Na žalost, tako je…
[/quote]
Nevjerojatno koliko je taj Šuker gladan. Kako je krenulo, milijarda dnevno neće biti dosta
[/quote]
Zapravo on je slika i prilka državnog aparata : proždrljivo, glomazno, neučinkovito i beskorisno. Ukratko : paraziti. To je ono za što mi radimo i plaćamo poreze; 50% BDP-a a oni sve proždru.
Jadni li su oni koje ste navukli na kupnju neopravdanim laprdanjem o rastu, već će u ponedjeljak biti 10% u minusu. Koji rast gospodo? Gdje vi vidite prostor za rast? Što misli netko de će sljedeći tjedan biti rasta kakvog?
Ti si the best prognozer, i samo tebe slušam. Ti uvijek pobjeđuješ!!! Svaka čast i samo nastavi tako!!!
[/quote]
De ne lupetaj bezveze, ja ništa ne prognoziram, ja isto laprdam bezveze kao i svi drugi na ovom forumu…
Meni ovaj veliki institucionalni promet ne djeluje ohrabrujuće.
Objasni!!!
Dobar pokušaj.
Međutim, ovo ti je 100-ti nick, ne znam zašto nema prethodnih, ali očito je da si sam skužio da glupe postove je bolje pisati s više nickova zbog količine, čini se manje.
Samo nastavi, imaš moju pdršku, što gluplje, što češće, i ne obaziri se na ostale komentare, to su sve zlobnici, ti si jedini i najbolji. [thumbsup]
[/quote]
Kolega Baron i je najbolji, što se pokazalo još kad je na 5000 bodova govorio da je to strop.
Svrati malo na TA i nešto nauči [wink] Pusti ovo nabadanje.
na JDPl 2000 komada, četvrta kupnja …. [shocked]
ja isto cijelo jutro da se podebljam u JDPL, ali da li je pametno sada prijeći u njega, očekuje se pad BDI…?
a što prodati…….da li poklopiti ovo na KORF-u ili izići iz HT-a….[rolleyes]
na JDPl 2000 komada, četvrta kupnja …. [shocked]
ja isto cijelo jutro da se podebljam u JDPL, ali da li je pametno sada prijeći u njega, očekuje se pad BDI…?
a što prodati…….da li poklopiti ovo na KORF-u ili izići iz HT-a….[rolleyes]
Kolega, sve prodati najbolje…
Jadni li su oni koje ste navukli na kupnju neopravdanim laprdanjem o rastu, već će u ponedjeljak biti 10% u minusu. Koji rast gospodo? Gdje vi vidite prostor za rast? Što misli netko de će sljedeći tjedan biti rasta kakvog?
Ti si the best prognozer, i samo tebe slušam. Ti uvijek pobjeđuješ!!! Svaka čast i samo nastavi tako!!!
[/quote]
Ma Budd je ok , ali nije on nikakav čarobnjak sa kristalnom kuglo ispred sebe, već jednostavno čovjek razmišlja svojom glavom. Isto tako bi mogli i svi vi samo da malo više učite iz povijesti ove čudne institucije koju još neki nazivaju Zagrebačka burza….
Ovakih umjetnih navlačenja prema gore, pa rušenja za 10% je bilo u zadnjih godinu dana brat-bratu bar 10-tak puta…. Pametnom je dosta jednom, ali nekima očito treba ponoviti i više puta…. Tko misli da na tim valovima day trade-nja može zaraditi mora biti dio ekipe… U suprotnom si samo sitna riba koja završava u pripremljenoj mreži…
Zato se spremi da dugoročni rat, iskopaj rovove,dobro se utopli i čuvaj vrijedne dionice dok ne zatopli cijelo svjetsko tržište…
Kaj drugo da ti velim…. [cool]
ATPL na 655 kn, a ja je prodao u srijedu na 670 kn. Netko se istreso sa 400 kom po bidu.
Pa kad će taj bull run???