Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a28893d8-dad2-495f-bdc9-ad812f5af40a&open=sec

Eto propala turistička sezona.
Gotovo je.
Kraj.
Krah.
Armagedon.
[lol] [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Danas ćemo vidjeti dali doista nema goriva za našu burzu ili su to bedastoće.
Ali ako nemamo goriva imaju naši vlasnici svoje ideje kako će se likvidnost drastično povečati.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Danas ćemo vidjeti dali doista nema goriva za našu burzu ili su to bedastoće.
Ali ako nemamo goriva imaju naši vlasnici svoje ideje kako će se likvidnost drastično povečati.

Pobjeda, vjerovao ili ne, para se ima, no, za burzu trenutno treba povjerenja, ako se krene, vrlo brzo će se vidjeti kakva likvidnost će biti.
Ja sam optimista jer razgovarajući s nekim ljudima koji mi pričaju koliko novaca se ostavlja na piz.darije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@ micron

Kolega, promašili ste ceo fudbal.

možda jesam ,ali i to ćemo ubrzo saznati
no ja sam se samo osvrnuo na post kolege FLACIUSA
gdje on piše o lakom prelasku iz dionica u cash do svibnja ,odnosno do intervencije MMF-a
ovaj članak iz businesa koji je flavius citirao ..a koji ste vi postali…nisam čitao

…kako je dobro gledati portfelj koji iz minute u minutu raste,raste, RASTEEEEE….

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovo je smijurija … ovi iz RBA su se mislim zaista kvalificirali kao potpuni neznalice, tipa ‘ne znam i ne znam da ne znam’. Ovaj se ‘analiticar’ usudi progonozirai, i to ovako kroz visestruki market timing, tecaj USD:EUR. Zanima me zasto ne ide raditi u GS, DB, kod Sorosa ili negdje drugdje, iil za sebe? Jer recimo cak i da ne uzme leverage, moze napustiti posao u RBA i lijepo zivjeti od svojih prognoza. Ili da ne govorimo ako uzme leverage?

Ili i RBA cuva u pricuvi jednog malog Nodila, kad su ovako sigurni u svoje spekulantske sposobnosti svojih analiticara?

Preporuka: izbjegavati preporuke RBA.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a4775f8f-7740-4bcb-afad-7e2ca0f5d11c&ref=rss

INGR-a se probudila. Gornji bollinger je još visoko kao i kod ATPL.

IGH, DLKV, KOEI su na gornjem bollingeru.

nstituc. promet 70.944.686,88

who dares, wins

Skriveni na INGRI

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Redovni promet 5.000.000,00

Šta bi?

Redovni promet 5.000.000,00

odličan [thumbsup]

New Report

Close