crobex + 0,42 %
sreća što nismo u Evropi [smiley1]
Poljska i Ukrajina dobili EURO! Ajde sada Tehnika, Ingr i ostali građevinarci dolje. Riskirali ste kupujući po visokoj cijeni, sad to morate platiti. prodajte hitno i kupite đuru![smiley1]
Srušilo HDEL na 837,00. Uspjeli su jučer poplašiti ekipu koja se danas iskrcava.
Moram priznati da me iznenadilo.
to sa EUROM 2012 je stvarno sramota
dati prvenstvo zemlji koja je politički nestabilna kao Ukrajina je stvarno tragedija, a nama malima se ponavlja ista priča kao sa Mediteranskim igrama u Rijeci.
kad si mali i nemaš jak lobi i vrijedne energente, onda se ni ne moraš kandidirati
100.000 mil stanovnika prema 15.000 pa ti vidi …
iako je sramota da Ukrajina dobije prvenstvo …
Po meni ipak manja sramota nego da su Bugarska i Rumunjska clanice EU!
Fuj!
to sa EUROM 2012 je stvarno sramota
dati prvenstvo zemlji koja je politički nestabilna kao Ukrajina je stvarno tragedija, a nama malima se ponavlja ista priča kao sa Mediteranskim igrama u Rijeci.
kad si mali i nemaš jak lobi i vrijedne energente, onda se ni ne moraš kandidirati
Ima još 5 godina, za koje vrijeme se političke prilike mogu 5 puta promijeniti.
pa to ti je kad je onaj ukrajinac bogatiji od cijele nase zemlje i uz to je i visokopozicioniran nogometni duznosnik… obecao je svemirske stadione i brda i doline… a mi nemremo lobirati nis..
nadam se da ova vijest nece srusiti gradjevinare…
Poljska i Ukrajina dobili EURO! Ajde sada Tehnika, Ingr i ostali građevinarci dolje. Riskirali ste kupujući po visokoj cijeni, sad to morate platiti. prodajte hitno i kupite đuru![smiley1]
Kaj ti misliš da INGRA radi samo u Hrvatskoj..Ajd` se malo informiraj.
Ne bi me začudilo da upravo naši građevinci dobe kakav posel u Ukrajni i Poljskoj..
A rast cijena …konkretno INGRE nema veza s ovim fudbalskim s…..m.[smiley7]
100.000 mil stanovnika prema 15.000 pa ti vidi …
iako je sramota da Ukrajina dobije prvenstvo …
Tako je, važno je tržište i money.
U potpunosti se slažem se za Bugare i Rumunje i EU, to je puno gore od današnjeg izbora. No možda malo pretjerujete za Ukrajinu. Ipak su im boljševici sagradili velebne stadione, a nama? Samo Marakanu, jasno, a ostalo 0 bodova… kao i autoceste…i tvornice…
P.S. možda sve ovo baš i nema smisla s topicom, pa neću više…