pazi ove bandite kak sad cviliju……nek ih sad glupi političari pokopaju do kraja skupa
s nama, ak niš drugo kupoval budem dionice na lopate po par lipa….
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,11,,155480.jl
Nema niti teoretske šanse da svoje uplate bacim u Sanaderov bunar tzv. solidarnosti… Ostajem u drugom stupu i nitko me ne može prisiliti da bacim svoj novac… Do sada sam već uplatio preko 100.000 kn koje će mi ipak za 20-tak godina donjeti pristojnu mirovinu. Nadam se da tako razmišljaju svi oni koji imaju iznad prosječen plaće….
[/quote]
i ja isto pa nek sve propadne ovdje bar znam da sam sam tako odlučio a ne da za moje novce odlučuju lopovi i kriminalci.
dali to zse opet ima nekakvih problema ili je ovaj put samo kod pg problem [sad]
dali to zse opet ima nekakvih problema ili je ovaj put samo kod pg problem [sad]
vjerojatni samo pg, zse radi
Samo naprjed BARONE ja sam u plusu na pojedinim dionicama i po 20% a ti drukaj, već se skupilo dovoljno da cjelo ljeto provedem na Havajima a ti noge u lavor laptop ispred sebe i nastavi hahahahaha.
[bye] [lol] [bye] [lol]
[/quote]
Kolega, vi ste kupovali na 1650 kn, a evo IGH na 1620 kn trenutno, koliko se sjećam.
I da si se danas iskrcao, svejedno si u minusu.
To znači da Hawaii baj baj.
pazi ove bandite kak sad cviliju……nek ih sad glupi političari pokopaju do kraja skupa
s nama, ak niš drugo kupoval budem dionice na lopate po par lipa….
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,11,,155480.jl
Nema niti teoretske šanse da svoje uplate bacim u Sanaderov bunar tzv. solidarnosti… Ostajem u drugom stupu i nitko me ne može prisiliti da bacim svoj novac… Do sada sam već uplatio preko 100.000 kn koje će mi ipak za 20-tak godina donjeti pristojnu mirovinu. Nadam se da tako razmišljaju svi oni koji imaju iznad prosječen plaće….
[/quote]
Jako puno si uplatio …..
Držim da obrtnik nisi , izuzev ako si napucavao poradi kredita ….
Jer i ja sam obrtnik pa znam koliko imam u 2. – niti približno…..
Državni aparat ? [lol]
Optimistično na burzama azijske regije
Povratak negativnog sentimenta na azijske burze
Rast bankarskog sektora na Wall Streetu
U Europi ojačale rudarske i automobilske dionice
na poslovnom svaki dan ovakvi naslovi, u potpunoj suprotnosti sa onim ispod što napišu…. [undecid]
Fima poboljšala monitor. Ludilo od tehnike. Još da smanje proviziju…
Pojavljuju se crvena i zelena boja …
Pretpostavljam da se radi o zadnjim transakcijama – zelena po asku a crvena po bidu ….
Ili griješim?
Hvala