"Pevec grupu zahvatili su ozbiljni problemi s likvidnošću pa trenutačne obveze tvrtke Zdravka Peveca premašuju njezin ukupni kapital.
Kako Business.hr doznaje iz dobro upućenih izvora, Pevecu zbog neplaćanja leasinga prijeti gubitak kamion, a banke su prestale pratiti hiperinvesticiju u novi poslovni centar u Bjelovaru."
[bye]
"Pevec grupu zahvatili su ozbiljni problemi s likvidnošću pa trenutačne obveze tvrtke Zdravka Peveca premašuju njezin ukupni kapital.
Kako Business.hr doznaje iz dobro upućenih izvora, Pevecu zbog neplaćanja leasinga prijeti gubitak kamion, a banke su prestale pratiti hiperinvesticiju u novi poslovni centar u Bjelovaru."
[bye]
stao bicikl
[bye]
nemojte me krivo shvatiti uopće mi ga nije žao.prema domaćim dobavljaćima se ponašao kao prema stoci.nije plaćao po 6-7 mjeseci.
Slažem se bajka. Prvo je usisao milijune kuna, potom je pao i sve to zarobio na vječno, a sada i dalje igra svoju igru. No, ZSE nije uništio HT. Što bi onda rekli za belex?
Ima još kandidata.Svi oni šta su paralelno razvijali po desetak različitih biznisa a parola je bila,ja imam pare i okružin se stručnjacima.Nismo skromni,previše je pohlepe i bahatosti. [sealed]
[bye]
nemojte me krivo shvatiti uopće mi ga nije žao.prema domaćim dobavljaćima se ponašao kao prema stoci.nije plaćao po 6-7 mjeseci.
[/quote]
Ne samo on, svi trgovački lanci se prema domaćim dobavljaćima i prozvođačima ponašaju kao prema stoci!
Naplačuju 100k kn. ulaznicu, plačanje po artiklu, po metru police, po katu, snižavanje cijena za akcije, sudjelovanje u izradi kataloga, marketingu….itd. i to unaprijed, osim svega toga, robu kojoj je istekao rok trajanja riješavaju na teret dobavljača a plačaju 30-60 dana po prodanoj robi!
Zato nema Gavrilovića u Konzumu, jer ima prepoznatu kvalitetu i ne dozvoli da ga ucijenjuju !
ps.
jeste li primjetili kako konzum potiho poskupljuje, maslac sa 9 na 12, cedevita,…pureči file na 70 kn
[shocked] pa toliko lungić ne košta!
PBZ-R-A 279,00 279,00 280,00 279,00 279,00 -10,02% 5.580,00 20
Sa 5 somova zablokorali 2. banku u Hrvata!
Ma dajjjjjjjjjjjjjjj.
onda znaš kolko je sati, pa iz tvojeg posta ispada da je sve u redu, pa čovječe božji mi imamo problema s likvidnošću, pa jel ti to sad jasno, bilo jučer zanimljivog razgovora na blumbergu, ma vele oni vani ekipi, nije još vrijeme za ulazak u dionice, ubija nas neizvjesnost i to što neznamo detalje plana(mi kod nas nemamo plan još hehe), a veli, do dna bi došli kad bi ljosnuli 10% u jednom danu.
E sad ak ovi vani nisu još ni blizu oporavka, a mi smo "počeli" s krizom poslije njih, pa kako bi mi prije izašli, pusti priče mi smo podcjenjeniji…
Daj zamisli da se nama dogodilo ono kaj se dogodilo u americi ili u evropi i vele banke ivo mi propadamo treba nam bejlaut od kojih 20-50 miljardi kuna?
Pa di bi ih našli, ak ni sad nemamo dosta, a sad nismo niti u blizu takvoj rupi?