Danire još uvijek stoji molba za grafove do kraja travnja za LEDO,IGH,HT,ATPL.
Znači 4 različita sektora koja će izbaciti godišnja izvješća i rezultate za prvi kvartal, ali naravno vas tehničare fundamenti ne zanimaju.
Zašto ne staviš grafove na temu tehnička analiza?
kolega ovdje se radi o druku i to je to,pratio sam ga prosli tjedan kad nam se kao prikljucio…ima spiku kao uperman od pretproslog tjedna,to bi moga biti nas von baron…
[/quote]
Prijatelju sasvim je nebitno tko je on, bitno je dali će biti njegovi grafovi blizu. Svi stavljaju grafove za crobex pa ne ulažem u crobex. Kad je crobex padao nešto sitno neke firme su pale kao da su pošle u stečaj.
A svejedno ima jako puno novih likova koji sve razumiju, bitno je razaznati koji imaju vjerodostojnost a koji su šarlatani
Danir-e aka Barone,
slušaj legendo, možeš slati zahtjev za friendship koliko želiš ali dok se ne normaliziraš ja ih odbijam.
Sorry ali tvoji postovi me umaraju i neda mi ih se gledat.
I daj reci zakaj želiš vidjeti kaj ja piskaram kada sam ja blesav, tupav i kada nemam pojima?
Ja te zovem pod frends , da ja vidim tvoje, već da vidiš moje postove.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0f24afe4-31b6-4f91-a9c4-64afc535ec30&open=sec
Kuna po kuna palača, iliti izdržat će se do svibnja bez MMF-a.
Ipak ima nade za turističku sezonu: Hrvatska Europljanima među top 3 destinacije
Hrvatska je među prve tri destinacije izvan Europske unije u planovima građana EU-a za godišnji odmor ove godine, pokazuje opsežno posebno istraživanje Eurobarometra.
Vaš link
Deca,sve bu u redu,bute vidli.Kakva vražja kriza, pa kad kod nas ni bila kriza?
Kad kod nas ne bi bilo krize ja bi se onda stvarno zabrinula,bik mamicu
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0f24afe4-31b6-4f91-a9c4-64afc535ec30&open=sec
a onda potop,pa ko živ ko mrtav! problem je samo što svi to znamo i nitko to neće dočekati s dionicama na računu nego će se svi prebaciti u keš prije toga…..
a onda potop,pa ko živ ko mrtav! problem je samo što svi to znamo i nitko to neće dočekati s dionicama na računu nego će se svi prebaciti u keš prije toga…..
[/quote]
Pa tada će tek dionice početi rasti jer neće više biti Šukerove otimačine para od Mirovinskih Fondova pa će umjesto u njegovu blagajnu novce upucavati u dionice i tako crobex podići na razumnih 3000 bodova.
MMF je najbolje što se može dogoditi Hrvatskoj s obzirom kakve smo vlade imali od 1992 pa nadalje.
Nema šanse da bi nas naši beskičmenjaci političari i jalova i lobotomizirana javnost pogurnula naprijed. Nama uvijek treba batina.
Slažem se sa Samprasom.
MMF je najbolje što se može dogoditi Hrvatskoj s obzirom kakve smo vlade imali od 1992 pa nadalje.
Nema šanse da bi nas naši beskičmenjaci političari i jalova i lobotomizirana javnost pogurnula naprijed. Nama uvijek treba batina.
Slažem se sa Samprasom.
Neće više biti javne nabave bez natječaja a dobavljači kumovi, neće biti netrasparetnog trošenja našeg novca i. t . d, nema nama spasa ako nas netko normalan ne nagazi i pokaže smjer u kome se treba ići pa šta nam je falilo u prijašnjim aranžmanima sa MMF, samo se pljačka bila svela na minimum.
Ovo nam Šuker zabije kolčeve, džaba tebi moj Šuki što nam kečeve djeliš kad sam ne znaš upravljati ima tko zna.
Slažem se sa Samprasom.
Neće više biti javne nabave bez natječaja a dobavljači kumovi, neće biti netrasparetnog trošenja našeg novca i. t . d, nema nama spasa ako nas netko normalan ne nagazi i pokaže smjer u kome se treba ići pa šta nam je falilo u prijašnjim aranžmanima sa MMF, samo se pljačka bila svela na minimum.
[/quote]
zato ga vlada i pokusava izbjeci koliko je to moguce,da mogu plackati jos malo,zbilja ne vidim nista lose u dolasku mmf-a bar bi morali silom prilika u pravom smjeru a to nam zbilja treba,treba nam netko da lopovima skati prstice….
Šuki ne upravlja, on samo obračunava. Plus branitelji, javna uprava u pasivi , plus takse, dađbine u aktivi. Zakrpi razliku obveznicama, kreditima, ucjeni malo banke, malo fondove, malo Rohu.
A sad ćao Šuki, najbolje plaćeni računovođa u Hrvata.
Zoellick: Nagovaram UniCredit i Intesu da se ne povuku iz regije
ZAGREB – Svjetska banka razgovara s bankama angažiranima u regiji kako se ne bi povukle iz ovog dijela svijeta, potvrdio je predsjednik Svhjetske banke Robert Zoellick za talijanski dnevnik Corriere della Serra.
– Naravno da razgovaramo direktno s bankama. Zajedno s EBRD-om i EIB-om pokušavamo ih uvjeriti da ne povuku svoja ulaganja iz istočne Europe.
Zoellick kaže da bi bilo štetno da banke povlače neke ishitrene poteze u vezi regije.
– Ohrabrujem ministre gospodarstva i Eurppsku komisiju da rade zajedno s nama i čelnim ljudima tih banaka, kaže Zoellick.
Banke, dodaje, znaju kako će, budu li povukli svoje investicije, morali raditi otpise imovine i prihvatiti gubitke. Zoellick je potvrdio i kako je u intenzivnom kontaktu s talijanskom vladom i čelnicima talijanskih banaka. Od talijanskih su banaka u regiji najviše izloženi UniCredit, većinski vlasnik Zagrebačke banke (ZSE:ZABA-R-A) te Intesa Sanpaolo, većinski vlasnik PBZ-a (ZSE:PBZ-R-A). Obje su banke prošloga tjedna objavile gubitke u prošloj godini i potvrdile kako će zatražiti državnu pomoć
Deca, ovo ni dobro. Pa više ne znaš kam bi stavil novce.Em su Austrijanci u banani, em su sad i Talijani u banani, a fala bogu i jedni i drugi drže sve naše banke.A nije baš da i ovom našem HPB-u preveć verujem.Dođe mi da sve novce stavim u dionice,bik mamicu