Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@MatijLalic

Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.

Na svima sam izašao prerano ali bolje i to već prekasno.

Svaka čast. Neka si ti danima navlačio na IGH, INGRU i slične. Ti si primjer prave poštenjačine.
[/quote]
Kolegice ja nisam nikada i nikoga navlačio na tim temama sam pisao jer me on ANRICOM iznervirao svojim postovima.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Strava, pun forum seljačina i lažnjaka.

Pa kaj ste to tek sad skuzili kolega?

Naravno da nisam kad sam i ja sam to, ali bare, se ne hvalim. Ste vidjeli kako nestadoše neki likovi, a po cijele dane navkače bez srama.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja sam kapitalizirao dok je Crobex bio na 5000, i od tada sam u rezervi.[thumbsup]

U kojoj? Revalorizacijskoj ili obveznoj rezervi?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@MatijLalic

Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.

koga briga kaj si pisao, al hvalisanja me briga. Jadna riječ: sramota za dioničara je ponašanje vaš i sličnih klinaca kaj si briju da su investitori.
A ego ko u osnovnoj, pardon srednjoj školi. Ajd živio ti meni sa svojim dobicima još 100 godina, takvi ljudi kao vi to najviše i zaslužuju….
[/quote]
Jesi ti ta moralna vertikala ovog foruma sa sto nickova i bocom konjaka na stolu.

Piće šteti zdravlju a izgleda da loše utječe i na mozak.

@MatijLalic

Svaka čast. Neka si ti danima navlačio na IGH, INGRU i slične. Ti si primjer prave poštenjačine.
[/quote]
Kolegice ja nisam nikada i nikoga navlačio na tim temama sam pisao jer me on ANRICOM iznervirao svojim postovima.
[/quote]

Isto ko ti i mene, kužiš stari moj?
Kako, pa nemoj biti skroman, reci raji kako!!!

Strava, pun forum seljačina i lažnjaka.

Sampras vodi u tome. Niti grafa, niti targeta, ni ničega. [tongue]

Čemu rasprava. Ja sam izašao na 5000 bodova, i nitko mi ne vjeruje.

Naravno da nisam kad sam i ja sam to, ali bare, se ne hvalim. Ste vidjeli kako nestadoše neki likovi, a po cijele dane navkače bez srama.
[/quote]
ja sam priznao da sam na IGH izašao na 2400 a vidite do kud je otišlo ako je to hvalisanje onda sam stvarno hvalisavac, na DLKV su sam izašao na 296, na LKPC na 880 sve prerano ito puno puno.

@MatijLalic

koga briga kaj si pisao, al hvalisanja me briga. Jadna riječ: sramota za dioničara je ponašanje vaš i sličnih klinaca kaj si briju da su investitori.
A ego ko u osnovnoj, pardon srednjoj školi. Ajd živio ti meni sa svojim dobicima još 100 godina, takvi ljudi kao vi to najviše i zaslužuju….
[/quote]
Jesi ti ta moralna vertikala ovog foruma sa sto nickova i bocom konjaka na stolu.

[/quote]

Ja kolega nemam 100 nikova, imam jedan i svako jutro si uz kavicu maznem jedan viskač, vikendom kako kad pijem, isto ko i svi mojih godina(28)
U čemu je problem? U vašim godinama, jer u mojim nije sigurno.
A da sam pomućen, jesam od vašeg pisanja.
Živil momak

pa sta je sad moglo se na ovom odbijancu dobro zaraditi,tko je znao kad treba uci i izaci…
sad poslije europskih izvijesca…neznam sta da mislim vidim na bussinesu je vlad poceo govoriti kako idemo gore,ja sam za svaki slucaj izasao….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

@MatijLalic

[/quote]

[/quote]

Vjeko, aj majke ti, ovakve postove makni ili prebaci u novu temu, recimo nek se zove Primitivci na forumu, pa da sve bude legitimno. Ma ajde neka se neko hvali kako je zaradio 100% u dva dana, a svak zna da laže ali ovo vrijeđanje i spamanje foruma od strane malđih punoljetnika – wunderkindova stvarno nema smisla. I nemoj me ne objavit jer ima još ljudi koji ovako misle
[undecid]

koji dugoročni investitori ,a još jučer ste govorili i hvalili na sav glas

New Report

Close