Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@nikita

To su ti niže cijene na prodaji, nego na kupnji.

kaze teta na pg da je na burzi nekakav problem sa telekomunikacijamai dsa bi trebalo proradit za cca 5min
koja smo mi drzava

http://aqua-art.org/news.php

Valjda preopterećenje mreže …

Ingra se polako budi. Nakon skoka svih građevinara. KOEI se probudio. [thumbsup]

Budi se burza polako, znam neki će reći promet je mizeran ali treba pogledati broj dionica koji je protrgovan po nekadašnjim cjenama promet bi bio enormno visok.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

KOEI je dotaknuo svoju 23,6% fibo liniju.
i ostao na njoj.

kakve to veze ima ,bitan je promet

Na INGRi jedna dionica po asku za kraj za popravljanje cijene.

Kao u dobra stara vremena. YEEESSSSS [thumbsup]

Nema što, prašilo se danas. Kako se samo skidalo onog nevidljivog na belju i skinuše ga do kraja.. prometi su ojačali u zadnjih par dana [wink]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Dobro je. kad god nema vladeka nas je CROBI u +. Cim je CROBI u – eto njega sa svojim predvidjanjima te gunn te revolver te stotinjak poruka dnevno… i uglavnom krivo pogotovo ovaj najnoviji pokusaj s uvodjenjem funkcije vremena. No mozda nakon sto svlada jos 100-200 knjiga o TA vidimo i jedan tocan pogodak barem u 1-2 dana razmaka. Inace osobno sam za to da vladek ne posta nista cijeli slijedeci tjedan pa da vidimo bar 5 dana kontinuiranog rasta:)
vlad, nadam se ces ovo shvatiti kao dobrodoslu salu u ova kilava vremena a i moram napisati nesto pozitivno da me kolege ne napadnu da stalno pisem samo negativne vijesti. Pa kako ni danas nisam nasao neku optimisticnu evo bar jedna posalica na tvoj racun.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Na INGRi jedna dionica po asku za kraj za popravljanje cijene.

Kao u dobra stara vremena. YEEESSSSS [thumbsup]

DA!

YES,YES,YES! [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=beb8c05a-2ba8-4b0d-b00a-8cad6d5d9e05&open=sec nema se.. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close