Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex ispod 1400 bodova, a bili smo danas na 1462 boda. Razlika skoro 4,5%.

-1,54%

Tko to mi?

Ti si bio na 1462 boda, ja ne.

Kak je tamo?

Si pil?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

upozoravao sam jutros ,ali ljudi gube realnost

jedno vrijeme ne kupujem dionice. To mi je bila najbolja investicija. [sealed]

pohlepa je najveći neprijatelj burze

A ti izgubio novac, svatko nešto izgubi. [cry]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Svaka čast, hvala ti u ime svih s foruma. Dobričina si, nema što. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sve su to fondovske igre.Jučer su jedno vrijeme branili onih 1407,ali kad su vidjeli da je narod navalio(potencijalne ovce za šišanje) pustili su crobi dalje,kao i danas ujutro.Normalno ne mogu sve ribe ulovit u mrežu,ali njima dosta i ono što ostane u mreži.Nažalost povijest se ponavlja po ko zna koji put,a bit če još toga.Svaka čast onima koji su na vrijeme prodali(izbjegli mrežu),a ostalima još jedna škola za upis u radnu knjižicu.

[/quote]
Samo sam izrešetan kao švicarski sir,ali jednom dođeš pameti.

[/quote]
[lol]

No pain no Game

Pa je ali uvijek do sad smo u ovo doba vec imali hrpu izvjesca a sad stanga

Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.

Misterija, plašenje, banana?

[/quote]

Ne znam kaj bi mislio. Primijetio sam samo tu anomaliju pa mi je malo cudno. Nemrem dokuciti zasto je to tako ove godine
[/quote]
Zato što su bolja od očekivanja, pa se ne smije prerano upovat
[/quote]

Poznavajuci situaciju u realnom sektoru ovo kaj ste napisali je vrlo tesko vjerojatna varijanta. Ne ocekujem jos ni dramaticno losa izvjesca ali ovo kaj ste napisali mi zvuci utopisticki.
[/quote]
Siguran sam da nisu toliko loša, problem je u nelikvidnosti, d.o.o. u kojem radim ima bolje rezultate nego početkom 2008., recimo prodaja automobila je pala,ali mi nemamo d.d.-a koji se s time bavi, BDI je rastao, a on je mjerodavan za brodare, KOEI izvozi preko 50%, ATGR radi odlično… Previše je crobex pao u odnosu na poslovanje firmi.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

A ti izgubio novac, svatko nešto izgubi. [cry]
[/quote]

Koliko si ti u minusu, samo će ga bog znati. Ne rugaj se Anriju, jer se na kraju mrtvi broje.

Danas ujutro su dionice bile jeftine ko sam vrag, sad su preskupe. HM? Kako to?

New Report

Close