Još malo pa dolazi konjica zvana market makeri u spas napaćene ZSE… [lol]
Grdo je bilo prodavaču ali za kupca sumnjam.
Nafta ide gore, Mađari će uvesti reda pa bi tu do kraja godine moglo štogod da poskupi.
20-30% ni je nerealno. Na tu cifru milina.
Ako si tako siguran za naftu onda radije prebaci lovu u USA i kupi DXO ili nešto slično.
[/quote]
Vjeruj mi da bi ali ni sam baš dovoljno educiran i engleski mi je koma. Već sam nekoliko puta imao dobar nos za cijenu nafte, još dok se počnem baviti svinjskim polovicama, kavom i narandžama….
Samo nemoj biti pametan, sve ostalo budi. Pamet ne donosi ništa dobro na burzi.
Je li moguće da onaj splitski Konstruktor ne kotira na našoj moćnoj burzi?
Našao sam jedino neki riječki u stečaju.
Čujte gospon verdi, točno sam vam ja o tom razmišljala i palo mi na pamet da bi slijedeći IPO mogel biti od Konstruktora. Ja znam da bi ja sudjelovala jer ak malo pogledate kakve poslove dobiva Konstruktor i kakva je to firma onda vam je jasno da bi to bil uspješan IPO,a mislim da u ovom javnom partnerstvu će im trebat lova a uz ovakav posel u džepu ne bi bil problem namaknuti sredstva.
Kaj vi mislite?
puno dobrih firmi ne kotira na našoj moćnoj burzi… puno firmi su za razliku od Konstruktora čak i d.o.o.-ovi pa niti ne mogu kotirati nažalost…
Petrov T.
MIROVINSKI FONDOVI
Gdje su u veljači mirovinci privremeno izgubili doprinose?
Autor/izvor: Tomislav Petrov, tomislav.petrov@seebiz.eu
ZAGREB – Agregirana neto imovina obveznih mirovinskih fondova tijekom mjeseca veljače povećana je za samo 2,43 milijuna kuna, dok su neto mirovinski doprinosi u veljači iznosili 365,14 milijuna kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/gdje-su-u-veljaci-mirovinci-privremeno-izgubili-doprinose%3f,40407.html
PAZI ironije, markeri su trebali spriječit velike padove cijena i paniku no sad
kad se to već dogodilo i kad je sve otišlo u mp3 sad ih budu uveli da cijene nemogu porast
jer ih budu štopali sa mm…..još jedan krug pljačke u tandemu motušić-samodol……
vjerojatno zbog toga ni mirovinci ne žure nikam kad se spremaju markeri da još dugo
drže cijene u ponoru…..
Ni Belupo ni jos brdo njih
Normalno da ne kotira.Konsruktor je kasica prasica građevinskom lobiju i nisu ludi da ga izlisataju:)
Jure Radić i Žderić(vlasnik)su kumovi.Đukanov sin je direktor konstruktorove podružnice u Zagrebu.
Vlasnik projekt-gradnje iz Sl.broda je Žderićev rođo,i gle čuda,baš njega isplate za radove u obnovi sa 20000 dionica IGH koje onda na kraju završe kod Leje u Splitu:)
Gadna ti je to ekipa moj kolega