Krećete u prodaju kolega? [wink]
[/quote]
Nope, eventualno u dokup ako padne dovoljno nisko u što ne vjerujem.
[/quote]
zasto mislis da nece pasti ?
pa evidentno je, da je krenula 5 od (5) od [1]….
s obzirom na neke uvredljive PM mislim da ću to zadržati za sebe.
Svatko ima neke info, neke se dijele a neke ne, ovisno o tome tko pita.
Tebi je tako svejedno kaj ja znam jer buš i dalje bil u cashu i drukao.
Ja samo kažem ako padne u što ne vjerujem da ću dokupiti a vi radite kaj želite.
Stoga lijepi pozdrav i ugodan ostatak vikenda.
Ostaviti se svake nade treba onaj tko se misli spasiti.
http://www.rollingstone.com/politics/story/26793903/the_big_takeover
s obzirom na neke uvredljive PM mislim da ću to zadržati za sebe.
Svatko ima neke info, neke se dijele a neke ne, ovisno o tome tko pita.
Tebi je tako svejedno kaj ja znam jer buš i dalje bil u cashu i drukao.
Ja samo kažem ako padne u što ne vjerujem da ću dokupiti a vi radite kaj želite.
Stoga lijepi pozdrav i ugodan ostatak vikenda.
kakvi uvredljivi PMovi?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Evidentno je da smo u petak rasli.A to nije 5 od (5).
Evidentno je da se tek krajem dana promet povečao ,kada smo iz minusa ulazili u plus.
Evidentno je da su ulazili veliki igrači,a izlazili mali.
Evidentno je da su na nizu dionica pometeni daytraderi na asku /KOEI,PBZ,ERNT,DLKV,INGR,PTKM,ADRS …../
I tko bi to trebao prodavati u ponedjeljak?
Pokoji paničar kojeg treba dodatno zaplašiti.
Pa ako su pali Ameri ne znaći da i mi trebamo padati.Pa prema osnovnim pokazateljima uz normalni
diskont od uobičajeni prosijek od 30% koji se primjenjuje prema banana burzama kao što je ZSE
diskontirani smo preko dva puta.
Kada je crobex bio na 1.300 bili smo diskontirani dva i po puta od normale.
Sa ovim rastom od 5 do 6% /crobex na 1.376 još uvijek smo diskontirani za 2,35/2,5X o,94/puta.
Mislim da sama izvjesnost o sklopljenom poslu u Crnoj gori još dodatno podiže vrijednost naših firmi.
Nitko nepiše ništa ….
Bingo , loto [lol] [lol] [lol]
E da je dobit pa unutra ….. [smiley]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Evidentno je da smo u petak rasli.A to nije 5 od (5).
Evidentno je da se tek krajem dana promet povečao ,kada smo iz minusa ulazili u plus.
Evidentno je da su ulazili veliki igrači,a izlazili mali.
Evidentno je da su na nizu dionica pometeni daytraderi na asku /KOEI,PBZ,ERNT,DLKV,INGR,PTKM,ADRS …../
I tko bi to trebao prodavati u ponedjeljak?
Pokoji paničar kojeg treba dodatno zaplašiti.
Pa ako su pali Ameri ne znaći da i mi trebamo padati.Pa prema osnovnim pokazateljima uz normalni
diskont od uobičajeni prosijek od 30% koji se primjenjuje prema banana burzama kao što je ZSE
diskontirani smo preko dva puta.
Kada je crobex bio na 1.300 bili smo diskontirani dva i po puta od normale.
Sa ovim rastom od 5 do 6% /crobex na 1.376 još uvijek smo diskontirani za 2,35/2,5X o,94/puta.
Mislim da sama izvjesnost o sklopljenom poslu u Crnoj gori još dodatno podiže vrijednost naših firmi.
[/quote]
nisam mislio kod nas da je evidentno.
referirao sam za usa.
[/quote]
[/quote]
NE vjerujem da će pasti, je jako dobar argument sa kupnju, kolega.[thumbsup]
baron se izgleda iskrcao ha…sad se druka na pad,…ja sam za imao bih zelju za dokupom nadam se da ce mi se ostvariti pa da uletim u ponedjeljak svim do kraja…prsli pon smo pali i tad sam rekao i tesku borbu vodio s koegom upermanom da ce tjedan zavrsiti u zelenom a kolega se zbilja trudio da mi objasni da nece i gle cuda, mi zavrsimo u zelenom tako sad ponavljam bez obzira na ponedjeljak tjedan ce zavrsiti crob i zelenom bumo vidjeli,nije jos vrijeme za dolje…
Ovaj tjedan je Crobex rasao negdje 3-4%, s obzirom da su neke dionice rasle i do 40% i odradile rast.
Bollinger se sužava i vrlo skoro sa ovakvim tempom idemo u korekciju ili stagnaciju.
Pogledajte 7mj. 2008., isti scenario.
2008god.ameri su bili u jeku krize koja je vec tad zahvatila svijet,sad se vec pozitivni pomaci nadziru,jos smo daleko nije sve rijeseno ali je puno blizi oporavak nego u drugoj polovici 2008god.trziste kapitala uvijek ranije reagira 6-8 mj a pozitivnih pomaka ima.do prije mjesec dana nije stizala ali bas nikaka pozitivna informacija za razliku od sada..
Naše tržište bi sad moglo početi reagirati na ono što će se desiti u 10 mjesecu, kad završi turisitčka
sezona koja će biti sa 30-40% manjom dobiti. Tek tada dolaze dugovi na naplatu, krediti, nemogućnost
isplate plaća službenika, PBZ i ZABA u opasnosti od kraha, kreditna kriza u Hrvatskoj (krediti vezani za
euro i švicarce), mirovinci na aparatima….itd.
A možda i griješim, možda je najveća kriza unatrag 80 godina ipak gotova.