Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono što će posebno biti zanimljivo, jest reakcija na objavu bankrota Citija uskoro, nakon "neočekivanog" curenja Vikramovog mema s "pozivitnim" dvomjesečjem

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ja također priželjkujem doom & gloom scenarij. Totalno mi je svejedno jesmo li na 1300 ili na 300. 2500 već druga priča

Anonimno, 11.03.2009. u 22:03
na 2500 je malo veci otpor….. [cool] ajmo na tu troznamenkastu pa ko ko ziv ko mrtav [cool] vecini ionako vec svejedno….a trejderi ce prihvatit objerucke….vecina je na- 90% negdje ce stat na putu no nule ,zar ne???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.poslovni.hr/110733.aspx

ROHA spašava SANADERA

BAČENI MAMCI – RIBA NIOTKUDA………

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, na moje razočarenje, netko je smišljeno , kao i mnogo
puta ranije , postavljao jalove mamce…. no, ribe ne trzaju… zar nas krema TK ove države
zbilja tako podcjenjuje, sa toliko omalovažavanja i arogancije ?
Zar misle riješiti dubine u koje smo upali , sa par dionica i siću kapitala, kako bi portfelj ljepše
izgledao, a udjeli prestali zastrašivati ulagače….. ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

BAČENI MAMCI – RIBA NIOTKUDA………

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, na moje razočarenje, netko je smišljeno , kao i mnogo
puta ranije , postavljao jalove mamce…. no, ribe ne trzaju… zar nas krema TK ove države
zbilja tako podcjenjuje, sa toliko omalovažavanja i arogancije ?
Zar misle riješiti dubine u koje smo upali , sa par dionica i siću kapitala, kako bi portfelj ljepše
izgledao, a udjeli prestali zastrašivati ulagače….. ?

potpisujem svaku

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Građevinci nas pogurali ovih dana a sad će nas zakucati

sad će biti opet blokada ,ali nažalost [bye]

Pozitivni komentari američkih banaka su dobrodošli, ali smatram da još uvijek nismo prestali usporavati. Investitori još uvijek čekaju konkretne znakove da je usporavanje gospodarstva dotaknulo dno, da mjere stimulacije funkcioniraju te da se globalni financijski sustav stabilizirao”, izjavila je Nicole Sze, investicijski analitičar u Bank Julius Baer & Co. koja upravlja sa 350 milijardi američkih dolara.———-cjeli text:http://www.seebiz.eu/hr/analize/azija-dionice-tonu-zbog-obnovljenog-straha-od-recesije,39754.html

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kupnja Cijena
72 205,00
10 204,12
110 204,00
24 203,35
50 203,00
1 202,52
78 202,21
21 202,20
57 202,01
3000 202,00
Cijena Prodaja
205,99 562
206,00 104
206,12 200
206,38 14
206,54 75
206,72 69
206,73 69
206,74 50
206,99 15
207,00 3000

jasna poruka danas cete trgovat izmedju 202-207 [thumbsup] ok dat ce nesto istrejdat…. [cool]

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/wall-street-journal-slusajte-rohatinskog,39758.html

Wall Street Journal slušajte ROHATINSKOG

pazi ove bandite kak sad cviliju……nek ih sad glupi političari pokopaju do kraja skupa
s nama, ak niš drugo kupoval budem dionice na lopate po par lipa….

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,11,,155480.jl

Nema niti teoretske šanse da svoje uplate bacim u Sanaderov bunar tzv. solidarnosti… Ostajem u drugom stupu i nitko me ne može prisiliti da bacim svoj novac… Do sada sam već uplatio preko 100.000 kn koje će mi ipak za 20-tak godina donjeti pristojnu mirovinu. Nadam se da tako razmišljaju svi oni koji imaju iznad prosječen plaće….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Otvaranje…

1.314,58 -0.59%

687.907,31 kn

HVALA LIJEPO, JA KUPUJEM KAD STVARNO BUDE JEFTINO ......

New Report

Close