Gospodo, gdje su sada oni forumaši koji su se jučer i prekjučer kleli da će lupati po asku?
Samo mi nemojte prodavat onaj proser da ste kupili i odmah izašli van!
Ali kada vam Posejdon kaže: OPREZ!, neki se nađu uvređeni.
Takvi još uvijek imaju dudu kao zaštitini znak na ovom forumu!
Zato, pamet u glavu!
Još nismo gotovi sa rušenjem ZSE.
Kada budemo, javit ću vam! [thumbsup]
…EVO STOTKA, NAŽALOST TO JE ISTINA… javi i meni, ako imaš veze u svjetskoj banci i kod Roka-felerovih…oni su predvodnici ove svjetske krize… [wink]
Danas ujutro je grdo zgledalo al poslje se vidlo da nejdemo niže i da bi mogli
nastavit rast u sljedećim danima, al ovi ameri mi sad nejdu u glavu….
Koliko još OMF-ovi imaju prostora za kupovati obveznice od RH? Dajem 3*100% za odgovor? Hvala
Burza će se oporaviti u Hrvata kad se politika zainteresira za nju.
da li će ovaj tjedan završiti u plusu je veliki upitnik, ništa više nije jasno u ovom blatu od Z. burze.
da li će ovaj tjedan završiti u plusu je veliki upitnik, ništa više nije jasno u ovom blatu od Z. burze.
06.03.2009. 1283,45
12.03.2009. 1305,34
a još danas ostalo, a mi moramo puhati i na hladno iako očekujem danas veći rast ali tko to više išta znao kod nas. bananana
a još danas ostalo, a mi moramo puhati i na hladno iako očekujem danas veći rast ali tko to više išta znao kod nas. bananana
Nikada još nismo rasli u petak, pa nećemo ni sada
U bear marketu 2008, zadnjih godinu dana, 8 od 10 petaka kupujući, u ponedjeljak sam uvijek bio u
minusu. 2007 u bull marketu je uvijek bilo obratno.
Javi nam u 16:00 kako stojiš, da znamo gdje smo! [wink]
dax preko 4000, s&p 750 ekvivalencija crobexu na 1450.(20.2).
Sad računajte koliko bi trebali gore
Ali to će ti ovi naši obrazložiti da je to stvar "inteziteta"