Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zagrebačka burza – p r o d a n a Bečkoj burzi ??????

O čemu ti to!?
[/quote]

Valjda misli na ovo
http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/13906/Zagrebacka-burza-pred-prodajom.html

Razmišljanje…

Ako je u TOP 10 Zagrebačke burze najjača banka / Hypo ? …u zaleđini/ ..tko je najjača banka
u Varšavskom TOP 10 / iz Frankfurta …. najjača banka iza jake burze ? /

Zar nije logično da Hanfa navija za Varšavsku burzu, ako je iza nje jaka njemačka banka
u TOP 10 Frankfurtske burze ??? / ili Njemačka je u vlasništvu Poljske burze …./

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danas očekujem rast od barem 3-5% zbog exponencionalnog rasta od jučer.

Vanjske burze su eksplodirale, a gdje smo mi tu?

Vanjske burze su eksplodirale, a gdje smo mi tu?

pa rekao je premijer gdje smo: u banani.
banana kolokvijalno ima i drugo značenje, pa ćeš lako shvatiti što je time želio reći.
samo da ne dođe neki majmun pa oguli tu bananu, moglo bi biti jako bolno…

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Ako je istina da se burza prodaje onda ćemo danas vidjeti nagli ulet mirovnika u dionice.
Već su jučer bile neke naznake, ali danas čekamo potvrdu.

Nemaju mirovnici mnogo novaca, ali ipak imaju dovoljno da kupe solidne količine na ovim razinama.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@
Danir54

Kolega Vi kao apsolutni optimista zaboravljate biti i pomalo realni, nezahvalno je očekivati rast u toliom omjeru kako navodite, mada bi to, priznajem bilo lijepo za vidjeti! Izglednije je hlađenje, tj. korekcija nakon ovakvog rasta.

@
Pobjeda

Čisto sumnjam u svezi mirovinaca i pričica vezano za Bečku burzu

Ne znam samo s čim će mirovinci uletit!
Para nema ni kod mirovinaca ni kod Šukerinja ni kod banaka. Sve je negdje shoradano i čeka rasplet.
A bi mogao biti bolniji nego što mislimo.

Dugo ne vidjeh toliko silovanje prodaje. Ovo je samo predah ili korekcija u rastućem valu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zjev…
jel meni gledalica šteka ili je stvarno toliko dosadno? [yawn] [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=53af816e-9bee-40be-beb5-aeca43dcb9ea&open=sec

Može jedno pitanje.

Ako ja stavim nalog na 635,10 15 komada a poslije mene netko stavi 100 komada na 635,10 čije nalog će biti prije izvršen ako netko poklopi pola toga naloga, dali ću ja biti kupac dionica jer sam prvi stavio nalog ili će moj nalog ostati neizvršen? hvala.

Može jedno pitanje.

Ako ja stavim nalog na 635,10 15 komada a poslije mene netko stavi 100 komada na 635,10 čije nalog će biti prije izvršen ako netko poklopi pola toga naloga, dali ću ja biti kupac dionica jer sam prvi stavio nalog ili će moj nalog ostati neizvršen? hvala.

ti ćeš biti kupac jer si prvi stavio nalog

Heaven or Las Vegas

New Report

Close