izgleda se trejderi iskrcali:-)))
IGH je potegnuo.Za njega je bilo goriva.Očito da je počeo selektivni pristup,a to je dobro da i ozbiljni
analitičari nešto zarade.Rast IGH nije špekulacija.On vrijedi i više.I INGR će potegnuti kada dobije trajnu uporabnu dozvolu za Arenu.Ipak se čekaju FI,i gdje postoji i najmanja neizvjesnost
kupnje nema.
[/quote]
Kakav IGH, njega opasno pumpaju, radi samo jednog razloga. Šta misliš koji je to?
Pogledaj ostale dionice !! Ni makac.
ATPL je na 670, na koliko sam ja prodavao prije 2 tjedna. Likvidnost mala.
Bidovi jako nisko kad krene okret trenda. Panika i euforija se izmjenjuju svaki dan.
To je zdravo trgovanje???
[/quote]
Ma koje pumpanje IGH.Dobit po dionici 500 kn ,barem se toliko očekuje.Za jednu takvu firmu od
renomea 5.000 kn je super povoljan ulaz.Ipak diskontirajmo to sa 30% i dođemo do minimalno 3.500.
Ako idućih godina budu zarađivali kao i do sada povrat kapitala u pet godina.A ako kriza i potraje dvije godine povrtat u sedam godina.To na cijenu od 3.500.To je izvrstan plasman kapitala.
Međutim,s obzirom na ovoliki rast može se samo pričati da su neke dionice podcijenjenije od IGH,a
nema ni govora o precjenjenosti IGH.
Naravno da sve ovo pada u vodu u slućaju stećaja.Propali su i veliki svjetski giganti,pa tako može
i svaka firma na ZSE.Naravno,to je rizik ovog posla.
IGH je potegnuo.Za njega je bilo goriva.Očito da je počeo selektivni pristup,a to je dobro da i ozbiljni
analitičari nešto zarade.Rast IGH nije špekulacija.On vrijedi i više.I INGR će potegnuti kada dobije trajnu uporabnu dozvolu za Arenu.Ipak se čekaju FI,i gdje postoji i najmanja neizvjesnost
kupnje nema.
[/quote]
Kakav IGH, njega opasno pumpaju, radi samo jednog razloga. Šta misliš koji je to?
Bidovi jako nisko kad krene okret trenda. Panika i euforija se izmjenjuju svaki dan.
[/quote]
Ma koje pumpanje IGH.Dobit po dionici 500 kn ,barem se toliko očekuje.Za jednu takvu firmu od
renomea 5.000 kn je super povoljan ulaz.Ipak diskontirajmo to sa 30% i dođemo do minimalno 3.500.
Ako idućih godina budu zarađivali kao i do sada povrat kapitala u pet godina.A ako kriza i potraje dvije godine povrtat u sedam godina.To na cijenu od 3.500.To je izvrstan plasman kapitala.
Međutim,s obzirom na ovoliki rast može se samo pričati da su neke dionice podcijenjenije od IGH,a
Naravno da sve ovo pada u vodu u slućaju stećaja.Propali su i veliki svjetski giganti,pa tako može
[/quote]
Oćeš se tući po glavi kad IGH dođe ponovo na 1000 kn ???
Zaboravi LOGIKU na burzi !
Ne bojim se ja kupnje ATPL na 1000kn, IGH na 4000kn, INGR-e na 80kn, ali nije još bear market
završio.
A ja mislio da je pobjednik dana IGH [huh]
Tko izlazi na INGRI, veliki nalozi na prodaji skriveni?
Janaf bi uz ove rezultate mogao i u blokadicu [wink]
kupnje nema.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Oćeš se tući po glavi kad IGH dođe ponovo na 1000 kn ???
Zaboravi LOGIKU na burzi !
Ne bojim se ja kupnje ATPL na 1000kn, IGH na 4000kn, INGR-e na 80kn, ali nije još bear market
završio.
[/quote]
Tako je Barone,samo čekaj vjerojatno će doći tvojih 5 minuta, pogotovo od 01.04. kada se poveća likvidnost, možda čisto zbog sigurnosti da se na IGH postaviš na 500, a do tada se smij nama luđacima koji sad ulaze
POSLOVNI REZULTATI
Hotel Dubrovnik ostvario niži povrat na kapital
Autor/izvor: Tomislav Petrov, tomislav.petrov@seebiz.eu
KOMENTAR – Povrat na kapital Hotela Dubrovnik smanjen je kao posljedica smanjenja marže neto dobiti i koeficijenta obrtaja ukupne imovine, unatoč povećanja koeficijenta financijske poluge.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/hotel-dubrovnik-ostvario-nizi-povrat-na-kapital,41077.html
Evo sad ću ga sterati
Rezultati su već bili poznati.
Da ,još jedna dionica sa većom dobiti u 2008 nego u 2007.