Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene interesira tko kupuje te dionice (osim HT-a)?
Koje su te budale koje kupuju sada kada nam neupitno slijedi bankrot države?

Vidiš da gore piše da države ne mogu bankrotirati:)

Kredit na kredit na kredit na kredit na kredit.. ide u beskonačnost, jer DRŽAVE NE MOGU BANKROTIRATI!!!!!

Ali zato mogu postati ZIMBABWE [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mene interesira tko kupuje te dionice (osim HT-a)?
Koje su te ***obrisano*** koje kupuju sada kada nam neupitno slijedi bankrot države?

Eno ih na temi Što smo danas tržili

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

mogli bi uz rasprodaju ht svoj novac pretapat u ostale dionice.
koei je u preprepreprodanom području

slažem se. Mislim da smo sutrašnji pad HT-a, odradili danas što se tiče crobexa…

[/quote]

Ako dobro shvaćam mislite da sutra HT neće značajno dole? Moguće, obzirom da danas nije bilo značajnijeg podizanja.
[/quote]
Sutra na 210kn

HT-R-A 221,01 [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

MMF predviđa još crnju budućnost

"Međunarodni monetarni fond (MMF) vjerojatno će prognozu globalnog rasta za 2009. spustiti u negativni teritorij, kazao je u ponedjeljak čelnik MMF-ovog odjela za zapadnu hemisferu Nicolas Eyzaguirre.
"Još uvijek ne možemo reći da stvari idu nabolje", kazao je Eyzaguirre na konferenciji španjolsko-američkih financijskih dužnosnika. "Naprotiv, MMF će vjerojatni dodatno sniziti svoju prognozu globalnog rasta, i to vjerojatno u negativni teritorij."

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pitanje, nevezano berze, ali ovdje se ovo cita..
Zagorac je dobio sada zatvor i kaznu da vrati 5 mil dolara sa tecajem od 2000 jer je onda toliko to vrijedilo.

Da li vam to ima smisla???

Odnosno da postavim drugacije da se u provatizaciji otudjilo zemljist akoje je tad vrijedlio 50 eur a sada je 150 i taj malverzant mora vratiti to drzavi da li moze prodati zemljiste po 150 i staviti 100 u dep a drzavi vrati koliko je tada vrijedilo???

A ako je jadan ulozio tada u dionice sada nece imati sto za vratiti 🙂
[/quote]

Dobro pitanje. Ne vjerujem da bi si to drzava dopustila,osobito nasa. Glavno da kada su meni (drzava) otudili zemljiste prije cca 10 god. nisu platili nista. A sada kada sam ih tuzio i dobio spor, dobit cu isplatu za zemljiste ali po cijeni od prije 10god.A ne prema trenutnoj cijeni m2! Smijesna cifra! Znam da nema veze sa temom ali me zaintrigiralo pitanje.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Pitanje, nevezano berze, ali ovdje se ovo cita..
Zagorac je dobio sada zatvor i kaznu da vrati 5 mil dolara sa tecajem od 2000 jer je onda toliko to vrijedilo.

Da li vam to ima smisla???

Odnosno da postavim drugacije da se u provatizaciji otudjilo zemljist akoje je tad vrijedlio 50 eur a sada je 150 i taj malverzant mora vratiti to drzavi da li moze prodati zemljiste po 150 i staviti 100 u dep a drzavi vrati koliko je tada vrijedilo???

A ako je jadan ulozio tada u dionice sada nece imati sto za vratiti 🙂
[/quote]

Poznavajući našu vladu, ona će pristati da vrati isti broj dionica koji je tada kupio.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Situacija je vrlo jednostavna.Ameri traže novo dno s obzirom da je probijena barijera DJI od 7.200 ,a skupa s njima novo dno traži i ostatak svijeta.Mi naravno kao tržište u razvoju (čitaj rizičnije i nelikvidnije tržište) padamo cca. 50 % više (na pad od 1% u Americi mi odgovorimo sa padom od 1.5 %). Ta matematika je do danas bilo skoro nepogriješiva ,a mislim da će se tako nastaviti i dalje.

Situacija je vrlo jednostavna.Ameri traže novo dno s obzirom da je probijena barijera DJI od 7.200 ,a skupa s njima novo dno traži i ostatak svijeta.Mi naravno kao tržište u razvoju (čitaj rizičnije i nelikvidnije tržište) padamo cca. 50 % više (na pad od 1% u Americi mi odgovorimo sa padom od 1.5 %). Ta matematika je do danas bilo skoro nepogriješiva ,a mislim da će se tako nastaviti i dalje.

da situacija je baš jednostavna…skoro ko ti

DIONIČARI ZAGREBAČKE BURZE- HITNO PRODAJTE SVOJE UDJELE….

Da je kompas poludio , vidimo svi i da je panika uzela maha. Zato apeliram na dioničare zagrebačke burze da što prije prodaju svoje udjele – koliko toliko sposobnim investitorima u EU-. koji će
znati upravljati ovim društvom u vrijeme i poslije ove paranoje.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

da situacija je baš jednostavna…skoro ko ti
[/quote]

Ne znam što bi na ovo odgovorio.Govorim o jednostavnoj korelaciji koju i zadnji tupavko može pratiti i razumjeti,ali vidim da je ljudska glupost beskonačna.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Sutra odbijanac jer smo prodali ht a kupovali druge dionice [thumbsup]

New Report

Close