Takvo razmišljanje je bogom dano fond managerima. [thumbsup]
IGH narasao u 2 tjedna za 70%
Crobex je na 0,78%
Crobex 0,32%
Pa je ali uvijek do sad smo u ovo doba vec imali hrpu izvjesca a sad stanga
Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.
Misterija, plašenje, banana?
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
moje skromno mišljenje ak smijem
samo da danas ameri ne posrnu i bit ce malo dulji trend rasta, dobro je to sto je do sada samo padalo kad je doslo vrijeme potvrde informacije a ovaj put je ipak raslo i to posteno.
Sada da odmah kazem ja sam sa pola danas izašo, ali stvarno se toplo nadam da ce gore ovaj cijeli tjedan,
Ja bum sretan da ih opet kupujem malo vise
Krpamo GAP upravo, još malo pa će ga Crobex pokrpati na 1420.
A što je s ostalim gapovima na grafovima? Zašto njih ne komentiraš?
P.S. Ovo je retoričko pitanje.
Ne vjerujem da ćemo pasti tako nisko do tih gapova, ali ipak, nikad se ne zna.
pa sad … rok im je do kraja 4. mjeseca ak sam dobro skužio. za godišnje i prvi kvartal. za 2q do kraja 8., za 3q do kraja 10.
[/quote]
[/quote]
rokovi su se promijenili s novim zakonom. prošle godine su trebali dostaviti do npr. 31.3. (ovi bez konsolidacije), a ove godine svi do 30.4.
LEDO na 3600 kn, na kupnji u prvih 10, vidi se 3000 kn.
TOP BID
CIJENA KOLIČINA
3.601,04 3
3.501,06 6
3.501,05 4
3.404,78 1
3.400,01 8
3.300,00 13
3.200,00 2
3.060,00 3
3.010,00 17
3.005,00 3
Crobex je na -0.15%
Zatvoren GAP.
pa sad … rok im je do kraja 4. mjeseca ak sam dobro skužio. za godišnje i prvi kvartal. za 2q do kraja 8., za 3q do kraja 10.
[/quote]
[/quote]
rokovi su se promijenili s novim zakonom. prošle godine su trebali dostaviti do npr. 31.3. (ovi bez konsolidacije), a ove godine svi do 30.4.
[/quote]
Nevjerojatan zakon [lol] Vani su multinacionalke već izračunale te svoje silne milijarde a našima treba 4 mjeseca da prebroje to sirotinje. Zakoni umjesto da prave reda čine upravo suprotno.
Zašto onda ne bi stvar prolongirali do jeseni? Ili prestanimo objavljivati FI. Kaj će nam sa zakašnjenjem od pola godine !?
Istina, prošlih godina, iako neke jače firme daju oko 01.04., mnoge i do 15.04. godišnje.
Misterija, plašenje, banana?
[/quote]
Ne znam kaj bi mislio. Primijetio sam samo tu anomaliju pa mi je malo cudno. Nemrem dokuciti zasto je to tako ove godine