Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I to je bilo to od rasta, hvala i doviđenja

….ako ništa malo akcije i uzbuđenja na ovom trulom tržištu……..

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

…u zadnjim minutama blokada na Konzumu… [cool]

Kapitalizacija dobiti na kraju.

Muka ježova na Atlantskoj cijeli dan. Gadan iskrcaj smo pretrpjeli. Možda su ponovno mirovinci ćućali novac iz OIF-a, da plate Šukiju njegove bezvrijedne papiriće.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d1855d83-046c-4f87-8140-2938f0141056&open=sec

polako ljudi .. pa nejde to baš tak .. ak ne rastemo po 3 – 4% svaki dan odmah njesra .. malo se iskorigiramo i opet laganini prema gore .. i ja sam mišljenja da će ovaj odbijanac kratko trajati ali bi trebalo još gore (1400-1430, ak bi bilo sreće i 1500 tj. čak i 1600 – kažu neki znalci) .. tko će biti u pravu vidjet` ćemo vrlo skoro .. ako i nastavi padati ne bi trebalo jako naglo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

polako ljudi .. pa nejde to baš tak .. ak ne rastemo po 3 – 4% svaki dan odmah njesra .. malo se iskorigiramo i opet laganini prema gore .. i ja sam mišljenja da će ovaj odbijanac kratko trajati ali bi trebalo još gore (1400-1430, ak bi bilo sreće i 1500 tj. čak i 1600 – kažu neki znalci) .. tko će biti u pravu vidjet` ćemo vrlo skoro .. ako i nastavi padati ne bi trebalo jako naglo

Nema tu pomoći lova se i dalje povlači a na momente ulazi najšpekulativniji kapital
koji i odradi ove odbijance ……al ta brza lova izlazi brzinom svjetlosti i opet čeka
da daljnje izvlačenje love dalje ruši cijene….to nas samo još žešće gura u provaliju….
E sad možda sam ja u zabludi pa ne uzimajte to u obzir…ovo je samo moje mišljenje
i nebi nikome preporučio da se po njemu ravna….

Puni Šuki kasiscu u svih šesnaest:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=018c2b9a-6f0f-49f2-9819-68d0e84326e0&open=sec
1,34 milijarde kuna dobiti HNB-a prebačeno u proračun
Business.hr/Hina

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Nema tu pomoći lova se i dalje povlači a na momente ulazi najšpekulativniji kapital
koji i odradi ove odbijance ……al ta brza lova izlazi brzinom svjetlosti i opet čeka
da daljnje izvlačenje love dalje ruši cijene….to nas samo još žešće gura u provaliju….
E sad možda sam ja u zabludi pa ne uzimajte to u obzir…ovo je samo moje mišljenje
i nebi nikome preporučio da se po njemu ravna….
[/quote]
UPRAVO TO BAJKA…..PRED KRAJ DANA SE BJEZALO VAN GLAVOM BEZ OBZIRA…VIDICEMO NAREDNIH DANA TKO JE U PRAVU…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pozdrav svim ljutim kupcima od ovih par dana.
Jedna tema za razmišljanje i špekulaciju, ako ste se krcali barem približno koliko ste pisali na ovim prometima jeste li razmišljali kome ćete to prodati u danima koji dolaze?
Onima od kojih ste upravo kupili?

Eto gdini i gđe, ja samo pitam pa molim odgovore lišene svake ljutnje.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Jedna tema za razmišljanje i špekulaciju, ako ste se krcali barem približno koliko ste pisali na ovim prometima jeste li razmišljali kome ćete to prodati u danima koji dolaze?

skuplje ili jeftinije?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Čitam malo ove komentare,pa vidim da su se svi usrali u gaće i kada rastemo.
Svi čekaju dno i onda da uđu.
Gospodo to zaboravite,da će te pogoditi dno i da baš kada vi kupite,sve će odmah početi rasti.
Dno će se vidjeti tek dosta poslje,kada se može reći;" E tamo je bilo dno,ali to niko nije kužio!"
A da li smo dokućili dno ili ga još moramo tražiti,ali sve u svemu razlika je nekih pišljivih 100-150 bodova,tako da ne kužim toliku respektabilnost.
Je treba biti na oprezu,jer svi mi imamo velike gubitke,ali ove priće o pogađanju dna;"Zaboravite!"

skuplje ili jeftinije?????

[/quote]

Ne kolega, izgleda je naglasak bio na KOME!?, Ako se ima kome, tek onda može zadovoljiti idući uvjet, a to je uvjet cijene, da li skuplje ili pak jeftinije …

New Report

Close