A ste vidli Finvest [shocked]
Drvosječa tuče ko da nema sutra [lol]
Zar stvarno ne možemo probiti tih 1407(jesmo,ali to je zanemarivo).
A koliko mi se čini ni EU baš ne reagira na amere kao inaće.Izgleda da su naučili lekciju od njih.
Ovaj put baš nemaju puno povjerenja u njih.
Uskoro će biti ponovo diskonta.
Market je nestabilan, pa kako raste, tako se može vrlo brzo srušiti. Na malom prometu.
Stojim na asku sa 300 komada i nitko da udari.
[/quote]
ajd bar su ti dvije gricnuli zasad.Vjerujem da je svima čudan ovaj zastoj na 1407,jer kad se pogledaju ameri ,čovjek bi očekivao da če iskre frcat,aono kao da su otvorili u minusu.
Ništa mi nije jasno.
možda zato što su nas več par puta oderali sa tim svojim "Bailoutima".
Istina, na tržištu ima jako puno podcjenjenih dionica,zato ih fondovi i prodaju.
Uvijek ista priča kad idemo gore, a kad idemo dolje onda je daj šta daš.
Hebo podcjenjenost, hebo sve.
Kolege, kako prepoznati pravi- definitivni- GRAAAAANDE ODBIJANAC ??? Koliko dana treba biti plus, da
čovjek povjeruje u totalni oporavak, koliko mora biti razlika od dna, da se počne razmišljati o definitivnom pozitivnom trendu….. ali D E F I N I T I V N O M , dosta mi je valova….
Zar stvarno ne možemo probiti tih 1407(jesmo,ali to je zanemarivo).
A koliko mi se čini ni EU baš ne reagira na amere kao inaće.Izgleda da su naučili lekciju od njih.
Ovaj put baš nemaju puno povjerenja u njih.
Uskoro će biti ponovo diskonta.
Market je nestabilan, pa kako raste, tako se može vrlo brzo srušiti. Na malom prometu.
Stojim na asku sa 300 komada i nitko da udari.
[/quote]
cega 300 ? punt-a? 🙂
Kako glasi ŠKOLSKA definicija – definitivnog odbijanca kod takvih situacija – kriza ? Ono s faksa,
iz literature- ima koga da studira ta ekonomska čuda …? Hvala.
nesto mi govori da bi moglo biti smijeha…:-))))
Uistinu, tko kupuje nije mi jasno… A potop tek slijedi (ekonomija)