Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zagrebačka burza: Erupcija likvidnosti, investitori se definitivno vratili

http://www.seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-erupcija-likvidnosti%2c-investitori-se-definitivno-vratili,41203.html

nevjerojatno koji kreteni su novinari. pola od tog prometa su obveznice.

Ovo se moralo desiti dobitci na pojedinim dionicama su išli i preko 100% pa tko to ne bi unovčio ja čak nisam imao hrabrosti ni približno toliko čekati, ja sam ovih dana sve lagano prebacivao u HT jer sam se ovome nadao, ovo nije nikakav pad već jednostavno kapitalizacija dobiti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ovo se moralo desiti dobitci na pojedinim dionicama su išli i preko 100% pa tko to ne bi unovčio ja čak nisam imao hrabrosti ni približno toliko čekati, ja sam ovih dana sve lagano prebacivao u HT jer sam se ovome nadao, ovo nije nikakav pad već jednostavno kapitalizacija dobiti.

hehe kad sve pljusne di je bilo prošli tjedan onda će se taj pojam zvati šišanje, a kad padne niže od toga, onda ću ja postati sva ona vaša nepodnošljiva prekenjavanja u zadnjih 2 tjedna…
Popis korisnika: sampras, merlin, pa slobodno nastavite dalje

.da tako bi se to moglo nazvati…i ono od 5000 prema 1200 je bilo isto …kapitalizacija dobiti…ipAK OVO NIJE NORMALNO. U DVA DANA 30% GORE PA DOLE…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Naravno, svaka čast kolega.

Ja sam kapitalizirao dok je Crobex bio na 5000, i od tada sam u rezervi.[thumbsup]

@MatijLalic

Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.

Na svima sam izašao prerano ali bolje i to već prekasno.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

evo prodao dlkv i igh pa sto bude.molim misljenje.hvala

Sad si malo manje bankrotman

Slovenija ratifiricala hrvatski Pristupni protokol za NATO
[thumbsup]

Je*o zemlju koju Slovenija drži za jajca.
[/quote]

Bit je u tome kako sam svatio da 3.travnja ulazimo u NATO,oće li se šta odrazit na burzu vidićemo [shocked]
[/quote]

Sumnjam jer to vec odavno znamo svi da upadamo tad u NATO

@MatijLalic

Pročitaj još jedanput šta sam napisao ako ne shvatiš možeš još jedanput, kažem da sam sve prodao što sam kupova i sve to prebacio u HT jer sada tamo očekujem štogod ako i dođe do pada sigurno pad HT neće biti velik.

koga briga kaj si pisao, al hvalisanja me briga. Jadna riječ: sramota za dioničara je ponašanje vaš i sličnih klinaca kaj si briju da su investitori.
A ego ko u osnovnoj, pardon srednjoj školi. Ajd živio ti meni sa svojim dobicima još 100 godina, takvi ljudi kao vi to najviše i zaslužuju….

@MatijLalic

Svaka čast. Neka si ti danima navlačio na IGH, INGRU i slične. Ti si primjer prave poštenjačine.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Strava, pun forum seljačina i lažnjaka.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

PITANJE
Nešto mi se ne slažu prometi.
Ukupno 51 mil kn.
– igh 6,1
– dlkv 3,9
– ht 3,1
– atpl 1,7
– ingr 1,3
– ina 1,0 …
Milijunaša više nema, a na čemu je ostatak prometa?

E mene to hebe od jutros. Čime je trgovano.

Crobex1.445,42 -0.7%
Ukupni promet 58.084.436,21 kn
Redovni promet 53.918.532,77 kn
Institucionalni promet 4.165.903,44 kn
Prijavljeni promet 0,00 kn

New Report

Close