INA….BJEZANIJA [bye]
je kod mene pravilo br.1
[thumbsup]
[/quote]
Pravilo koje donosi gubitak kada je tržište u padu i neostvareni dobitak kada je tržište u rastu.Tako
se sigurno gubi.Do posljednje pare sam potrošio na PRFC po 13.Bilo ponuđeno na ASK.Mislim da je zo
siguran dobitak iako svaka dionica može na 1 lipu.
Bilo je niz lijepih prilika za ulazak u petak,i trebalo ih je iskoristiti,jer je bilo niz informacija koje ukazuju
da bi moglo doćui do laganog oporavka:
devalvacije neće biti-svi se dogovorili da brane tećaj
odluka potvrđena sa konkretnom akcijom-NBH otkupila preko 300 mil EUR
Evropa pomaže istočnu Evropu
antirecesijske mjere-usaglasili se vlada,HUP,sindikati,Ekonomsko vijeće i Mesić_psihološki vrlo
bitno iako same mjere imaju više deklarativni karakter i pored toga dividenda HT
petak je bio dan za ulazak,a ne za izlazak
Inaće,ovo pričanje o izlasku prema kraju vremena i nisu baš istina.Možda to netko i radi,ali mi više
izgleda kao pila naopako jer se uglavnom prema kraju vremena crobex diže i to na dosta velikim
prometima,a to znaći da ima više onih koji ulaze nego izlaze,jer neki koji su ćekali na jazovkama
nisu prošli jer su bili prenisko pa kupuju i troše keš.Naravno da se u svemu tome dogodi da netko
prodaje jeftino, naročito,ako želi biti miran za vikend.To su šanse za jeftinu kupnju i prilika za zaradu jer je na većini dionica spreed veći od 10%.A za trejdanje je dostatno i 5% razlike.
[/quote]
Kol. lopina, opet se, po ne znam koji put, moje pravilo pokazalo ispravno!
Tvoja teorija je sasvim ispravna i lako moguča, ali ovaj put je ipak na moje.
Otvaranje -1.2%
Promet 3,6 milja. Puno za otvaranje.
Kolega dragi, mislim da kolega Lopina kljuca više od jedne koke, a pogodi nakon svakog 10x.
Jazovka na INA,LKPC,LEDO,THNK,itd,itd.
Mislim da će na INA biti opće rasulo [bye]
Donje dno bollingera na 1345, i tu će se odbijati.
Otvaranje -1.2%
Promet 3,6 milja. Puno za otvaranje.
Kolega dragi, mislim da kolega Lopina kljuca više od jedne koke, a pogodi nakon svakog 10x.
Kol. Gonzalez, ja pošujem kol. lopinu i mislim da su ovakve izjave vrlo niske.
Ja forum shvaćam kao razmijenu razmišljanja i podataka a ne kao mijesto gdije čemo se naslađivati nečijim dobrim ili lošim procjenama!
Uvijek , i kada ti je najteže , treba biti gospodin!
ULJN, VART,THNK, HDEL praktički bez bida.
Kolega dragi, davno su gospoda odavde otišla.
Prvenstveno kad je onomad krenulo sa psovanjem i hebanjima majki.
Svi su pljuvali Barona i istrasali se nad njim, a evo njegovi proračuni se obistinjuju.
Gle Barone, tvoji postovi su često znali biti izrazito iritantantni ali istovremeno i pristojni!
Nisu svi pljuvali na Barona nego manja grupa bikova kojima nije odgovaro tvoj stil.
Evo , ja sada tu pred svima izjavljujem da imaš poprilično znanje, vrlo dobru procijenu i TA, te se zalažem da te odmoderiraju jer mislim da bi to doprinjelo boljoj kvaliteti tvojih postova.