane završiti u minusu.
Početak idućeg tjedna će obilježiti rast a tame negdje u četvrtak ili petak kapitalizacija ostvarenog dobitka pa će crobex te dane završiti u minusu.
Prema TA biti će čista suprotnost onoga što ti predviđaš.
Početak tjedna kapitalizacija. Ameri potonuli u petak.