Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jbga jedino je onaj indijanac upozoravao da bi mogli opičit na soma i dvjesto. E sad on se spasio, a mi? a što ćemo mi?? a mi?? [bye]

E da onaj indijanac je znao i dobar tip dati. A ti? Sto znas ti? [tongue]

gledam onog gospodina što ipkk kupuje od ljeta ipkk je bio vise od 500 kn.a sto mislite da ga je sad poceo kupovat???imao bi vremena nadam se sve kupit.izgubio je sve:3.,jao što bi reko alabama kuku lele.,pitam se tko mu je savjetnik i jesu li novce kopajuci zaradili???evo sunce u dalmaciji.,,

Jbga jedino je onaj indijanac upozoravao da bi mogli opičit na soma i dvjesto. E sad on se spasio, a mi? a što ćemo mi?? a mi?? [bye]

[/quote]

ja sam full u prekonoćnim, a ti ?? a što ćeš ti?? u kojoj si ti valuti??
[proud]

Ja sam se obogatio preko noći! Prekonoćnim kreditiranjem!!

[/quote]

ja sam full u prekonoćnim, a ti ?? a što ćeš ti?? u kojoj si ti valuti??
[proud]
[/quote]

On je u valuti plaćanja!! [bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Štovani,

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

FORUMAŠI POSLOVNOG.HR SU JEDINI NORMALNI…..

Kolegice i kolege, u ovim yebenim trenucima , ostali ste normalni, duhoviti i stabilni..
/ za razliku od nekih čudnih pojava ../ To je trenutno najpozitivnije , a sve ostalo prepustimo
drugima….

/ lList”Međimurje”: ..Dnevno čak 100 međimuraca zatraži psihijatrijsku pomoć.. str.2 /

Rodoljubni pozdrav i podrška , a kod ostalih pitanje: Kakva je statistika nrp. u Zadru, Rijeci, Splitu?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Koliko je ono CROBEX puta više u minusu od AMERA I DAX-a molim vas zbrojite evo naši majstori i danas u minusu kao svi indexi u EU a AMERI se zelene i to preko 1% .

Kad je zadnji put CROBEXU bilo dozvoljeno da se zazeleni molim odgovor

Kada će se država početi brinuti o psihičkom stanju NACIJE , uzrokovanom financijskom krizom, u kojoj, gle čuda, prema anketama, za isti problem, građani najviše terete samu državu / vladu./ ?
Nema novaca za ubrizgati financijske injekcije na burzu , nema ni suosjećanja za stanje nacije…

Idemo onom, uzdaj se use i svoje kljuse… ajmo fondovi – dižite Crobex, nacija je bolesna…!

ps.
jeste li primjetili kako konzum potiho poskupljuje, maslac sa 9 na 12, cedevita,…pureči file na 70 kn
[shocked] pa toliko lungić ne košta!

Je, primijetih. I ne samo Konzum vec i Tisak (iNovine). Primjerice Orbit zvakace koje trosim na steke su bile 3,80 a sad su preko 4 kn
[/quote]

I proizvodi njihove privatne robne marke (K-plus) su počeli poskupljivati, vrlo kvalitetne K-plus čokolade (made by Zvečevo) koje su bile nešto fantastično na domaćem tržištu, najbolji omjer cijene i kvalitete, što bi rekli value for money tako popularno u zadnje vrijeme, poskupljuju da su cijenama sada skoro kao one originalno brendirane (Mikado), što je stvarno smiješno, koliku maržu sada Konzum ima na tome… kakva je to privatna robna marka kada košta kao i originalno brendirani proizvod.
[/quote]

moraju poskupit kad su se na rukometašima istrošili…

Bez uvrede, kriza kreće od najrazvijenijih, no nije isključeno da će područje zadarskog zaleđa, ovisno
o dubini i opsegu ulaganja u rizične fondove, biti uskoro zahvaćeno istim…

HT nas je povukao dolje. Ostale dionice su u malim minusima.

Jako dugo nisu bile blokade prema dolje i prema gore.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Redovni promet 33.605.675,08
Instituc. promet 19.096.130,72
Ukupni promet 52.701.805,80

who dares, wins

New Report

Close