Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7ff07e93-73c4-469a-9af1-2389e474196c&open=sec

Dok je ovakvog "businessa" ostat će crobex na začelju kolone sa prometom bolje auto praonice…

Samo da zabiljezim da ni danas nisam vidio post od strebera vlada. Znaci opet idemo gore:)

…mislim da bi Vlad rekao sljedeće-prvo ono što nebih previše razumio(-ioajfn akjfio jfni ajrfj nrj io), a onda bi nam pojednostavio i rekao:PADAMO DO CCA 1300 A ONDA ODBIJANAC…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7ff07e93-73c4-469a-9af1-2389e474196c&open=sec

Dok je ovakvog "businessa" ostat će crobex na začelju kolone sa prometom bolje auto praonice…

a šta bi htio da ti pričaju bajke ko sanader.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Samo da zabiljezim da ni danas nisam vidio post od strebera vlada. Znaci opet idemo gore:)

Suprotno, kolega. Vlad se javlja kad idemo gore.

Danas je na business.hr ostavio target na jednom komentaru članka.

Hrvatska vlada jedina u srednjoj i istočnoj Europi nije uložila ni eura za stimulaciju posrnula gospodarstva, pokazuje najnovija studija konzultantske kuće Roland Berger.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

vlad1111 25.03.09 07:50
Ameri splasnuli nakon kratkotrajne euforije i povukli našu burzu ,ali isto kratkotrajno koja nema snage za nešto više.Očekujem strmoglavi pad Grobexa s pokušajem bezuspješnih odbijanaca.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=28e50817-c9aa-493f-a293-387a1ced8282&readcomment=1#comment

Ako ovo nije naš Baron ja režem glavu.

[lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ljudi su unovčili ono što su prodali zadnih dana pa sada treba ponovno doja razina gdje će kupovati i ponovno će dizati i tako to rade svako toliko vremena.
ne prodajite jer su ovo uglavnom navlakuše sa ciljom da nazočni špekulanti dnevno zarađuju.
baš je lijep ovaj vitrualni svijet. možeš istovremeno biti sto osoba.

dan je pametniji od noći

pogledajte europu i američke futurese a ne ove jadikovke

dan je pametniji od noći

Ništa mi nemamo od EU i US futuresa, to nam samo daje inspiraciju a kriteriji su postali takvi da reagiramo na tek +/-3%
Pogledaj samo promet na otvaranju pa će ti sve biti mnogo jasnije: 450 000kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Može jedno pitanje ekipa.

Ako nalog na kupnji stoji 1000 kuna a ja pošaljem nalog online 990 kuna po kojoj cjeni će moj nalog proći dali po 1000 ili po 990.

Puno hvala ekipa

Ništa mi nemamo od EU i US futuresa, to nam samo daje inspiraciju a kriteriji su postali takvi da reagiramo na tek +/-3%
Pogledaj samo promet na otvaranju pa će ti sve biti mnogo jasnije: 450 000kn
[/quote]
zato je sada najbolje da zaplačemo zbog toga.
neće se promjeniti niti ako pišemo gore niti bolje stanje je takvo kakvo je. jedino korist imaju oni koji su zaduženi da odrade crni posao za dnevne kupce prodavatelje. i raja ostane gola kao miš.
pa red je da im to i kažemo da znaju na čemu su pa nek opet dalje srljaju ali da znaju što čine.

dan je pametniji od noći

trejderi svi isprodavali i cekaju nize…a ostali nemaju muda lupat po asku….a neki ce sjedit u kesu i dalje [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close