Ko bi to mogao uzet 12000 komada ADRS-a , u par minuta’? preslagivanje fondova ili nešto drugo?
Čekam KOIE na 50, HT na 100 JDPL na 20, u stvari vidjet ču dali će se tada to isplatit [angry] [sad]
samo čekaj, nije zabranjeno ! [cool]
Čekam KOIE na 50, HT na 100 JDPL na 20, u stvari vidjet ču dali će se tada to isplatit [angry] [sad]
[/quote]
Ima još takvih, a krcanje i dalje traje. Pitanje je kad će im biti dosta za ovu rundu šišanja.
[/quote]
pričalo se da nikad više ispod 1400
*goldy
KNZM -9,22%
TISK -12,13%
LEDO -10,33%
To su promijene prema zadnjoj cijeni od petka prema kojima se i računa crobex, ti gledaš promijenu prema prosječnoj i zato je razlika.
Što se tiće obrane, lakše i učinkovitije je braniti cijenu dionice na Usporednom tržištu.
Sve OK ali
ta trgovina mi sliči na dvoboj više vitezova pa
koji ubode kojeg ….
A i bijim se što kad nebude kupca , a već me i najava koštala ……
Moraš znati da je jako puno dioničara unutra …..
Ma nisam pametan al da pušim – pušim…..
ocito je da se od svih dionica na zse samo pad ht-a brani… jel to zbog narednih izbora ili zbog cega??
sta kazat… jos samo 10 % pa je crobex na trocifrenom broju…
e svaka vam cast manageri… zbilja ste ga zatukli…
ali nista mozete vi jos i nize past… zar ne
ocito je da se od svih dionica na zse samo pad ht-a brani… jel to zbog narednih izbora ili zbog cega??
Dioničari, njih oko 300 i više tisuća će to sve znati nagraditi [thumbsup]
Zašto nebismo niže pali?
Pogledajte cijeli svijet pada.
A mi ko bogom dani kao nesmijemo pasti jer sam ja skupo kupio dionice.
Ma koliko se mi bunili ipak smo na Zapadnom Balkanua, a tamo su indeksi ispod 1000 bodova.
Neznam što kažu futurolozi, ali sam ja siguran da i Crobex ide ispod 1000 bodova.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
He….he….sad je vrijeme za kupnju a ne za prodaju. Prisjetite se samo vremena prije točno godinu dana. Svi su na tehničkoj analizi crtali nekakve grafiće koji pokazuju odbijance i oporavake. Svi su brijali na ne može to više pasti, ma ne moguće itd. A padalo je….. Sad ovdje nema niti jednog grafa koji crtate a da ne pokazuje još dublji pad… Pa sad malo zbrojite dva i dva i zaključit ćete da je sad vrijeme za kupnju.Kada je 99% ljudi uvjereno u pad. Jer samo 1% zaista zarađuje na burzi…
He….he….sad je vrijeme za kupnju a ne za prodaju. Prisjetite se samo vremena prije točno godinu dana. Svi su na tehničkoj analizi crtali nekakve grafiće koji pokazuju odbijance i oporavake. Svi su brijali na ne može to više pasti, ma ne moguće itd. A padalo je….. Sad ovdje nema niti jednog grafa koji crtate a da ne pokazuje još dublji pad… Pa sad malo zbrojite dva i dva i zaključit ćete da je sad vrijeme za kupnju.Kada je 99% ljudi uvjereno u pad. Jer samo 1% zaista zarađuje na burzi…
Nema više prostora za rast. Nikada. Zapamtite kolega, ovo je kraj svijeta. Neće više biti sreće za nikoga nikada
Nema više prostora za rast. Nikada. Zapamtite kolega, ovo je kraj svijeta. Neće više biti sreće za nikoga nikada
[/quote]
…puno nas je frustrirano poput vas kolega…ali ipak ima nade…a ni nemože više toliko naštetiti nama koji smo ostali u dionicama, dokupljivali i td…da padne 50% sa ove razine manji je gubitak i prije ga se vrati nego kada je palo sA 5000 NA 2500 ILI SA 4000 NA 2000…RAZUMIJEŠ ŠTO PRIČAM.DAKLE AKO I PADNE DO 600 NIJE TOLIKO TEŠKO KAO ONO ŠTO JE PROŠLO, A SUMNJAM DA JE NETKO SA 5000 ILI 4000 OSTAO DO OVIH RAZINA… SADA JE IPAK LAKŠE…a da će pasti na 600 vjerovatnost je 10 % a ako i bude …nije još smak svijeta—kad to dođe što će mi i novac i dionice…čuvaj živu glavu…ali sada tada će biti kasno…