nježnije ,draga,nježnije ,sjeti se da si žena [smiley]
Daj i ti ne budi naivna
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Ukazalo se svjetlo na kraju tunela?
http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-ukazalo-se-svjetlo-na-kraju-tunela%3f,39121.html
Nema tu previše mudrosti: U vrijeme bull-marketa bolje je biti u dionicama, u vrijeme bear-marketa u kešu. S tim da se i u jednom i drugom razdoblju može povremeno ulaziti izlaziti i time povećati dobit. I to je to. Budući da je trenutno bull-market, bolje je biti u kešu. Veliki tehničari mogu i tu uspješno zatrejdati, nekad dnevno, nekad tjedno i sl. Ali za većinu je zasigurno mirnije biti u skladu s trendom. Igra protiv trenda je iznimno rizična.
INTERVJU
Božić: Banjalučka i Sarajevska berza rade na kreiranju zajedničkog indeksa
@gonzalez,
iskreno: osobno poznajem Ivanu7 i mogu ti reći da zaista vrti jako veliki kapital za naše prilike, kao i da je sve što piše uglavnom istina, samo tu i tamo malo iskarikirano…
Jasno. Treba keš čuvati kao zlato. Hebo dionic …..
– točno tako gospodine Budd.
– tako isto zbori i moja baba,
– ona još čuva neke YU dinare zlu ne trebalo.
– I love this game.
Pozdrav !
@gonzalez,
iskreno: osobno poznajem Ivanu7 i mogu ti reći da zaista vrti jako veliki kapital za naše prilike, kao i da je sve što piše uglavnom istina, samo tu i tamo malo iskarikirano…
Da baš je tebi pokazivao papire iz SDA koliko čega ima.
Daj dođi k sebi. [wink]
@gonzalez,
Da baš je tebi pokazivao papire iz SDA koliko čega ima.
Daj dođi k sebi. [wink]
[/quote]
-Barone, ako znaš ime i prezime možeš vrlo lako i doći do nekih podataka, baš u SDA.
– nego kako da ti pošaljem one banane.
– I love this game.
Pozdrav !
@gonzalez,
– što je sada ste ostali bez teksta.
– ili mislite kako smo ja i Tony ista osoba.
– za Karlu, moj tata bi se s tobom kladio u nešto, ako želiš može na p.p.
– I love this game.
Pozdrav !
@gonzalez,
Moj kapital također poveči, volio bih znati kako joj uspijeva vrtiti ga u ova vremena smanjene likvidnosti.