Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je li ovo onaj isti Danir koji druka na rast već par dana???

Skokovi u vlastita usta po uzoru na lik s avatara.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Sve crklo, a futuresi u dobrom plusu.
Pa gdje baš sad?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ajde fala bogu da je rikla burza……laka joj zemlja….

Poštovani,
zbog kratkotrajnog ispada mreže kod Zagrebačke burze, privremeno je obustavljena trgovina. Stoga nije moguće opozivanje i zadavanje novih naloga. Trgovina se nastavlja u 14:10 po modalitetu predotvaranja. Redovita trgovina nastavlja se u 14:25.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

kako će sad biti nervoze na predotvaranju [lol] idem po kokice [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ali su zato bar bile simpatične cijene istaknute na prodaji, sve iz 2007-me.

ovo je napeto ,nikad uzbudljivije predtrgovanje .Svi čekaju u niskom startu za kupovinu

Ajme meni…

MMF: Istočnoj Europi prijeti ekonomski slom i povlačenje novca iz banaka

Naime, u fondu upozoravaju na mogućnost svojevrsnog domino efekta koji bi se mogao proširiti preko cijelog kontinenta putem oslabljenog bankarskog sustava zemalja kao što su Mađarska, Rumunjska, Bugarska, Estonija, Litva, Latvija i – Hrvatska.

Izloženost austrijskih, švicarskih i ostalih zapadnih financijskih institucija istočnoeuropskm zemljama mogao bi zaprijetiti i njihovoj stabilnosti, piše MMF, pa dodaje: „Tržišta u nastajanju trebala bi pripremiti planove za suočavanje s velikim korporativnim krahovima. Te zemlje bi trebale procijeniti i svoju spremnost na suočavanje s mogućim povlačenjem novca iz banaka.“
Vaš link

Vidim kolega da napokon pokazujete doze realizma, ….

heheh koliko navlakuša odmah na bid u par sekundi [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

dali se to u zadnjih pola sata nista ne trgule ili pg monitor neradi,ili je opet mozda do burze

http://aqua-art.org/news.php

Kakve su ovo čudne cijene.Da li su kod vas na pojedinim dionicama veće cijene na kupnji,nego prodaji.
I da li je burza uopće počela raditi.zeleno je,ali ne vidim nikakve promjene.

Kakve su ovo čudne cijene.Da li su kod vas na pojedinim dionicama veće cijene na kupnji,nego prodaji.
I da li je burza uopće počela raditi.zeleno je,ali ne vidim nikakve promjene.

Sad ti je 09.56 sati!
Pogledaj gornje postove!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close