A možda i griješim, možda je najveća kriza unatrag 80 godina ipak gotova.
američka kriza još nije gotova, ali bit će… kroz neko vrijeme.
…naša još za ozbiljno nije ni počela, naša kriza polagano starta.
Ništa od ovoga nema puno veze sa našim TK, mnoge dionice su fundamentalno podcijenjene, računajući i krizu koja dolazi, neke naravno i nisu, ali svakako je puno manje onih "još uvijek precijenjenih" nego je ovih drugih. Precijenjene su uglavnom one dionice koje su firmi koje će u ovoj krizi bankrotirati… ili imaju jako veliku šansu za to (to su uglavnom jako zadužene a loše vođene firme, nema ih tako puno, na prste jedne ruke se mogu nabrojati, premda su neke od njih prilično velike)
Naše tržište bi sad moglo početi reagirati na ono što će se desiti u 10 mjesecu, kad završi turisitčka
sezona koja će biti sa 30-40% manjom dobiti. Tek tada dolaze dugovi na naplatu, krediti, nemogućnost
isplate plaća službenika, PBZ i ZABA u opasnosti od kraha, kreditna kriza u Hrvatskoj (krediti vezani za
euro i švicarce), mirovinci na aparatima….itd.
A možda i griješim, možda je najveća kriza unatrag 80 godina ipak gotova.
kolega dali se sjecas krize niz 1999 isto se sve okrenulo jako brzo,kolega trziste je po vemu sudeci jace naklonjeno svjetskim trendovima nego domacoj situaciji,i o kakvoj kreditnoj krizi pricas kad nam banke posluju bolje nego prosle godine,kolega ako smo okrenuti iskljucivo domacem trzistu zasto smo padali cijelu poslu godinu i krajem predprosle,kad nije bilo pojma o krizi,kolega,jako me podsjecas na upermana koji je istu pricu imao proslu nedjelju…kolega kao sto sam rekao prosli tjedan nema vise panicara ,oni su napustilli burzu…ja sam se napunio jos prije dva tjedna tj petak prije petnaest dana i ne pada mi na pamet da izadjem,sad se samo dopunjavam ali to je samo moje misljenje,kolega tijekom tjedna koji je iza nas imali ste drugu pricu,ocito je petak bio dan za iskrcavanje,neznam tko ce se iskrcavati sutra s minusom mozda oni koji pokusavaju spustiti cijenu,ja znam da ja necu…mozda budes imao srece u ponedjeljak ujutro pa ako popodne ameri otvore zeleno odmah iskrcaj,vidis da se drzimo amera ko pijan plota,cetvrtak ameri crveno i mi padamo petak jutro,popodne ameri otvaraju zeleno i mi se automatski tak okrenemo,i to je to,drukovi ne pale vise ali niti malo….
Ja sam se isto ukrcao prije 2 tjedna na 1250 bodova.
Hm, čudno, svi smo se nekako na forumu ukrcali na tim vrijednostima i nikome ne pada na pamet da
izađemo.[thumbsup] Bravo kolega. Dugoročni ulagači su nam potrebni, ovakvi kao vi.
kolega ja bar iz tjedna u tjedan ne mijenam misljenje,kolega ukrcao sam se ja i na 1850 igh po 5500 viadukt po 600kn ali na njih sam vec i zaboravio i nemam u planu davati ispod pa makar im se desio i bankrot,mene ne bubaju nikakvi krediti niti dugovi tak da imam vremena a i ako legnu bit ce mi zao ali ne i kraj svijeta…
Čestitam našem vrlom Von Braunu na zaradi s željem da i u budučnosti bude uspješan. Dosad mu je većina ukrcaja završila fijaskom, ali sad je ubo 10-tak posto. Živio zbog toga. Pošto se on iskrcao mogli bi mi potrgnuti dvostruko.
Živjeli
ZSE: Koliko će trajati euforija zbog posla u Crnoj Gori?
Vaš link
Danire još uvijek stoji molba za grafove do kraja travnja za LEDO,IGH,HT,ATPL.
Znači 4 različita sektora koja će izbaciti godišnja izvješća i rezultate za prvi kvartal, ali naravno vas tehničare fundamenti ne zanimaju.
Zašto ne staviš grafove na temu tehnička analiza?
Danir-e aka Barone,
slušaj legendo, možeš slati zahtjev za friendship koliko želiš ali dok se ne normaliziraš ja ih odbijam.
Sorry ali tvoji postovi me umaraju i neda mi ih se gledat.
I daj reci zakaj želiš vidjeti kaj ja piskaram kada sam ja blesav, tupav i kada nemam pojima?
Znači 4 različita sektora koja će izbaciti godišnja izvješća i rezultate za prvi kvartal, ali naravno vas tehničare fundamenti ne zanimaju.
kolega ovdje se radi o druku i to je to,pratio sam ga prosli tjedan kad nam se kao prikljucio…ima spiku kao uperman od pretproslog tjedna,to bi moga biti nas von baron…
Šta će ti grafovi za IGH,HT i ATPL i LEDO kad su neki ili odradili već rast od 40%, a ostali stagniraju.
Većeg pomaka od toga neće biti. Ne vjerujem da će izvješća puno utjecati, na rast ili pad.