pohlepa je najveći neprijatelj burze
i strah
moguće je da ode i u crveno ,sve je moguće
Post iz 10:56. Lipo ste čoviku podilili jedinice a i sada mu se i rugate…
Pravi Hrvati nema šta
[cry]
Sve su to fondovske igre.Jučer su jedno vrijeme branili onih 1407,ali kad su vidjeli da je narod navalio(potencijalne ovce za šišanje) pustili su crobi dalje,kao i danas ujutro.Normalno ne mogu sve ribe ulovit u mrežu,ali njima dosta i ono što ostane u mreži.Nažalost povijest se ponavlja po ko zna koji put,a bit če još toga.Svaka čast onima koji su na vrijeme prodali(izbjegli mrežu),a ostalima još jedna škola za upis u radnu knjižicu.
Ne znam zašto često mislite da su to fondovske igrice,da su oni sposobni tako kako govorite,onda bi oni i imali rezultate,za koje vidimo kakvi s i ovu i prošlu godinu. Da su tako sposobni onda bi vjerovatno kvalitetnije upravljali omjerom Cash/dionice i bili bi bar blizu nule….
recimo prodaja automobila je pala,ali mi nemamo d.d.-a koji se s time bavi
a čime se onda bavi Auto Hrvatska d.d.?? (zadnja cijena dionice joj je 83,20 % ispod od ATH… prodaja im nije a mislim niti dobit pala toliko [lol] )
Analitičari: Postali smo euforično-panična burza
Vaš link
Što se vidi na primjeru. Vraćamo se upravo nazad velikom brzinom, i padamo tako.
Dobar početak godine za Deutsche Bank i Credit Suisse
Evo ovi znaju kako su poslovali u ovoj godini dok mi još pojma nemamo o prošloj godini. [pray]
a čime se onda bavi Auto Hrvatska d.d.?? (zadnja cijena dionice joj je 83,20 % ispod od ATH… prodaja im nije a mislim niti dobit pala toliko [lol] )
[/quote]
Kolega, kolegica mi radi u auto kući i prodala im je pala za više od 50%, osim toga isto toliko je pao i IGH, pa se pitajmo zašto, pao je i ht na 50% od ATH jadničak nema love ni za ribicu, a ni za teretanicu [lol] btw. ne znam kako mi je promakla Auto Hrvatska d.d. inače vrlo bitan čimbenik na ZSE, da ne kažem glavni indikator kretanja burze
Pa ova ATPL nij odradila nikakav rast. I opet pada.
Pa ja ću se propucat.
[/quote]
Kolega, kolegica mi radi u auto kući i prodala im je pala za više od 50%, osim toga isto toliko je pao i IGH, pa se pitajmo zašto, pao je i ht na 50% od ATH jadničak nema love ni za ribicu, a ni za teretanicu [lol] btw. ne znam kako mi je promakla Auto Hrvatska d.d. inače vrlo bitan čimbenik na ZSE, da ne kažem glavni indikator kretanja burze
[/quote]
Je to je baš loše za vanjskotrgovinsku bilancu, da je pao promet autokućama. Vrlo sam zabrinut. Treba hitno sazvati VONS da se malo prodiskutira ova činjenica te nađe rješenje.
Možda bejlautirati Zubaka i Tomića, oni su generatori porasta BDP-a proteklih godina. Euroline isto. Hebo te, zamisli dođe ti neki Norvežanin a nigdi vidit Mercedesa ili Audija. Odma će otić kući. On doša vidit luksuznih auta jerbo to u nji niko ne uzima osim predsjednika kad tamo ništa. Ode ja i nikad ti više neću doć. Ni ja ni niko moj. I stavit ću na internet da u Hrvatskoj nemaš šta vidit. Pa niko više neće dolazit. Ma zamislite Vi koja je to moguća kataklizma hrvatskog turizma.
I izvoz nam rapidno pada jer njemci, japanci i kinezi, krizom poharani, postadoše preko noći sirotinja pa hrvatski visokosofisticirane proizvodi ostadoše bez kupaca.
[pray]
RIBA THE GAME
Kupnje: RIBA-R-A
Cijena Količina
290,00 500
275,01 5
275,00 40
267,00 90
265,00 185
260,01 31
260,00 115
230,00 100
213,17 30
210,00 105
Prodaje: RIBA-R-A
Količina Cijena
500 300,00
65 309,00
84 310,00
50 314,00
2 314,90
26 314,98
50 314,99
250 315,00
47 319,20
33 338,00
Sve su to fondovske igre.Jučer su jedno vrijeme branili onih 1407,ali kad su vidjeli da je narod navalio(potencijalne ovce za šišanje) pustili su crobi dalje,kao i danas ujutro.Normalno ne mogu sve ribe ulovit u mrežu,ali njima dosta i ono što ostane u mreži.Nažalost povijest se ponavlja po ko zna koji put,a bit če još toga.Svaka čast onima koji su na vrijeme prodali(izbjegli mrežu),a ostalima još jedna škola za upis u radnu knjižicu.
koliko ja znam nijedan fond na svijetu ne upravlja svojim novcem tako da te tvrdnje ne drze vodu.