Crobex ispod 1400 bodova, a bili smo danas na 1462 boda. Razlika skoro 4,5%.
-1,54%
Tko to mi?
Ti si bio na 1462 boda, ja ne.
Kak je tamo?
Si pil?
upozoravao sam jutros ,ali ljudi gube realnost
A ti izgubio novac, svatko nešto izgubi. [cry]
upozoravao sam jutros ,ali ljudi gube realnost
Svaka čast, hvala ti u ime svih s foruma. Dobričina si, nema što. [thumbsup]
Sve su to fondovske igre.Jučer su jedno vrijeme branili onih 1407,ali kad su vidjeli da je narod navalio(potencijalne ovce za šišanje) pustili su crobi dalje,kao i danas ujutro.Normalno ne mogu sve ribe ulovit u mrežu,ali njima dosta i ono što ostane u mreži.Nažalost povijest se ponavlja po ko zna koji put,a bit če još toga.Svaka čast onima koji su na vrijeme prodali(izbjegli mrežu),a ostalima još jedna škola za upis u radnu knjižicu.
Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.
Misterija, plašenje, banana?
[/quote]
Ne znam kaj bi mislio. Primijetio sam samo tu anomaliju pa mi je malo cudno. Nemrem dokuciti zasto je to tako ove godine
[/quote]
Zato što su bolja od očekivanja, pa se ne smije prerano upovat
[/quote]
Poznavajuci situaciju u realnom sektoru ovo kaj ste napisali je vrlo tesko vjerojatna varijanta. Ne ocekujem jos ni dramaticno losa izvjesca ali ovo kaj ste napisali mi zvuci utopisticki.
[/quote]
Siguran sam da nisu toliko loša, problem je u nelikvidnosti, d.o.o. u kojem radim ima bolje rezultate nego početkom 2008., recimo prodaja automobila je pala,ali mi nemamo d.d.-a koji se s time bavi, BDI je rastao, a on je mjerodavan za brodare, KOEI izvozi preko 50%, ATGR radi odlično… Previše je crobex pao u odnosu na poslovanje firmi.