Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra ili prekosutra je dno

Dno 3. vala si mislio, ili?

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Ej ružni CROBEXje pao 74% u 2008 g i sad u 2009 20% a AMERI od početka krize do sad 50% pročitaj članak polako možeš i slovkat možda skužiš

ma sta ti oces reci ?
da nismo zasluzili pad.
da cemo uskoro rasti ?
da nase gospodarstvo ima snage ?
ili evo proljeca pa ce i nama po prirodnom sljedu dogadjaaj izrasti ruze i orhideje iz ovog korova!
daj objasni [thumbsup]
[/quote]

Da je pljačka na djelu da ovo nema veze sa TK da smo pokradeni kužiš ili ću ti morat crtat nađi neki index koji je POTONIO VIŠE OD CROBEXA u pametnom svijetu
[/quote]
ajojjj, ocito moramo jos dole
[cry]

najvrednije stvari u životu su besplatne

… iz ex Juge jedino CRNOGORCI pametni…duplo veći od prošlog dna…možda zato što su jedini "lijeni" pa im se ne radi… [thumbsup] pametan narod čoče…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

CROBEX je pao 74% u 2008 g i sad u 2009 20% a AMERI od početka krize do sad 50%

15.10.2007. crobex 5.392,94
02.03.2009. crobex 1.332,06

pad Crobexa od ATH iznosi 75,3%
[/quote]

A Novoselac je u 2008. izjavio da je precijenjen 30 do 50%,a sad mu je sve još uvijek skupo, čak ne bi ništa ni rekao da ne diže crobex,a da skuplja dionice. Razlika između naše i ostalih burzi je u tome da kad oni rastu nakon padova, mi stagniramo, zato i jesmo tu gdje jesmo.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Otvaranje -2,02% 1303 bodova.

Promet 800.000kn.

HT je na -9%, pogodili ste.

Zašto ovi naši na ZSE ne rade prilagodbu indeksa nakon datuma za dividendu?
Koliko znam to u nekim drugim zemljama rade.

ništa se na forumu nije promjenilo…svi i dalje laički objašnjavaju neke stvari, a u biti svi se nadaju da ovakvo stanje što prije završi na bilo koji način i da se napokon vrati optimizam u budućnost….
davno sam se pomirio sa ogromnim gubitcima koje sam pretrpio, a i s tim da sam spreman sve dat u nepovrat za porpast ovog jadnog nametnutog kapitalizma, tako da mi nije teško gledat burzu…
samo revoluciji se nadam, da ispucam frustracije na nekom ekonomsko analitičaru :)))
to bi više volio od rasta ovog mjeseca od 3,8% :)))

svima želim nešto dobro, šta god požele!!
pozd

Moderatora treba zabranit!!!

ATPL uz skrivene na prodaji još su i nevidljivi nalozi na prodaji.

Ma super.

Ništa od odbijanca ljudi moji za danas. Nisu dionice jako pale i odbile se nazad.

Zašto ovi naši na ZSE ne rade prilagodbu indeksa nakon datuma za dividendu?
Koliko znam to u nekim drugim zemljama rade.

To je prekomplicirano za njih.
Bog zna kako bi to završilo.
Ali znam da ne bi dobro.
BTW, na ATPL netko opalio po bidu sa kojih 400 000 kuna.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

mini odbijanac….:-) jos nedefinirano….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9ede4a2a-2f98-409e-9e40-d6e4786a841a&open=sec

I ova je prodaja bila namješena kao i bezbroj do sada

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=91ce954f-a855-4202-8ef5-b60baa309248&ref=lastadd

Kad netko posluje sa dobiti to se nemože pročitat na ovom forumu

New Report

Close