@MatijLalic
Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.
Na svima sam izašao prerano ali bolje i to već prekasno.
Svaka čast. Neka si ti danima navlačio na IGH, INGRU i slične. Ti si primjer prave poštenjačine.
[/quote]
Kolegice ja nisam nikada i nikoga navlačio na tim temama sam pisao jer me on ANRICOM iznervirao svojim postovima.
Strava, pun forum seljačina i lažnjaka.
Pa kaj ste to tek sad skuzili kolega?
Pa kaj ste to tek sad skuzili kolega?
Naravno da nisam kad sam i ja sam to, ali bare, se ne hvalim. Ste vidjeli kako nestadoše neki likovi, a po cijele dane navkače bez srama.
Ja sam kapitalizirao dok je Crobex bio na 5000, i od tada sam u rezervi.[thumbsup]
U kojoj? Revalorizacijskoj ili obveznoj rezervi?
@MatijLalic
Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.
koga briga kaj si pisao, al hvalisanja me briga. Jadna riječ: sramota za dioničara je ponašanje vaš i sličnih klinaca kaj si briju da su investitori.
A ego ko u osnovnoj, pardon srednjoj školi. Ajd živio ti meni sa svojim dobicima još 100 godina, takvi ljudi kao vi to najviše i zaslužuju….
[/quote]
Jesi ti ta moralna vertikala ovog foruma sa sto nickova i bocom konjaka na stolu.
Piće šteti zdravlju a izgleda da loše utječe i na mozak.
@MatijLalic
Svaka čast. Neka si ti danima navlačio na IGH, INGRU i slične. Ti si primjer prave poštenjačine.
[/quote]
Kolegice ja nisam nikada i nikoga navlačio na tim temama sam pisao jer me on ANRICOM iznervirao svojim postovima.
[/quote]
Isto ko ti i mene, kužiš stari moj?
Kako, pa nemoj biti skroman, reci raji kako!!!
Strava, pun forum seljačina i lažnjaka.
Sampras vodi u tome. Niti grafa, niti targeta, ni ničega. [tongue]
Čemu rasprava. Ja sam izašao na 5000 bodova, i nitko mi ne vjeruje.
Naravno da nisam kad sam i ja sam to, ali bare, se ne hvalim. Ste vidjeli kako nestadoše neki likovi, a po cijele dane navkače bez srama.
[/quote]
ja sam priznao da sam na IGH izašao na 2400 a vidite do kud je otišlo ako je to hvalisanje onda sam stvarno hvalisavac, na DLKV su sam izašao na 296, na LKPC na 880 sve prerano ito puno puno.
@MatijLalic
koga briga kaj si pisao, al hvalisanja me briga. Jadna riječ: sramota za dioničara je ponašanje vaš i sličnih klinaca kaj si briju da su investitori.
A ego ko u osnovnoj, pardon srednjoj školi. Ajd živio ti meni sa svojim dobicima još 100 godina, takvi ljudi kao vi to najviše i zaslužuju….
[/quote]
Jesi ti ta moralna vertikala ovog foruma sa sto nickova i bocom konjaka na stolu.
[/quote]
Ja kolega nemam 100 nikova, imam jedan i svako jutro si uz kavicu maznem jedan viskač, vikendom kako kad pijem, isto ko i svi mojih godina(28)
U čemu je problem? U vašim godinama, jer u mojim nije sigurno.
A da sam pomućen, jesam od vašeg pisanja.
Živil momak
pa sta je sad moglo se na ovom odbijancu dobro zaraditi,tko je znao kad treba uci i izaci…
sad poslije europskih izvijesca…neznam sta da mislim vidim na bussinesu je vlad poceo govoriti kako idemo gore,ja sam za svaki slucaj izasao….
@MatijLalic
[/quote]
[/quote]
Vjeko, aj majke ti, ovakve postove makni ili prebaci u novu temu, recimo nek se zove Primitivci na forumu, pa da sve bude legitimno. Ma ajde neka se neko hvali kako je zaradio 100% u dva dana, a svak zna da laže ali ovo vrijeđanje i spamanje foruma od strane malđih punoljetnika – wunderkindova stvarno nema smisla. I nemoj me ne objavit jer ima još ljudi koji ovako misle
[undecid]