Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hellraiser na otvaranju po svemu sudeći, bolje ne gledati

Hell is Empty and all the Devils are Here

INA….BJEZANIJA [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

keš 100%
pravilo br 2 : preko vikenda obavezno u keš[wink]

je kod mene pravilo br.1
[thumbsup]
[/quote]
Pravilo koje donosi gubitak kada je tržište u padu i neostvareni dobitak kada je tržište u rastu.Tako
se sigurno gubi
.Do posljednje pare sam potrošio na PRFC po 13.Bilo ponuđeno na ASK.Mislim da je zo
siguran dobitak iako svaka dionica može na 1 lipu.
Bilo je niz lijepih prilika za ulazak u petak,i trebalo ih je iskoristiti,jer je bilo niz informacija koje ukazuju
da bi moglo doćui do laganog oporavka:
devalvacije neće biti-svi se dogovorili da brane tećaj
odluka potvrđena sa konkretnom akcijom-NBH otkupila preko 300 mil EUR
Evropa pomaže istočnu Evropu
antirecesijske mjere-usaglasili se vlada,HUP,sindikati,Ekonomsko vijeće i Mesić_psihološki vrlo
bitno iako same mjere imaju više deklarativni karakter i pored toga dividenda HT
petak je bio dan za ulazak,a ne za izlazak
Inaće,ovo pričanje o izlasku prema kraju vremena i nisu baš istina.Možda to netko i radi,ali mi više
izgleda kao pila naopako jer se uglavnom prema kraju vremena crobex diže i to na dosta velikim
prometima,a to znaći da ima više onih koji ulaze nego izlaze,jer neki koji su ćekali na jazovkama
nisu prošli jer su bili prenisko pa kupuju i troše keš.Naravno da se u svemu tome dogodi da netko
prodaje jeftino, naročito,ako želi biti miran za vikend.To su šanse za jeftinu kupnju i prilika za zaradu
jer je na većini dionica spreed veći od 10%.A za trejdanje je dostatno i 5% razlike.
[/quote]

Kol. lopina, opet se, po ne znam koji put, moje pravilo pokazalo ispravno!
Tvoja teorija je sasvim ispravna i lako moguča, ali ovaj put je ipak na moje.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Otvaranje -1.2%

Promet 3,6 milja. Puno za otvaranje.

@Barbosa

Kolega dragi, mislim da kolega Lopina kljuca više od jedne koke, a pogodi nakon svakog 10x.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Ovi se danas ne šale !!!

who dares, wins

Kakav masakr!

Jazovka na INA,LKPC,LEDO,THNK,itd,itd.
Mislim da će na INA biti opće rasulo [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Donje dno bollingera na 1345, i tu će se odbijati.

Otvaranje -1.2%

Promet 3,6 milja. Puno za otvaranje.

@Barbosa

Kolega dragi, mislim da kolega Lopina kljuca više od jedne koke, a pogodi nakon svakog 10x.

Kol. Gonzalez, ja pošujem kol. lopinu i mislim da su ovakve izjave vrlo niske.
Ja forum shvaćam kao razmijenu razmišljanja i podataka a ne kao mijesto gdije čemo se naslađivati nečijim dobrim ili lošim procjenama!
Uvijek , i kada ti je najteže , treba biti gospodin!

ULJN, VART,THNK, HDEL praktički bez bida.

A koliko ima ovih drhtavih ručica [huh]
Nemreš bolivit

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kolega dragi, davno su gospoda odavde otišla.

Prvenstveno kad je onomad krenulo sa psovanjem i hebanjima majki.

Svi su pljuvali Barona i istrasali se nad njim, a evo njegovi proračuni se obistinjuju.

Gle Barone, tvoji postovi su često znali biti izrazito iritantantni ali istovremeno i pristojni!
Nisu svi pljuvali na Barona nego manja grupa bikova kojima nije odgovaro tvoj stil.
Evo , ja sada tu pred svima izjavljujem da imaš poprilično znanje, vrlo dobru procijenu i TA, te se zalažem da te odmoderiraju jer mislim da bi to doprinjelo boljoj kvaliteti tvojih postova.

New Report

Close