Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa je ali uvijek do sad smo u ovo doba vec imali hrpu izvjesca a sad stanga

Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.

Misterija, plašenje, banana?

[/quote]

Ne znam kaj bi mislio. Primijetio sam samo tu anomaliju pa mi je malo cudno. Nemrem dokuciti zasto je to tako ove godine
[/quote]
Zato što su bolja od očekivanja, pa se ne smije prerano upovat

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.

[/quote]

Ne znam kaj bi mislio. Primijetio sam samo tu anomaliju pa mi je malo cudno. Nemrem dokuciti zasto je to tako ove godine
[/quote]

Šta misliš zašto???

Pa da ne bi loša izvješća srušila cijene.

Gdje se promijenio zakon?

Prema Zakonu o računovodstvu, poduzetnici su dužni predati godišnji financijski izvještaj za 2008. g. za statističke i druge potrebe do 31. ožujka 2009.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Jel se to meni čini ili su "oscilatori pregrijani"?
[lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

tope se od pregrijanosti

Za statističke i druge potrebe poduzetnici i osobe iz članka 2, stavka 3. ZOR-a trebaju predati GFI-a do 31. ožujka tekuće za prethodnu kalendarsku godinu…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…nije mi jasno…uz toliko dobrih vijesti mi padamo…cccc…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

@filija

AJDE DA PONOVIMO DOBRE VIJESTI IZ ZEMLJE ???!!!

Gdje se promijenio zakon?
Prema Zakonu o računovodstvu, poduzetnici su dužni predati godišnji financijski izvještaj za 2008. g. za statističke i druge potrebe do 31. ožujka 2009.

pričamo o izvješćima koje dostavljaju na ZSE.
Vaš link
Članak 403

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

opet dolazimo na onih 1407 od jučer.Jučer je to trebao biti otpor,a danas potpora.Zar ne?U biti vidjet čemo uskoro.

[/quote]

[/quote]
Zato što su bolja od očekivanja, pa se ne smije prerano upovat
[/quote]

Poznavajuci situaciju u realnom sektoru ovo kaj ste napisali je vrlo tesko vjerojatna varijanta. Ne ocekujem jos ni dramaticno losa izvjesca ali ovo kaj ste napisali mi zvuci utopisticki.

opet dolazimo na onih 1407 od jučer.Jučer je to trebao biti otpor,a danas potpora.Zar ne?U biti vidjet čemo uskoro.

Probijeno.

New Report

Close